Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

niye be seni kotumu karsiladik ,,hep kicin basin derdiyle ilgilendim ben ne etim sankim ben kimi nasil karsilayacagimi biliyorumda sende anlama kitligi var bendede anlatma ben neyapiyim

Ayyyyy teşekkür ederimmmnnnn.... Canımmmm rumiş Nigar kalfamada yaparmısinnn bı zahmet(kikiye) malum valide Sultan'dan yorulmuştur garibim:)))))

hooopppppp valide sultan benmisim bikerem sen gozume girmeye bak konusma hepimiz senden yorulduk asil piss hurrem kikikikii

gör kiki görrr seni kim daha cokk seviyr görr ben seni valide sultan yapıyrum peri ise nigar kalfa pehhhhhhhhh

evet evet gordum .pehhh bosu bosuna gozlerimi yolla dikip bekledim su deliyi pehhh niye ozlediysem ,,bidaha bu hataya dusmicem rumeysam....kendileri gulsah tan farki yokta ,,sen onu neden hurrem taptin anlamadim ,,gulsah gulsah o

gör kiki görrr seni kim daha cokk seviyr görr ben seni valide sultan yapıyrum peri ise nigar kalfa pehhhhhhhhh

evet evet gordum .pehhh bosu bosuna gozlerimi yolla dikip bekledim su deliyi pehhh niye ozlediysem ,,bidaha bu hataya dusmicem rumeysam....kendileri gulsah tan farki yokta ,,sen onu neden hurrem taptin anlamadim ,,gulsah gulsah o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…