özgeozal :100
orkide :200
rümeysa:200
okuyan arkdşalardan allah razı olsun bitsin bebek bekleyenler icin dua etcez hayırlısıyla
kızlar akıntı kahverengine döndü :18:
özgeozal 100
orkide 200
rümeysa 200
bluegirl 100
hülya 100
özgeozal 100
orkide 200
rümeysa 200
bluegirl 100
h DERYA 100
burdaki hülya yoksa ben mi oluyorumh_derya olmasın:26:
özgeozal 100
orkide 200
rümeysa 200
bluegirl 100
h DERYA 100
hamile misin yoksa kızzz... yerleşiyo mu bebişşş
YANLIŞ yazmışım kız özürdileirim
yüce rabbim okumuş oldugumuz salavatları kabul eyle.bu mübarek gecenin hürmetine bebek bekleyen arkdaşlarımızın kucaklarını boş koyma yarabbim.dert verende sensin derman verende sana sığındık bu mübarek gecede.allahım kucaklarımıza hayırlı birer evlat ver yarabbim.amin
ben geldiimmm sonunda,,cok yogundum kizlar ya ama arada girip sizi takip ediyordum,,,butun gun camasir yikadim utu yaptim,,dus aldim ve ders calistim,,kayanam ve kizimla ugrastim ,,eee nasiliz bakalim bi gelisme varmi ben bi gecmise gidiyim
yüce rabbim okumuş oldugumuz salavatları kabul eyle.bu mübarek gecenin hürmetine bebek bekleyen arkdaşlarımızın kucaklarını boş koyma yarabbim.dert verende sensin derman verende sana sığındık bu mübarek gecede.allahım kucaklarımıza hayırlı birer evlat ver yarabbim.amin
hoşgeldinz hanımefedi nerlerde kladınız yahu gözlerimiz yollarda kaldı siz olmayınca buranın tadı tuzu olmuyr yüzlermz gülmüyr kalpleriiz neşe bulmuyr lütfen bizlere bu kadar sizsiz bırakmayınnn ben şimdi size şöyle bi bollll köpüklü bi türk kahvesi yapayım dinlenirsinz
hayalim hosgeldin kuzummm:))
PERİM nabersin????özlettin kendiniii
amin ya rabbim. Ben de bu gece ibadetimi yapıp bol bol dua ettim tüm isteyenler için. Umarım rabbim kabul eder dualarımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?