hoş geldin canım
kaç mm olduğu yazıyor muydu? yumurta çatlamayınca folikül kisti oluşturur.
eğer zamanın varsa sonucu yazsam bi cevap yazabilirmsin
hoşgeldin canım inşallahh sonuçlar güzel olur
sen en iyisi biraz daha bekle inşallah kırmızılar gelmezse kan testi yaptırırsın canım
İnşallah canım benim hayırlısı olsun yine de.
Bu arada bu gün eşim tamamen dönüyor aynı zaman da bunun mutluluğunu yaşıyorum. :)
pelvik ultrasongraifk incelemesinde ;
mesane duvar kalınlğı ve lümen iceriği normaldir.
uterus boyutu normaldir.myometrium homojen görünümdedir.
endometrium cizgisel görünümdedir.
her iki overde folikül kistleri mevcuttur.
douglasta patolijik miktarda sıvı saptanmadı.
başka bişey de yazmıyor :)
dayanamadım geldim yine yyaaaaa
yumurtalıkların polikistik olabilir canım. ama onun dışında her şey normal. kist büyük olsa boyutunu yazardı. bu durum yumurtlama tembelliğine bazı aylarda yumurtlamamaya yol açabilir. ama ilaç desteği ile güzelce yumurtlarsın
canım keyfin nasıl.var mı kırmızılardan bi haber ağrı falan
Yok tatlım aynı... Banyoyu çamaşır suyuyla iyice yıkadım sinirimi çıkardım :)
Eşimde geliyor askerdi benim eşim bu gün bitti o yüzden keyfimde yerinde şükür.
Sen ne yaptın?
bişey ypmdm yarın kuru incir alcam yumurtlma ğünlerini takip etcem snrasını YÜCE RABBİM bilir,kavuştun kocana yani gözün aydın.kız sinir yapma aaa insan bbebişine sinirlinr mi
hoş geeldiinn canım
Hahahaha he bebişime sinirlendm, yokkız yumurtama sinirlendimne bebişi :) heryerim çamaşırsuyu koktu valla :)
Ben hiç incir yemedim biliyormusun ne kuru ne yaş, tadını bilmiyorum ama tiksiniyorum öööö
Hem iyi m geliyormuş bu kuru incir
adet olmadın ya belki hamişsin dir diye dedimkuruincir yumurtalıkları uyarıyrmş bnde tembellik var ondan lazım bana
Ya bu tembellikle ilgili bişey sorucam sana, bu tembellik nasıl oluşuyor neyle korundun ki sen, çünkü beni bu zamana kadar çok korkuttular biz prezervatifle korunduk ama işte 2,5 sene oldu yeter artık yummurtalaın tembelleşecek dediler, aslında ben birazda oyüzden tırsıyorum.
Birde tedavisi ne kadar sürüyor ki...
hosbuldumm canım nasılsın neler yapıyosun nasıl gidiyor???
iyi be canım ne olsun. tatil zamanım geldi artık çook sıkılıyorum. ama izin ramazandan sonratüm yaz çalışıyorum yani. onun dışında bebiş için bu ay hiç bir şey yapmıyorum ateş ölçmek dışında. rahatım yanii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?