iyiym kızlar.böyle akşamdan akşama gir olmuyor tabii:)siz almıs basınızı gitmişsiniz valla:)çok zamanım yok o yüzden sayfaları okuyamıcam .bir bakayım yoklama alayım tam mı dedim:)))
evetttt :114: :112:.... bütün suç onun
benle alakası yok :82:
Kızlar salı günü dayanamadım kan tahlili yaptırdım :)) hamileyimmm :)) Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah :))
tabbiiii yaaaaa sen konusmuyon hep ben konusuyorum gordunmu lale.. allah kuru iftiradan saklasin heheh
kızlar salı günü dayanamadım kan tahlili yaptırdım :)) hamileyimmm :)) allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah :))
aaaaaaaaa ne ayııııııpppp : benmi konuşuyorummm...benim gibi sesiz mazlumm
aha listenin ilki ohhh ne guzel haber,,ALLAH saglikli kucagina almayida nasip eder insallah ,,cok sevindim
evetttttt::::: Işte buuuuu :)))))))))))
Tebriklerr................ :119: :119:
kiz ben konustugumu en azindan itiraf ediyorum sen onuda yapmiyorsun vay bea hihiiii
Pek umudum yokken pozitifi görünce olduğum yere çakıldım ne hissettiğimi anlatamam çok tuhaf hala rüyada gibiyim :) ama daha çok küçüükkkk :))
yaaa bana ne bana ne ben de istiyorummmm:)))hayırlı olsun canım.güle güle büyüt insallah...darısı basımıza.sen artık hamilesin.duan kabul olur.bize dua et olur mu?Kızlar salı günü dayanamadım kan tahlili yaptırdım :)) hamileyimmm :)) Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah :))
vallahi cok sevindim insallah ayagini surtersin hepimiz pesinden listeye damlariz kiz ....kizlar bu arada perimin yazilari klaviyeden benimkide turkce bozuklulugundan ha yanlis olursa kusura bakmayinkac dil arasinda kalmisim mazur gorun
Kızlar salı günü dayanamadım kan tahlili yaptırdım :)) hamileyimmm :)) Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah :))
selam canlaaar. napıyosunuz? ben gene geç geldimama sayfayı açıp da hamile haberi görünce valla çok mutlu oldum.
vallahi cok sevindim insallah ayagini surtersin hepimiz pesinden listeye damlariz kiz ....kizlar bu arada perimin yazilari klaviyeden benimkide turkce bozuklulugundan ha yanlis olursa kusura bakmayinkac dil arasinda kalmisim mazur gorun
canımmm çok sevindim topiğimizzin ilk gebesi
kızlar yingyang a iyi bakın
o bizim ilk hamişimiz
canım sende ayağını sürümüşsündür inşallah:119:
bizde peşinden geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?