Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

valla bende tam yaziyodum cikicam diye ama bartek ne der diye dusunuyodum,,,goz kapaklarim kapaniyo artik mandal takicam simdi tom jery cizgifilmindeki gibi

iyigeceler sana canim

Kız ne diycem ben uyu Allah rahatlık versin bu senin Buda kızının görüşürüz yarın gece aeo

günaydın kızlar. gece vardiyasının çenesi düşmüş yine. okumak için oturdum ama biteceği yok. işe geç kalıyorumherkese güzel bir gün geçirmesini diliyorum.

hoşgeldin deryaf
adet oldun sanırım hiç haber vermedin de
nasılsın bu arada soruna cevap eremiycem tanımıyorum sorduğunuz kişiyi

hoşbulduk berceste, açıkçası ben seni eski nisan, mayıs topiklerinden biliyorum buraya ilk kez yazdım
haziran 26 da belli olacak durumum...
iyiyim sağolasın sen nasılsın? fena dağıldık topiklere toplanalım dedik ama olmadı kızları hep başka yerlerde yakaladım :)
bu dr. u methettiler de tanıyan bilen var mı burada diye sorayım dedimmm

maşalllah gece vardiyasındakiler yine döktürmüş kac sayfa dolmuş gecek muhabbeti kacırmışım üzüldüm bak şimdi derya napıyn ne ediyn iymsin

ben çıktıktan sonra dökülmüş herkes gece yaa:)))
iyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok??kocişle düzelttin mi arayı
he ya düzelittim yaklaşık 15 dk önce falan bu ay kuru incir falan denicem kocişimin arkdaşı başka bi dktor önermiş o daha iyyimiş :) azcık gine araştırmş sevindim kız öyle diyince

he ya düzelittim yaklaşık 15 dk önce falan bu ay kuru incir falan denicem kocişimin arkdaşı başka bi dktor önermiş o daha iyyimiş :) azcık gine araştırmş sevindim kız öyle diyince

ne güzel işte hadi hayırlısı canım yaa..burda arkadaslardan bazıları bal çörek otu tarçın karısımı da deniyolardı.yumurta gelişimi için iyiymiş.

doktorumuz gelmşiş hayal hoşgeldin bana şimdik bize yarayacak bitki isimleri istiyruz yumurta gelişimi ve spermler icin

valla ben doktor degilim askim ,,,ben sadece haydar oldum perimin sayesinde ,,,isin uzmani doktor olan orkide ot lardan mot lardan anliyanda oo.....
ben bu yumurta gelisimi icin bugune kadar hic bir sey yapmadimm,,,haaa spermler ayaga kalksin diye yatmadan kocisime aci bi kahve iciririm,,,ve yumos gunlerinin bazi gunlerini sabah erken uyandirir carpisiriz ,daha canli olduklari icin
hosgeldin sekerim nabersin bakalım??gece kaynatmıssınız yine siizi kikillerrr

tesekurederim derya iyiyim sen nasilsin ??? evet herzamanki halimiz ,,,gece uymiyanlar kaynatiyo

Son düzenleme:

olsun sana haydar abla diyrlar ama ben doktorum diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…