Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben geldiimmm sonunda,,cok yogundum kizlar ya ama arada girip sizi takip ediyordum,,,butun gun camasir yikadim utu yaptim,,dus aldim ve ders calistim,,kayanam ve kizimla ugrastim ,,eee nasiliz bakalim bi gelisme varmi ben bi gecmise gidiyim

yüce rabbim okumuş oldugumuz salavatları kabul eyle.bu mübarek gecenin hürmetine bebek bekleyen arkdaşlarımızın kucaklarını boş koyma yarabbim.dert verende sensin derman verende sana sığındık bu mübarek gecede.allahım kucaklarımıza hayırlı birer evlat ver yarabbim.amin

amiinnn ammiiinnn amiinnnnnnnnnnnn...............

ben geldiimmm sonunda,,cok yogundum kizlar ya ama arada girip sizi takip ediyordum,,,butun gun camasir yikadim utu yaptim,,dus aldim ve ders calistim,,kayanam ve kizimla ugrastim ,,eee nasiliz bakalim bi gelisme varmi ben bi gecmise gidiyim

hoşgeldinz hanımefedi nerlerde kladınız yahu gözlerimiz yollarda kaldı siz olmayınca buranın tadı tuzu olmuyr yüzlermz gülmüyr kalpleriiz neşe bulmuyr lütfen bizlere bu kadar sizsiz bırakmayınnn ben şimdi size şöyle bi bollll köpüklü bi türk kahvesi yapayım dinlenirsinz

amin ya rabbim. Ben de bu gece ibadetimi yapıp bol bol dua ettim tüm isteyenler için. Umarım rabbim kabul eder dualarımızı.

he soylee ne guzel karsilama beaa aferin hehe ..hadi yap bi kahve iceyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…