Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

iyiyim sağol canım benim gece de ben dayanamıyorum en fazla dün gece dayandım 12 ye kadar uyuyakalacaktım pc basında

olsun sana haydar abla diyrlar ama ben doktorum diycem

len kardesim bana ne isimler takiliyo bee kiki olduk haydar olduk doktor olduk yarina da allah kerim ..iyiki bi pozisyon paylastik haa pisss perimm

iyiyim sağol canım benim gece de ben dayanamıyorum en fazla dün gece dayandım 12 ye kadar uyuyakalacaktım pc basında

iyi olmana sevindim canim sorma yaa benim uyku duznei alak bulak ,,,sen iyisini yapiyorsun

Son düzenleme:
şişe dolu olarak mı beklyr boş mu

bos tabikide hastanede labarutuarin tel numarasi ve sise verildi bize orayi aradik nezaman yapip getirelim diye randevuyu ta28 ne verdiler doluymus randevular..saat sabah 7:45te gellin ama spermler 1 saaten eski olmicak dedi,, anlicagin kocisi sabahin 7 sinde kaldirmaM LAZIM 31 icin kikikikikii

Son düzenleme:
len kardesim bana ne isimler takiliyo bee kiki olduk haydar olduk doktor olduk yarina da allah kerim ..iyiki bi pozisyon paylastik haa pisss perimm

iyi olmana sevindim canim sorma yaa benim uyku duznei alak bulak ,,,sen iyisini yapiyorsun

benimde aynen eşim saat 4 e 5 e kadar oturuyr sabahtan 10 da uyanıyor ben ona ayak uydurmaya calışıyrum ama yok 1 den önce uyanamıyrdum,gece erken yatsam uyuyamyrm kociş olmadan,bizim evd e en büyük dert uyku düzeni yok

bizdede o duzen sorunu var iste kocisin isi sagolsun o boyle dengesiz calisinca benide uyku tutmuyor duzenim bozuluyor iste

kız niye 31 mac yaapaydınız hem adam zorlanmız dı editrler ağzıımıza kırmızı biber sürse yeri yani

kız niye 31 mac yaapaydınız hem adam zorlanmız dı editrler ağzıımıza kırmızı biber sürse yeri yani

KIkikikiki valla 28 de yumos donemim bitiyor ,bitigi zamanda popoyu hemen donuyorum zaten senin gibi bendede isteksizlik cokta biraz kikiki,,,kendi ugrassin bosver ,,,birazda o surunsun

anammm nasıl dayanıyorsunuz yaaww ben hiç o saate kadar uyanık kaldığımızı bilmem yani..11 de yat 7.30da kalk iş gereği...haftasonları da en geç 12 12.30 yatarız taş çatlasa...

anammm nasıl dayanıyorsunuz yaaww ben hiç o saate kadar uyanık kaldığımızı bilmem yani..11 de yat 7.30da kalk iş gereği...haftasonları da en geç 12 12.30 yatarız taş çatlasa...

kuzum sen calışıyonsn o yüzden bi dzenin var ben calışmıyrum eşimde gündüz 4 de işe gidiyr akşamına 7 de eve geliyr o yüzden uyku saatleirine dikkat etmiyrz.ben dayanıyrum da sabah kalkamyrum onsuzda uuymuya alıamadım ugraşyp duruyrz işte

kizlar ben kactim kocis ise cagirdi 2 saatline yine ufffff bazen kendimi kac parcaya ayiracagimi sasiriyorum

KIkikikiki valla 28 de yumos donemim bitiyor ,bitigi zamanda popoyu hemen donuyorum zaten senin gibi bendede isteksizlik cokta biraz kikiki,,,kendi ugrassin bosver ,,,birazda o surunsun

haklsın birazda onlar ugraşsın .ben şimdi devlette nasıl yapılyr ücreti var mı nezman yaplması gerikyr onları araşıtırayım

ben uykuya da çok düşkünüm yaa aksama kadar yat uyu desen uyurum yani

ben uykuya da çok düşkünüm yaa aksama kadar yat uyu desen uyurum yani

hemşommm aynen bende öyle var ya offf ama evlendiktn sonra bu huyumdan nefret eder oldum, hosteslik yaptğım dönemde ankara yolundan gelirdim sabah bidahaki sabaha kadar dinlenirdim arada yemek icin falan kalkardım şimdi onun sıknıtısıını cekiyrum ufak bi seste uykum bölünyr ve hic uyumamış gibi hissediyrum kendimi bu yüzden doktora bile gidesim geliyr bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…