selda38 canım hoş geldiiin. nasılsın? test yaptın mı bugün?
hosbuldum canım yaptım test 3,4 çıktı delirecektim ağlamaktan bitap düştüm kocişim baraja götürdü daha yeni geldim yanii hiç iyi değilim
hosgeldiniz kızlarr
PERİM yolculuk nasıl geçti tatlım??
HAYALİMSİN hani 2 saate geliyodun kız kikiii bitiremedin işleri anlasılan
SELDA testi tekrarladın mı canım ya??bir de halı yıkayacaktın bugün yawww....:26:
hadi ya üzüldüm canım hayırlısı olsun...:26:
sen çatlatma iğnesi kullanmısmıydın eğer kullandıysan o iğneler de bildiğim kadarıyla o hormonu içeriyor da ondan soruyorum...
[/Qbilmiyordum canım ben pazartesi yeniden yapalım testi dedi dr ama korkuyorum gitmeye zaten bu ay olmazsa seneye haziranı bekleyeceğim öle bi karar aldım
canım ALLAH sabır versintekrarladım hayatım yok bebiş çok kötüyüm halılarıda yıkadım çok yorgunum gözlerimi zor açıyorum
hosgeldiniz kızlarr
SELDA testi tekrarladın mı canım ya??bir de halı yıkayacaktın bugün yawww....:26:
hosgeldiniz kızlarr
canım tekrar tekrar gecmiş olsun hayrılısıyla girsin ameliyata hayırlısıylan cıksın.kendine dikkat et dualırımız seninle kardeş
canimmm bise yok o iste yaaa alacak kutusunu gidecek evinee ev yakinsa tabi hastaneye yoksa hastanede yapacak verecek bilgilendirirler zaten sizi ve yarim saat icinde de aliyorsun canimm sonucunusağol canım bildiklerini paylaşman bile yeterli,aklıma geldikce gülesim geliyor ya nasıl vercek o testi hastaneyi arayıp sormak istyirum ama utanıyrum :) eşime sordurtsam o hic sormaz herhalde .) artık bidahaki ay 12 insnde sonuc nezmanda cıkıyr acaba
çok geçmiş olsun cnm hayırlısıyla atlatırsınız inşallah.dualarımız seninle tatlım...
canım inşallah eşinin ameliyatı kolaylıkla ve hayırlısıyla geçer. zaten cok kolay bi ameliyatmış öyle söylüyolar. Allah şifa versin tez zamanda iyileşsin.
iyi carpışmalarrrrrrrrrrr kuzumiyiyim canim yaa 2 saate dondum donmesinede,,busefer misafir damladi eve,,yeni gittiler...geceyede kalamicam anca 1 saat burdayim kocis le ilgilenmem lazim malum 3 gundur dogru durust gorusemiyoruz ,,, bugun carpisalim:26: diyorum ben
canım ALLAH sabır versin
kizlar selam.gecmisi okumadim.selda test neqatifmisuzulme guzelim.her seyin vardir elbet bir zamani.:26:zamani gelince RABBIM kucagini dolduracakdir insallah
baska haber varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?