özür dilerim hayalim hanım iyi geceler arkadaşlarr
özür dilerim hayalim hanım iyi geceler arkadaşlarr
Nereye kız sen kikiye mı kızdın çıkıyorsun takma o kikiyi ne güzel sohbet ediyoruz surda
cnmcmm
ben hep diyorum ya her isde hayir
kader ne yazmissa o diyee bebise odaklamistik londrada kalma isini suan kocisle beraber londradayiz ee baktik bebis bizim istedigimiz zaman gelmiyo bizde beraber turkiyey donme karari aldik hayirlisi buymus sanirsam :)) eylulde ben ise basliyorum zaten 1 yillik iznim bitiyooo kocisde benlee donuyoooooooooooooooooooooooo
bakalimmm belki bebisimizle donerizzzzzzzzzzzzz turkiyeyee:)))
eyluldeeeee insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kızlar bugün Meryem süresini okuyamadım namazlarımı da kılamadim sancıdan yarın iki tane okusam olur mü acaba 41 gün olması lazimmis
Kiki rumeysayi kaçırdın
Kiki Kız benim bir yumos çatlamış ya ins bebis olur valla olursa varya çok güzel sürpriz olur 1 Temmuz evlilik yıl dönümümüz
Perim giriyormu kk ya napiyo acaba nasıl gidiyor tatili
ayyy ne guzel bi evlilik yil donumu hediyesi olur ,,,ins canim ya dua edicem senin icin
yok canim perim dun yoktu bugunde yoktu ,,hala ankarada sanirim,,ev cok kalabalik demisti en son ,,,firsat bulamamistir gelmeye bence
Himmm ne güzel ailesinin yanında bende çok özledim ailemi
bartek msn i acsana canim
allah senide kavustursun en kisa zamanda,,,benim annem babam sizlere omur ,,kardeslerimde hepsi yurtdisindalar
Kızlar bugün Meryem süresini okuyamadım namazlarımı da kılamadim sancıdan yarın iki tane okusam olur mü acaba 41 gün olması lazimmis
keske söylesen yerine ben okurdum tam emin deeğilm ama olmuyr sanırsam öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?