Gecmisi okumak zor oluyo icinden çıkılmıyor
perim suanda nerdesin kaynonostamisin yoksam?? nasilsin ??
bluegirl mavikizimizsen nasilsin ???
Almanya kaç saat sürüyor
Almanya kooocaman bir devlet gidecegin yere bagli kocisim HAMBURG a gitti bize 5 saat ,,zaten danimarka sinirina yakin sayilir ,,,,ve en yakin almanyanin FLENSBUG diye bi sehir orasi hatta 2 saat ,,,,ama ben kendim FRANKFURTH ta buyudum kaldim yillarca orasida 9 saat ,,yaa kiki
almanya nufusu 84 bucuk
danimarka 5 milyon kucucuk,,danimarka iki kucuk ada zaten hertarafimiz su ,,bugun batarsak hiiii allahtan yuzme biliyoruz haakikiki
yok diilim gece 3-4 gibi çıkıcaz yola uçakla gidecektik.. biletleri askıya aldık burdan biri de ankaraya arabayla gidecek...
onla gidiyoruz... o yüzden yol uzun sabaha karşı çıkıcaz yollaa
yok diilim gece 3-4 gibi çıkıcaz yola uçakla gidecektik.. biletleri askıya aldık burdan biri de ankaraya arabayla gidecek...
onla gidiyoruz... o yüzden yol uzun sabaha karşı çıkıcaz yollaa
Bileti niye yaktınız ki rahat rahat giderdiniz hayirlisiyla gidip gelin canım yolunuz açık olsun yat bari sonra zorlanırsın yolda
Bileti niye yaktınız ki rahat rahat giderdiniz hayirlisiyla gidip gelin canım yolunuz açık olsun yat bari sonra zorlanırsın yolda
Almanya kooocaman bir devlet gidecegin yere bagli kocisim HAMBURG a gitti bize 5 saat ,,zaten danimarka sinirina yakin sayilir ,,,,ve en yakin almanyanin FLENSBUG diye bi sehir orasi hatta 2 saat ,,,,ama ben kendim FRANKFURTH ta buyudum kaldim yillarca orasida 9 saat ,,yaa kiki
almanya nufusu 84 bucuk
danimarka 5 milyon kucucuk,,danimarka iki kucuk ada zaten hertarafimiz su ,,bugun batarsak hiiii allahtan yuzme biliyoruz haakikiki
Tarihçesini çıkarttın sagol bizede Berlin 6 saat merak ettim yakınsan misafirin olurum diye düşündüm kiki kiki
isabet olmus desene :) ohhh bizimlasin yani bugun
Tarihçesini çıkarttın sagol bizede Berlin 6 saat merak ettim yakınsan misafirin olurum diye düşündüm kiki kiki
yok be kisadan ozetledim iste kikikikiii BERLIN guzel sehir gitmistim, orasi bize uzak galiba bilmiyorum valla kiz polonya oralardamiydi ?? nezaman oraya gitmis polonya heberim yok KIKIKIkikiiii
evet sızınleyim
bi saatt sonra duş alım diyomm....
temem alir gelirsiiinnn
yok yanmadık bir sene geçerli zaten dee...askıya aldık dönüşte kullancaz zatenn... uyumıcamm anca hazırlandım... koçiş yolda araba sürecek... arkadaşla sırayla... ben onu uyandırcam kalkamaz.. ben yolda uyurumm..
Anladım ben yolculukta hiç uyuyamamda ondan uyu dedim
yok be kisadan ozetledim iste kikikikiii BERLIN guzel sehir gitmistim, orasi bize uzak galiba bilmiyorum valla kiz polonya oralardamiydi ?? nezaman oraya gitmis polonya heberim yok KIKIKIkikiiii
temem alir gelirsiiinnn
Bende gitmiştim canım Berlin duseldorf koblenz bı kaç sehir daha varda ismini unuttum
valla bende uyuyamam da bu sefer mecbur.. 10 saat sürecek yoll.. kitap felan koydum müzik dilerim... ilk defa arabayla gidicem ankaraya değişik ola bilir....
bartek sen ne zaman çalışmalara başlıyosun kızz...
valla bende uyuyamam da bu sefer mecbur.. 10 saat sürecek yoll.. kitap felan koydum müzik dilerim... ilk defa arabayla gidicem ankaraya değişik ola bilir....
AYYY ozledim ankarayi yaeger izinimiz iptal olmasaydi 25 de yolla cikacaktik ya ,,,senle belki gorusurduk he kizilaymeydaninda temuzun ilk haftasina iptal oldu ama bakalim oda beli degil daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?