Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kızlar salı günü dayanamadım kan tahlili yaptırdım :)) hamileyimmm :)) Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah :))

Kızlar salı günü dayanamadım kan tahlili yaptırdım :)) hamileyimmm :)) Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah :))

aha listenin ilki ohhh ne guzel haber,,ALLAH saglikli kucagina almayida nasip eder insallah ,,cok sevindim

aha listenin ilki ohhh ne guzel haber,,ALLAH saglikli kucagina almayida nasip eder insallah ,,cok sevindim

Pek umudum yokken pozitifi görünce olduğum yere çakıldım ne hissettiğimi anlatamam çok tuhaf hala rüyada gibiyim :) ama daha çok küçüükkkk :))

Pek umudum yokken pozitifi görünce olduğum yere çakıldım ne hissettiğimi anlatamam çok tuhaf hala rüyada gibiyim :) ama daha çok küçüükkkk :))

vallahi cok sevindim insallah ayagini surtersin hepimiz pesinden listeye damlariz kiz ....kizlar bu arada perimin yazilari klaviyeden benimkide turkce bozuklulugundan ha yanlis olursa kusura bakmayin kac dil arasinda kalmisim mazur gorun

yaaa bana ne bana ne ben de istiyorummmm:)))hayırlı olsun canım.güle güle büyüt insallah...darısı basımıza.sen artık hamilesin.duan kabul olur.bize dua et olur mu?

vallahi cok sevindim insallah ayagini surtersin hepimiz pesinden listeye damlariz kiz ....kizlar bu arada perimin yazilari klaviyeden benimkide turkce bozuklulugundan ha yanlis olursa kusura bakmayin kac dil arasinda kalmisim mazur gorun

AYYYY şimdi çok utandımm...:18: tamama tamam bende konuştummm.. :18: :26: :78:

canııııım ne kadar mutlu oldum anlatamam:) Allah tamamına erdirsin. o miniği sağlıcakla kucağına al inşallah

selam canlaaar. napıyosunuz? ben gene geç geldim ama sayfayı açıp da hamile haberi görünce valla çok mutlu oldum.

canımmm çok sevindim topiğimizzin ilk gebesi
kızlar yingyang a iyi bakın
o bizim ilk hamişimiz
canım sende ayağını sürümüşsündür inşallah:119:
bizde peşinden geliriz

İnşallah sizde en kısa sürede hamile kalırsınız tüm anne olmak isteyenler için bunu yürekten diliyorum...

Hapı bıraktıktan sonraki 4. ayda hamile kaldım. Size yaşadığımdan tavsiye takılmayın takmayın kafaya, ben hiç hesap yapmadan yok yumurtlama günü yok bilmem ne zaten pek anlamam bu işlerden bunlara takılmadan kocamı sürekli olaraktan sıkıştırarak :)) başardım :)) Allahın taktiri tabikii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…