arkadasa yardimci oldum ,,niyekiben severim imam bayildiyi
ben de merakliyim baya:)
var cnm dun yaptim negatifti bu gun yapmadim nasil olsa kontrole gitcem die:)
sağol canım yardımın için ama ben mantarı bayılttım bugün
goonca testi yaptın mı??
perim canim benim ,bugunde ictim haplarimi,,2 gunluk kaldi geriye ,kiz olurmu kiz bu ay ???valla artik yumurta degil ben tumden catlicam
gonncaaa test ne oldu testt huuu
:13: olur olur merak etme rahat ol yeter..... sen 2. demi bebişşşş
okey, akintin baslamisza tamam dir ,ya sabah uyanir uyanmaz bas ucunda geceden biraktigin bir ates derecesi olsun ,yataktan kalkmadan hareket etmeden hemen al onu atesini olc
1 derece artis oldugunu gorursen de baslamis demektir ,,
evet ikinci ,allah kismet ederse ,,kizim 6 bucuk yasinda ,,,kizimdan once yasmin kullaniyordum 4sene ictim sonra birakali 4 ay olmustu ,kocis korunuyordu ,,sadece 1 gunun kazasiyla sap diye geliverdi,,ozamanlar 24 yasindaydim adet gunlerimi bile hesaplamazdim bir gun otururken kendi kendime dedimki yaw ben sanki adet olmadim bu ay tahminin 6 7 gun gecmis tahminhemen ayyy o gun geldi aklima yok ya dedim 1 gun imkansiz ,,yinede icime kusku dustu gidip test aldim sap diye cikti,,cok hazirliksizdim sok oldum....ehh simdide bi tane planli olsun istedik sirf biz istedik diye 11 ay dir inat ediyo gelmiyo :142:
evet ikinci ,allah kismet ederse ,,kizim 6 bucuk yasinda ,,,kizimdan once yasmin kullaniyordum 4sene ictim sonra birakali 4 ay olmustu ,kocis korunuyordu ,,sadece 1 gunun kazasiyla sap diye geliverdi,,ozamanlar 24 yasindaydim adet gunlerimi bile hesaplamazdim bir gun otururken kendi kendime dedimki yaw ben sanki adet olmadim bu ay tahminin 6 7 gun gecmis tahminhemen ayyy o gun geldi aklima yok ya dedim 1 gun imkansiz ,,yinede icime kusku dustu gidip test aldim sap diye cikti,,cok hazirliksizdim sok oldum....ehh simdide bi tane planli olsun istedik sirf biz istedik diye 11 ay dir inat ediyo gelmiyo :142:
ustune dusmemek lazim demek ki. Yoksa gelmio bizim ufakliklar inat ediolar :)
ayyy negüzel Allah bagışlasın kızını sana ve eşineeebende tesadüf eseri bir topicte seni listede ismini görüdm 2. bebek yazıyodu.... dedimbizim hayaimsin buuu
gözünün içine bakınca olmuyo dimii.... olsunnn bu ay inşallah olacakk
selam kızlar nasılsınız ?o kadar sey yazmıssınız ki okumaya korktum geçmişi :)
saol canim tsk ederim..canim ben nisan ayinda uye oldum bu sayfaya nisan topigindede ve mayis topigindede varim bide ovu testi ile gebe kalanlar diye bisey var arada orayada bakiyordum,,,sonunda kendimi buraya attim burasi beni cekti kendine ya
selam kızlar nasılsınız ?o kadar sey yazmıssınız ki okumaya korktum geçmişi :)
hosgeldin lale ben cok konusuyorum ondan sayfa doluyo aayyy biraz susuyum ben ee sizde hic konusmuyorsunuzki bekliyorum buyur
yazdıklarından senin çok hassas şeyler yaşadığını hissettim ve arkadaşlarım da böyle hisstmiş olmalılar ki
sen gidince üzülmüşleryaşadıkların gerçekten zor sen çok özel birisin
yanımda eşim dışında kimse yok demişsin artık var bizler emin ol senin yanındayız bu ay bizim ayımız Allah ol deyince olacak
inşallah hadi rast getire
hosgeldin lale ben cok konusuyorum ondan sayfa doluyo aayyy biraz susuyum ben ee sizde hic konusmuyorsunuzki bekliyorum buyur
hoşgeldinn lalee :))))))))))))9
ben kendi adıma iyiyim :))))
sen nasılsınnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?