Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

berceste gecmiste yuze yuze geldin demin denberi begen tusuna basiyorsun ha gayret geldin yaklastin bize diyorum icimden haha hosgeldin umarim iyisindir..

orkidem nerelerdeydin iyimisin canim??

evettt bizde çok mutlu oldukkk :)
topicteki ilk bebek müjdesiii ugur getirecekkkk:) :118:

:))) Birbirini hiç görmeyen ama tüm mutluluğuna ve üzüntüsüne ortak olan insan topluluğu sizi seviyorum..
Bu mutluluğa ortak olduğunuz için teşekkür ederimm :)

aynen oyle canim...plansiz bebek yapacan kocis bilecek sen bilmicen ,,,ki o kacamak gunu esim sonradan bilerek yaptigini soyledi ,,,cunki ben hep erteleyip istemiyordum diye ,,ayyy iyiki olmus canim kizim biricik dunyam o benim

ay ben bizimkine solimde gizli yapsin bari :)

Kızlar salı günü dayanamadım kan tahlili yaptırdım :)) hamileyimmm :)) Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah :))

ne guzel haber yaa. Rabbim saglikla kucana almayi nasp etsn ins.darisi bizeeeee........:))0

berceste gecmiste yuze yuze geldin demin denberi begen tusuna basiyorsun ha gayret geldin yaklastin bize diyorum icimden haha hosgeldin umarim iyisindir..

iyiyim canım. ayol geçmişte ne kadar çok kaynatmışsınız. oku oku bu saate gelemedim yahu..sen nasılsın?

Son düzenleme:

hoşbulduk canım okudum ama listeyi düzenledim
bi bakın bakalım beğenecek misiniz

iyiyim saol askim ne yapalim sizler gec giriyorsunuz benle perim kaynatiyoruz o sira iste

iyi yapıyosunuz ya. ben eve geç geliyorum bu ara ondan geç giriyorum. işte giremiyorum. boş vakit çok az oluyo. onda da ayıptır söylemesi anca tuvalete koşuyorum:) valla perimle seni okudukça koptum gülmekten

ah canım beniiiim. ilk çocuğun mu olacak eğer yarışmayı kazanırsan?

bakin yinyang hamile cok sevindik allah devamini getirsin bizlerede ugur getirir insallah fakat kesin mayistan gebe kalmistir ,simdi bu yarismayi haziranda kalanmi kazaniyor acaba ??? yoksa mayista oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…