Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hosgeldiniz kızlarr
PERİM yolculuk nasıl geçti tatlım??
HAYALİMSİN hani 2 saate geliyodun kız kikiii bitiremedin işleri anlasılan
SELDA testi tekrarladın mı canım ya??bir de halı yıkayacaktın bugün yawww....:26:

hosbuldum canım yaptım test 3,4 çıktı delirecektim ağlamaktan bitap düştüm kocişim baraja götürdü daha yeni geldim yanii hiç iyi değilim

hadi ya üzüldüm canım hayırlısı olsun...:26:
sen çatlatma iğnesi kullanmısmıydın eğer kullandıysan o iğneler de bildiğim kadarıyla o hormonu içeriyor da ondan soruyorum...

tekrarladım hayatım yok bebiş çok kötüyüm halılarıda yıkadım çok yorgunum gözlerimi zor açıyorum

kızlar ben kaçar gözlerim kapanıyo artık dayanamıyorum daha fazla..hepinize iyi geceler tatlı rüyalar..öpüldünüzzz

iyiyim canim yaa 2 saate dondum donmesinede ,,busefer misafir damladi eve,,yeni gittiler...geceyede kalamicam anca 1 saat burdayim kocis le ilgilenmem lazim malum 3 gundur dogru durust gorusemiyoruz ,,,bugun carpisalim:26: diyorum ben

kızlar ben kaçar gözlerim kapanıyo artık dayanamıyorum daha fazla..hepinize iyi geceler tatlı rüyalar..öpüldünüzzz

iyiyim canim yaa 2 saate dondum donmesinede ,,busefer misafir damladi eve,,yeni gittiler...geceyede kalamicam anca 1 saat burdayim kocis le ilgilenmem lazim malum 3 gundur dogru durust gorusemiyoruz ,,,bugun carpisalim:26: diyorum ben

canım tekrar tekrar gecmiş olsun hayrılısıyla girsin ameliyata hayırlısıylan cıksın.kendine dikkat et dualırımız seninle kardeş

canimmm bise yok o iste yaaa alacak kutusunu gidecek evinee ev yakinsa tabi hastaneye yoksa hastanede yapacak verecek bilgilendirirler zaten sizi ve yarim saat icinde de aliyorsun canimm sonucunu
çok geçmiş olsun cnm hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.dualarımız seninle tatlım...

canım inşallah eşinin ameliyatı kolaylıkla ve hayırlısıyla geçer. zaten cok kolay bi ameliyatmış öyle söylüyolar. Allah şifa versin tez zamanda iyileşsin.

cok sagolun arkadaslar allah razi olsunnn kolay bir ameliyat canimm evet ama adi ameliyat ya insan yine de strese giriyor:)))

kizlar selam.gecmisi okumadim.selda test neqatifmisuzulme guzelim.her seyin vardir elbet bir zamani.:26:zamani gelince RABBIM kucagini dolduracakdir insallah
baska haber varmi

kizlarrr benim moralim cok bozuk benim gogus uclariii cok hassaslasti yineee adet oncesi hep ayni sey oluyorrr cok sinirlerim bozuldu yaaa yine olacam herhalde ben adett daha cok var ama hep boyle oluyor yarin da yumurtlama gerceklesmis mi doktora gidecezzz offfffff.....gecen ayda aynisi olduu(

selda38-hattah-yasamim-rumeysamustafa -orkidem-bercestem herkez iyidir umarim--PERIMMMM ankaraya vardin insallah kizzz

selda cim negatif cikmis ,hayirlisi olsun bu ay kismet degilmis,,devam et bizlen ,,neden seneye hazirana atiyorsunki bebis isini ?? yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…