Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hoşgeldin canım inşallahh sonuçlar güzel olur
sen en iyisi biraz daha bekle inşallah kırmızılar gelmezse kan testi yaptırırsın canım

İnşallah canım benim hayırlısı olsun yine de.
Bu arada bu gün eşim tamamen dönüyor aynı zaman da bunun mutluluğunu yaşıyorum. :)

pelvik ultrasongraifk incelemesinde ;
mesane duvar kalınlğı ve lümen iceriği normaldir.
uterus boyutu normaldir.myometrium homojen görünümdedir.
endometrium cizgisel görünümdedir.
her iki overde folikül kistleri mevcuttur.
douglasta patolijik miktarda sıvı saptanmadı.

başka bişey de yazmıyor :)

yumurtalıkların polikistik olabilir canım. ama onun dışında her şey normal. kist büyük olsa boyutunu yazardı. bu durum yumurtlama tembelliğine bazı aylarda yumurtlamamaya yol açabilir. ama ilaç desteği ile güzelce yumurtlarsın

orkide cevapların icin cok teşekkür ederim sana da zahmet verdim kusura bakma kızlar kendinize iyi bakın gece gelirim ben yine görşürz

canım keyfin nasıl.var mı kırmızılardan bi haber ağrı falan

Yok tatlım aynı... Banyoyu çamaşır suyuyla iyice yıkadım sinirimi çıkardım :)
Eşimde geliyor askerdi benim eşim bu gün bitti o yüzden keyfimde yerinde şükür.

Sen ne yaptın?

Yok tatlım aynı... Banyoyu çamaşır suyuyla iyice yıkadım sinirimi çıkardım :)
Eşimde geliyor askerdi benim eşim bu gün bitti o yüzden keyfimde yerinde şükür.

Sen ne yaptın?

bişey ypmdm yarın kuru incir alcam yumurtlma ğünlerini takip etcem snrasını YÜCE RABBİM bilir,kavuştun kocana yani gözün aydın.kız sinir yapma aaa insan bbebişine sinirlinr mi

bişey ypmdm yarın kuru incir alcam yumurtlma ğünlerini takip etcem snrasını YÜCE RABBİM bilir,kavuştun kocana yani gözün aydın.kız sinir yapma aaa insan bbebişine sinirlinr mi

Hahahaha he bebişime sinirlendm, yokkız yumurtama sinirlendimne bebişi :) heryerim çamaşırsuyu koktu valla :)
Ben hiç incir yemedim biliyormusun ne kuru ne yaş, tadını bilmiyorum ama tiksiniyorum öööö

Hem iyi m geliyormuş bu kuru incir

adet olmadın ya belki hamişsin dir diye dedim kuruincir yumurtalıkları uyarıyrmş bnde tembellik var ondan lazım bana

adet olmadın ya belki hamişsin dir diye dedim kuruincir yumurtalıkları uyarıyrmş bnde tembellik var ondan lazım bana

Ya bu tembellikle ilgili bişey sorucam sana, bu tembellik nasıl oluşuyor neyle korundun ki sen, çünkü beni bu zamana kadar çok korkuttular biz prezervatifle korunduk ama işte 2,5 sene oldu yeter artık yummurtalaın tembelleşecek dediler, aslında ben birazda oyüzden tırsıyorum.
Birde tedavisi ne kadar sürüyor ki...

bu tembelliğin neden oluştugunu bende bilmiyrum ben değil eşim korundu bi ara doğum kntrol hapı kullan dedi ama halam onu kullanma tembellik yapar demişti o yüzden kullanmadım.bende adet düzensizlği vardı onu baktırdktn snra hormon testi yapıldı fsh lh prolaktin fsh ve lh de dengesizlik cıkmış buna göre yumurtalıkların yumurta üretmyr demişti doktorum,yüksek cıkması gereken değer düşük düşük cıkması gerken değer yüksek cıkmıştı adetimin 3.gunu yapılmıştı o test,şunu duymuştum korunma oldgu zaman vucut spermi tanımyr kabul etmyr ama korunmayı bıraktıkca vucut kendini sperme hazırlıyr gibi şeyler duymuştum ne kadar doğru nekadar yanlış bilemicyem.sen nezmandır korunmuyrsun nezmandır cocuk istiysn

hosbuldumm canım nasılsın neler yapıyosun nasıl gidiyor???

iyi be canım ne olsun. tatil zamanım geldi artık çook sıkılıyorum. ama izin ramazandan sonra tüm yaz çalışıyorum yani. onun dışında bebiş için bu ay hiç bir şey yapmıyorum ateş ölçmek dışında. rahatım yanii.

yumurta tembelliğindeki ilk tedavide yumurta uyarıcı ilac veriyrlar onu kullandıktn sonra yumurtanın boyunu bakıyrlar ona göre de ilişki öneriyor doktor.bu tedavi 3 ay tekrarlanıyormuş,bu dönemde kist oluşmasıda olabiliyr.bende olmuştu şimdi yok gitti

biraz daha sık dişini canım yazın çalısmak da zorlar insanı...:26:
bebiş için de hayırlısı olsun tatlım kafan rahat olunca stresin de az olur.belki ummadığın anda gelir bebişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…