Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

perim suanda nerdesin kaynonostamisin yoksam?? nasilsin ??

bluegirl mavikizimiz sen nasilsin ???

yok diilim gece 3-4 gibi çıkıcaz yola uçakla gidecektik.. biletleri askıya aldık burdan biri de ankaraya arabayla gidecek...
onla gidiyoruz... o yüzden yol uzun sabaha karşı çıkıcaz yollaa

yok diilim gece 3-4 gibi çıkıcaz yola uçakla gidecektik.. biletleri askıya aldık burdan biri de ankaraya arabayla gidecek...
onla gidiyoruz... o yüzden yol uzun sabaha karşı çıkıcaz yollaa

Bileti niye yaktınız ki rahat rahat giderdiniz hayirlisiyla gidip gelin canım yolunuz açık olsun yat bari sonra zorlanırsın yolda

Bileti niye yaktınız ki rahat rahat giderdiniz hayirlisiyla gidip gelin canım yolunuz açık olsun yat bari sonra zorlanırsın yolda

yok yanmadık bir sene geçerli zaten dee...askıya aldık dönüşte kullancaz zatenn... uyumıcamm anca hazırlandım... koçiş yolda araba sürecek... arkadaşla sırayla... ben onu uyandırcam kalkamaz.. ben yolda uyurumm..

Anladım ben yolculukta hiç uyuyamamda ondan uyu dedim

valla bende uyuyamam da bu sefer mecbur.. 10 saat sürecek yoll.. kitap felan koydum müzik dilerim... ilk defa arabayla gidicem ankaraya değişik ola bilir....

AYYY ozledim ankarayi ya eger izinimiz iptal olmasaydi 25 de yolla cikacaktik ya ,,,senle belki gorusurduk he kizilaymeydaninda temuzun ilk haftasina iptal oldu ama bakalim oda beli degil daha

AYYY ozledim ankarayi ya eger izinimiz iptal olmasaydi 25 de yolla cikacaktik ya ,,,senle belki gorusurduk he kizilaymeydaninda temuzun ilk haftasina iptal oldu ama bakalim oda beli degil daha

ankarada kimin var kii???
he yaaa kızılaya gidecem bende .... bu sefer gezecem kocayı bırakıp anacınaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…