Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hosgeldin canımm:)) özlettin kendini yaa....
her seye rağmen çalısmalara devammm desene

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr offff pufff ıyyyy kan testi negatif çıktı bu ayda değilim..Ama hala umudumu yitirmiyorum devam

hoşgeldin canım
negatif çıkmasına üzüldüm ama sabır inşallah gelecek bebişlerimiz:26:

hosgeldin canımm:)) özlettin kendini yaa....
her seye rağmen çalısmalara devammm desene

benim gözüm almadıydı bu sefer bizimki hayır olacak dedi
valla şaşırdım bu sefer dersimizi aksatmadık bugün dinlenme yarın tekrar başlayacaz

naber derya nasılsın nasıl gidiyo seminerler
bizimki çok sıkıcı öğrencilerle çekiliyo okul
bugün başka yerde seminer vardı
müfettişmiymiş ne
anlatıp durdu en sonunda bu seminer sizin için başlangıç olsun deyince protesto ettik
bizi suçlayıp durdu işte kitap okumuyomuşuz falan tövbe tövbe
gerçekten artık öğretmen olmak beni sıkıyo

iyiyim canım sağol.
bizim ilçede sınıfçılar ve ana sınıfçılar katılıyor seminere.biz okulda bos bos oturuyup geliyoruz 3 arkadas.
aynen öğretmenlik çocuk oyuncağı oldu resmen ne kadar çok uğrasıyolar bizimle sonumuz ne olacak bilemiyorum....

aminnnnn cümlemize inşallahhh bugünde okudum duamızı inşallah hafta sonuda okurum
gresuna ne zaman geçiyorsun

bende baslıcam okumaya inşallah canım..
giresuna eş durumu belli olmadan tasınmayı düşünmüyoruz tatlım hala bir açıklama yok eş durumuyla alakalı oooffff

bizim burda sınıfçılar haftaya başlayacak şimdi bize değerler semineri verdiler
gerçi hiçbir değeri yoktu hani konusuna hakim birileri olsa
valla adamın anlattığı tek bir konu bile yoktuuu

bizim burda sınıfçılar haftaya başlayacak şimdi bize değerler semineri verdiler
gerçi hiçbir değeri yoktu hani konusuna hakim birileri olsa
valla adamın anlattığı tek bir konu bile yoktuuu

burdaki arkadaslar da aynen böyle söylüyor..keske bizimki de simdiden olsaydı da aradan çıkardı yaa..branslar 1 eylülde alınacakmıs seminere.gittiğim yerde nasıl olacak bilemiyorum..
kociş geldi de pc yi istiyor ben sonra gelirim yine görüşrüüüzzz

iyiyim canım şimdi kocişimle çay içecez gel buyur sen nasılsın
bu arada benim bugün dinlenme günüm çok yoğundum son zamanlar

afiyet olsun canım. ben de yalan dünya izliyorum. akşamları eve geç geliyorum kaç gündür. o yüzden pek giremiyorum. yazılanlar birikmiş. oku oku bitmiyor.

orkide mümkünse bişye sorcam benim usg sonunda bi kağıt verdiler kağıtta her iki overde folikil kist mevcuttur diye bi ibare var nedemek bu bilgin varmı hic bu arada herkese slemlar

iyi akşamlar bayanlarrr... cici cici hatunlarrrr.... mis kokulu anne adaylarııı iyi akşammmlarrr
hoş geldin canım
orkide mümkünse bişye sorcam benim usg sonunda bi kağıt verdiler kağıtta her iki overde folikil kist mevcuttur diye bi ibare var nedemek bu bilgin varmı hic bu arada herkese slemlar

kaç mm olduğu yazıyor muydu? yumurta çatlamayınca folikül kisti oluşturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…