kizlar ben de cikiyorum. opuyorum hepinizi
valla bende tam yaziyodum cikicam diye ama bartek ne der diye dusunuyodum,,,goz kapaklarim kapaniyo artik mandal takicam simdi tom jery cizgifilmindeki gibi
iyigeceler sana canim
Kız ne diycem ben uyu Allah rahatlık versinbu senin Buda kızının görüşürüz yarın gece aeo
hani sen yanliz kalirsin diye dusundum kikiki hepinizi cok seviyorum ,,kendine iyi bak iyi geceler tatli ruyalar bartekcigim beniiimmm
Bende hepinizi çok seviyorum datlummmm byyyy:
hoşgeldin deryaf
adet oldun sanırım hiç haber vermedin de
nasılsın bu arada soruna cevap eremiycem tanımıyorum sorduğunuz kişiyi
maşalllah gece vardiyasındakiler yine döktürmüş kac sayfa dolmuş gecek muhabbeti kacırmışım üzüldüm bak şimdi derya napıyn ne ediyn iymsin
he ya düzelittim yaklaşık 15 dk önce falan bu ay kuru incir falan denicem kocişimin arkdaşı başka bi dktor önermiş o daha iyyimiş :) azcık gine araştırmş sevindim kız öyle diyinceben çıktıktan sonra dökülmüş herkes gece yaa:)))
iyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok??kocişle düzelttin mi arayı
he ya düzelittim yaklaşık 15 dk önce falan bu ay kuru incir falan denicem kocişimin arkdaşı başka bi dktor önermiş o daha iyyimiş :) azcık gine araştırmş sevindim kız öyle diyince
tunayyydinlarrr herkeze
tunayyydinlarrr herkeze
doktorumuz gelmşiş hayal hoşgeldinbana şimdik bize yarayacak bitki isimleri istiyruz yumurta gelişimi ve spermler icin
hosgeldin sekerimnabersin bakalım??gece kaynatmıssınız yine siizi kikillerrr
kızlar devlet hastensnde sprem testi yapılıyr mu hangi bölüme gitmesi lazım eşimin artı bi ücreiti oluyr mu bilgisi olan var mı
valla ben doktor degilim askim ,,,ben sadece haydar oldum perimin sayesinde ,,,isin uzmani doktor olan orkide ot lardan mot lardan anliyanda oo.....
ben bu yumurta gelisimi icin bugune kadar hic bir sey yapmadimm,,,haaa spermler ayaga kalksin diye yatmadan kocisime aci bi kahve iciririm,,,ve yumos gunlerinin bazi gunlerini sabah erken uyandirir carpisiriz ,daha canli olduklari icin
tesekurederim derya iyiyim sen nasilsin ??? evet herzamanki halimiz ,,,gece uymiyanlar kaynatiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?