hayırlı olsun tebrikler....
evettt bizde çok mutlu oldukkk :)
topicteki ilk bebek müjdesiii ugur getirecekkkk:):118:
aynen oyle canim...plansiz bebek yapacan kocis bilecek sen bilmicen ,,,ki o kacamak gunu esim sonradan bilerek yaptigini soyledi ,,,cunki ben hep erteleyip istemiyordum diye ,,ayyy iyiki olmus canim kizim biricik dunyam o benim
Kızlar salı günü dayanamadım kan tahlili yaptırdım :)) hamileyimmm :)) Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah :))
berceste gecmiste yuze yuze geldin demin denberi begen tusuna basiyorsun ha gayret geldin yaklastin bize diyorum icimden hahahosgeldin umarim iyisindir..
orkidem nerelerdeydin iyimisin canim??
her akşam burdasınız anlaşılan... ben de yeni üyeyim arkadaşlar herkese merhabalar...
berceste gecmiste yuze yuze geldin demin denberi begen tusuna basiyorsun ha gayret geldin yaklastin bize diyorum icimden hahahosgeldin umarim iyisindir..
ha gayrettt haaa.......
hayırlı olsun tebrikler....
her akşam burdasınız anlaşılan... ben de yeni üyeyim arkadaşlar herkese merhabalar...
iyiyim canım. ayol geçmişte ne kadar çok kaynatmışsınız. oku oku bu saate gelemedim yahu..sen nasılsın?
hoşgeldiiiiin:) klasik soruyu soruyum.yarışmaya nereden katılıyosunuz efenim?
hoşgeldiiiiin:) klasik soruyu soruyum.yarışmaya nereden katılıyosunuz efenim?
ikinci klasik soru :::belirtilerin varmiydi varsa nelerdi?????
ikinci klasik soru :::belirtilerin varmiydi varsa nelerdi?????
iyiyim saol askim ne yapalim sizler gec giriyorsunuz benle perim kaynatiyoruz o sira iste
çok uzaklardan Kars tan:))) hoşbulduk...
ah canım beniiiim. ilk çocuğun mu olacak eğer yarışmayı kazanırsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?