olsuuunnn ben gelene kadar soylenmis rahatlanmis ve konu kapanmis oyle oluyo amaa ozaman arkadan oluyo iste
barteekk ver kiz su adresini telefonunu ozelden sana postaliyim anahtari adresi git yavrum keyfini cikar ,,perimde catlasin patlasin :120:
Yolunuz açık olsun tatlım sag salim ailenize kavuşun inşallah öpüyorum aeo
olsuuunnn ben gelene kadar soylenmis rahatlanmis ve konu kapanmis oyle oluyo amaa ozaman arkadan oluyo iste
barteekk ver kiz su adresini telefonunu ozelden sana postaliyim anahtari adresi git yavrum keyfini cikar ,,perimde catlasin patlasin :120:
yarın girmeye çalışırım sweet cimmm.... belki yolda girerim
ben sisiz yapamam zaten :))))))))
aminn saol canım inşallah sende özlemini bir an önce giderirsinn
kızlar ben kaçtımmmmmmm hepinizi tek tek öpüyorummmmmm :))))))
hakınızı helal edin nede olsa yola çıkıyomm...
öpüyorummmmm çok seviyorum siziii.... :)))))))))))
Senin lina hanım söylemiyor mü canım
valla bende laptopla butunlestim kopamiorum
gitmeeeIHI IHI ,,,,hayirli yolculuklar canim ,,,helal olsun sende helal et kiz cok yaptim sana kikikikikiki
helal olsun kız kikiiii... hepinize...:))))
görüşürüz yarınn yazmayın artık banaa...... iyi sohbetler..... güzel hatunlarrrrrrrr 1:))))))))))))
soylemiyo zilli dovecem ben bi gun o lina hanimianca tel acsin:102: HIHI HIHI DESIN
gerci burdaki dr larin hepsi yapmaz hepsini dovemek lazim
Evin anahtarını vermedin gardrobu nasil acıyon pinti kiki
cnm senin takip ettirme olasiligin yok mu?
gitmeeeIHI IHI ,,,,hayirli yolculuklar canim ,,,helal olsun sende helal et kiz cok yaptim sana kikikikikiki
soylemiyo zilli dovecem ben bi gun o lina hanimianca tel acsin:102: HIHI HIHI DESIN
gerci burdaki dr larin hepsi yapmaz hepsini dovemek lazim
ultrasona bile ayri randevu alinio yaa. suanki doktorumda var Allahtan. ama cocu doktorda o ulrtason icin ozel randuvu alinior. bak dusuk yaptim zaman anca oleden sonra gidebildim kan alip yolladilar. ertesi gun ogleden sonra dusuk yapiosun die aradilar. Turkiyede olsa hemen mudahale yapilir yaa. oFF OFFFay nekadar gunahimi aliyosun kiz gece gece vermem demedim bikerem tememm veririk dedim ,,halbuki beni tanisan evimden cikmasin ,,piisiin iste piiisss
yok anam ,,,bunlar adami once bi guzel deli ederler 1 2 sene icinden cikamadiklari zaman hastaneye yollar baktirirlar o ,,kendilerindede ultrasyon aletleri bile olmaz sadece hatanede ,,
ultrasona bile ayri randevu alinio yaa. suanki doktorumda var Allahtan. ama cocu doktorda o ulrtason icin ozel randuvu alinior. bak dusuk yaptim zaman anca oleden sonra gidebildim kan alip yolladilar. ertesi gun ogleden sonra dusuk yapiosun die aradilar. Turkiyede olsa hemen mudahale yapilir yaa. oFF OFFF
Hadii yaa gercekten mı kontrole gittiğinde demi söylemiyorlar mı ne olup bittigini
ultrasona bile ayri randevu alinio yaa. suanki doktorumda var Allahtan. ama cocu doktorda o ulrtason icin ozel randuvu alinior. bak dusuk yaptim zaman anca oleden sonra gidebildim kan alip yolladilar. ertesi gun ogleden sonra dusuk yapiosun die aradilar. Turkiyede olsa hemen mudahale yapilir yaa. oFF OFFF
Burda da bazı Dr larda ultrason var bazısında yok hastane dersen daha kötü ben bir burası böyle sanıyordum
Burda da aynı ya geçenlerde esimin tansiyonu yükseldi gittik bı tansiyon ölçecekler sözde 3 saat kadar hastanede kaldık ayrıca 100 tl ye yakın para aldılar çıldırdım sinirdenyok canim kadin buyucu gibi gozlerine bakip dinleyip anlamaya calisiyo deyuzornegin yumurtlama bozuklugun yok dedi nerden bildin dedim yoksa o donemde agrin olmazdi dedi catlarken sivi dokuluyomus rahime o agri yapiyomus,,sadece pco varmi yokmu onun icin bana randevu verdi ultrasyona baskada yok oda cikmadi alahan
aynen canim aynen bu gurbet elleri millet bi halt saniyo olsek kimsenin haberi yok be
Burda da bazı Dr larda ultrason var bazısında yok hastane dersen daha kötü ben bir burası böyle sanıyordum
sen yurtdisindamiydin?
¨sukr et yinede bazilarinda varmis orda ,,burda hicbirinde yok ,,sadece hastanede ,,oda kendi doktorun lina hamin randevunu ayarlicak yoksa orasida almaz,,,ayy bu konularda almanyayi ozluyorum tr den hic farki yok hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?