Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Bı kere yok dedin bidaha istermiyim hiccccc

kızlar ben kaçtımmmmmmm hepinizi tek tek öpüyorummmmmm :))))))
hakınızı helal edin nede olsa yola çıkıyomm...
öpüyorummmmm çok seviyorum siziii.... :)))))))))))

gitmeee IHI IHI ,,,,hayirli yolculuklar canim ,,,helal olsun sende helal et kiz cok yaptim sana kikikikikiki

Senin lina hanım söylemiyor mü canım

soylemiyo zilli dovecem ben bi gun o lina hanimi anca tel acsin:102: HIHI HIHI DESIN
gerci burdaki dr larin hepsi yapmaz hepsini dovemek lazim

Evin anahtarını vermedin gardrobu nasil acıyon pinti kiki

ay nekadar gunahimi aliyosun kiz gece gece vermem demedim bikerem tememm veririk dedim ,,halbuki beni tanisan evimden cikmasin ,,piisiin iste piiisss

cnm senin takip ettirme olasiligin yok mu?

yok anam ,,,bunlar adami once bi guzel deli ederler 1 2 sene icinden cikamadiklari zaman hastaneye yollar baktirirlar o ,,kendilerindede ultrasyon aletleri bile olmaz sadece hastanede ,,

Son düzenleme:

Hadii yaa gercekten mı kontrole gittiğinde demi söylemiyorlar mı ne olup bittigini

ultrasona bile ayri randevu alinio yaa. suanki doktorumda var Allahtan. ama cocu doktorda o ulrtason icin ozel randuvu alinior. bak dusuk yaptim zaman anca oleden sonra gidebildim kan alip yolladilar. ertesi gun ogleden sonra dusuk yapiosun die aradilar. Turkiyede olsa hemen mudahale yapilir yaa. oFF OFFF

Burda da bazı Dr larda ultrason var bazısında yok hastane dersen daha kötü ben bir burası böyle sanıyordum

Hadii yaa gercekten mı kontrole gittiğinde demi söylemiyorlar mı ne olup bittigini

yok canim kadin buyucu gibi gozlerine bakip dinleyip anlamaya calisiyo deyuz ornegin yumurtlama bozuklugun yok dedi nerden bildin dedim yoksa o donemde agrin olmazdi dedi catlarken sivi dokuluyomus rahime o agri yapiyomus,,sadece pco varmi yokmu onun icin bana randevu verdi ultrasyona baskada yok oda cikmadi alahan

aynen canim aynen bu gurbet elleri millet bi halt saniyo olsek kimsenin haberi yok be

Burda da aynı ya geçenlerde esimin tansiyonu yükseldi gittik bı tansiyon ölçecekler sözde 3 saat kadar hastanede kaldık ayrıca 100 tl ye yakın para aldılar çıldırdım sinirden

Burda da bazı Dr larda ultrason var bazısında yok hastane dersen daha kötü ben bir burası böyle sanıyordum

¨sukr et yinede bazilarinda varmis orda ,,burda hicbirinde yok ,,sadece hastanede ,,oda kendi doktorun lina hamin randevunu ayarlicak yoksa orasida almaz,,,ayy bu konularda almanyayi ozluyorum tr den hic farki yok hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…