he soyleene guzel karsilama beaa aferin hehe ..hadi yap bi kahve iceyim
hayalim hosgeldin kuzummm:))
PERİM nabersin????özlettin kendiniii
Derya ilacın bitti adet oldun muuu :26:
hosbuldum guzelim tsk ederim
ha perimde gelmis bende ankaradalar kendileri diye yazcaktim
bundan sonra böyle sen bizim herşeyimsnn elimde olsa kırmızı halılar serer havafişekler patlatırımm
simdi sana böyle yapayım ki yarın ben geldimde beni nasıl karşılaycağını öğrenmiş olllll
peri hoşgedin naslısn iyimsinnn kendini nasıl hissedysn,sende istermsn türk kahvesi
Nasılsın kikicimmmm :)))
Iyiyim rumiş sen nasılsınooooo saolll orta severim:))))
uyyy yavrummm kuzummmmseni bukadar ozlicegimi tahmin edemezdim ha
niye be seni kotumu karsiladik ,,hep kicin basin derdiyle ilgilendim ben ne etim sankimben kimi nasil karsilayacagimi biliyorumda sende anlama kitligi var bendede anlatma ben neyapiyim
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn topiğimizinnnnnnnn sultanıııı valide sultanııııııııı
oooo perim isterde ben ona kendi ellerimle kahve yapmazmıyımmmmmmm sen iste sultanımmm hürrem sultanımmmmm
Ayyyyy teşekkür ederimmmnnnn....Canımmmm rumiş Nigar kalfamada yaparmısinnn bı zahmet(kikiye) malum valide Sultan'dan yorulmuştur garibim:)))))
Ayyyyy teşekkür ederimmmnnnn....Canımmmm rumiş Nigar kalfamada yaparmısinnn bı zahmet(kikiye) malum valide Sultan'dan yorulmuştur garibim:)))))
gör kiki görrr seni kim daha cokk seviyr görr ben seni valide sultan yapıyrum peri ise nigar kalfa pehhhhhhhhh
gör kiki görrr seni kim daha cokk seviyr görr ben seni valide sultan yapıyrum peri ise nigar kalfa pehhhhhhhhh
slm canlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?