Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben de merakliyim baya:)

var cnm dun yaptim negatifti bu gun yapmadim nasil olsa kontrole gitcem die:)

okey, akintin baslamisza tamam dir ,ya sabah uyanir uyanmaz bas ucunda geceden biraktigin bir ates derecesi olsun ,yataktan kalkmadan hareket etmeden hemen al onu atesini olc

1 derece artis oldugunu gorursen de baslamis demektir ,,

perim canim benim ,bugunde ictim haplarimi,,2 gunluk kaldi geriye ,kiz olurmu kiz bu ay ???valla artik yumurta degil ben tumden catlicam

:13: olur olur merak etme rahat ol yeter..... sen 2. demi bebişşşş

evet ikinci ,ALLAH kismet ederse ,,kizim 6 bucuk yasinda ,,,kizimdan once yasmin kullaniyordum 4sene ictim sonra birakali 4 ay olmustu ,kocis korunuyordu ,,sadece 1 gunun kazasiyla sap diye geliverdi,,ozamanlar 24 yasindaydim adet gunlerimi bile hesaplamazdim bir gun otururken kendi kendime dedimki yaw ben sanki adet olmadim bu ay tahminin 6 7 gun gecmis tahmin hemen ayyy o gun geldi aklima yok ya dedim 1 gun imkansiz ,,yinede icime kusku dustu gidip test aldim sap diye cikti,,cok hazirliksizdim sok oldum....ehh simdide bi tane planli olsun istedik sirf biz istedik diye 11 ay dir inat ediyo gelmiyo

Son düzenleme:
okey, akintin baslamisza tamam dir ,ya sabah uyanir uyanmaz bas ucunda geceden biraktigin bir ates derecesi olsun ,yataktan kalkmadan hareket etmeden hemen al onu atesini olc

1 derece artis oldugunu gorursen de baslamis demektir ,,

nasil olcani anlamadim icin yapmamistim onu. ovu testi kullaniyorum o rahat gelio ama dereceyide deneyim bari bu sefer. Fazlasindan zarar gelmez:)

ustune dusmemek lazim demek ki. Yoksa gelmio bizim ufakliklar inat ediolar :)

ayyy negüzel Allah bagışlasın kızını sana ve eşineee bende tesadüf eseri bir topicte seni listede ismini görüdm 2. bebek yazıyodu.... dedimbizim hayaimsin buuu

gözünün içine bakınca olmuyo dimii.... olsunnn bu ay inşallah olacakk

ustune dusmemek lazim demek ki. Yoksa gelmio bizim ufakliklar inat ediolar :)

aynen oyle canim...plansiz bebek yapacan kocis bilecek sen bilmicen ,,,ki o kacamak gunu esim sonradan bilerek yaptigini soyledi ,,,cunki ben hep erteleyip istemiyordum diye ,,ayyy iyiki olmus canim kizim biricik dunyam o benim

saol canim tsk ederim..canim ben nisan ayinda uye oldum bu sayfaya nisan topigindede ve mayis topigindede varim bide ovu testi ile gebe kalanlar diye bisey var arada orayada bakiyordum,,,sonunda kendimi buraya attim burasi beni cekti kendine ya

saol canim tsk ederim..canim ben nisan ayinda uye oldum bu sayfaya nisan topigindede ve mayis topigindede varim bide ovu testi ile gebe kalanlar diye bisey var arada orayada bakiyordum,,,sonunda kendimi buraya attim burasi beni cekti kendine ya

üyelerden dirrrr :82: cazibe meselesiii

hosgeldin lale ben cok konusuyorum ondan sayfa doluyo aayyy biraz susuyum ben ee sizde hic konusmuyorsunuzki bekliyorum buyur

hoşgeldinn lalee :))))))))))))9

ben kendi adıma iyiyim :))))

sen nasılsınnn.....

iyiym kızlar.böyle akşamdan akşama gir olmuyor tabii:)siz almıs basınızı gitmişsiniz valla:)çok zamanım yok o yüzden sayfaları okuyamıcam .bir bakayım yoklama alayım tam mı dedim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…