Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hayırdır canım bi sıkıntın mı var anlat

aslinda yok.cok sukur esimlede iyiyiz.belkide kac gundur yagmurlu hava bulutdu.SIKILDIM.sanki boslukdaymisim gibi.neise canim arada olur boyle.sizde ne var ne yok:44::44:

pembisden haber yokmu.:44:merak etdim onu:26::26::26:

şimdilik yok hamiş ama ben bi 10 gün sonra olacam inşallahhh nasılkandırıyorum kendimmiii amaaa iananıyorum bana gelecek bebeğim bu ay bu ay olmazsa önümüzdeki ayy

10 gun sonra inşallah :)))) tatlimmmmm moral çık önemli kandırmak degil ki bu:)))))Zaten Allah'ın izniyle inşallah olacak

aslinda yok.cok sukur esimlede iyiyiz.belkide kac gundur yagmurlu hava bulutdu.SIKILDIM.sanki boslukdaymisim gibi.neise canim arada olur boyle.sizde ne var ne yok:44::44:

ohhh ohhh iyi canım sorun yoksa arada insana kasvet basıyor bugün allaha sığın canım o içinin hzuurunu verecektir sana... ben pek dua bilmem kızlar sadece içimden geldiği gibi dua ederim... cahilliğim affola... pek sure de bilmem öyle yavaş yavaş öğrenicem inşallah... sizlere öyle güzel dualar okumak isterdimki... ama içimden geldiği gibi yolluyorum hepinize...

allahım sen evlat isteyenleri kapına gelenleri sendn başka sığınacak kimsemiz yok bizleri boş çevirme kapından... bize vereceğin emanetlerin bekleyenleriyizzz

AMINNNNNNNNN.canim boyle icden dua etmek cok guzel...insallah hepimizin dualari kabul olsun

CANIM eğer bize ortak olmak istersen ALLAHÜMME SALLİ ALA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED 100 DEFA OKUYABİLRSİN BU SALAVAT TIR,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…