Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben yan topikten kislarrrr

belki ugurlu gelirimmm belki ugurlu gelirsiniz banaaaaaaaaaaaa ennn kisa zamanda enn hayirli bebislerin gobuslerimize konsmasiniii diliyorummm iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

muckss herkesee

Kiki ovulasyonun devam ediyor mü Dr a ne zaman gidiyorsun

yok anam ovulasyonun baslamasina 4 gun var onemli gunde pazar ve pazartesi gunu ,,ayyy her seferind ebu donemimde bi aksilik oluyo artik korkuyorum bisi cikacak diyee

gerci bu kaynana yuzunden bebek mebek tutunmicak diye de korkuyorum ,,camasir suyuyla iste istemez ugrasiyorum,,cok calisiyorum evde cok yoruluyorum offf yaa

belki ugurlu gelirimmm belki ugurlu gelirsiniz banaaaaaaaaaaaa ennn kisa zamanda enn hayirli bebislerin gobuslerimize konsmasiniii diliyorummm iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

muckss herkesee

İyi geceler hoş geldin ins dediğin gibi sen bize bizde sana şans getiririz

anamm gine ne ettim ben bi gecede rahat duramaycakmyım ben

birazcik cok meraklisin okadar kikikikiki

muckss herkesee

aaa idilga gelmis misafirlige hosgeldin ,,,beni hatirladinmi bilmiyorum ama gece yarisina kadar uzun sohbet etmistik,,,hosgeldin burada bizim topik nasilsin ??

oturma isin ne oldu senin ??? benim hafiza bu aralar kuventlenmis haa kikik

aaa cnmcmm bu aksam bi yazi okudum yumurtlaman baslamadan 2 gun once yapilmasinda fayda varmis bence yarin halvetlere baslamani oneririm cnmmm
bu ay insallah bende oyle yapicam adetin 7. gununden itibarennn halvet haftasini baslatmayi planliyorummmm :))))

Sakın ol boş ver takma kafaya nasılsa gidecek zaten sen kendini üzme çamaşır suyuyla da uğraşma cmt testin çift degilmiydi yanlış mı hatırlıyorum

Sakın ol boş ver takma kafaya nasılsa gidecek zaten sen kendini üzme çamaşır suyuyla da uğraşma cmt testin çift degilmiydi yanlış mı hatırlıyorum

evet aslinda cumarteside var baslamam lazim,, bende hep 3 4 gun cift yanar ovu testi ama 14 cu gun pazartesi oluyo cift koyu cizgi ,,ama klomen sayesinde erkende olabilir koyu bakalim testler hazir bekliyo

aaaaaaaaa iwitt iwittt hatirladimm cnmcmmmmm gurbetkuslari biz:)))
nasilsinn cnmmm
benim calismalar devam ediyoo gecen ay turkiyeye gittik denk geldi asilanalim dedikkkk bugunn itibariyle halamiz geldiiiiiiiiiiiiiiii tutmadiii asiiiii
artik yeni tur yeni sansssssssss hepimizee hayirli olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

mucksss cnmcmmm
sizin topikte pek hoss olmussss
bizde yan topikteyizzz periyle pidilgayla hamislik topigiii
bu sayfa senin icin bebgim topigide benim komsu kankilerrrr
ayy bide siz oldunuzzzzzz

ayyyy kendimi konstrm. gibi hissettimmmmm haa topik topik dolanannn :)))))

ayyyyy bana ugur getiriceginize inaniyorum bu ayyyyyyyy

ee sizin topikte varmi bi totemmmmm?? yeni kurler ??

doktorum bana demişti ki adetin 1,gününden saymaya başla 10,günü ile 20.günü gün aşırı olarak carpışş demişti

hayirlisi canim ins bidahaki asilaman tutarda kocisine kavusursun

sizin topige bi ara ugramistim beni pek sarmadi yaa nedense

valla hayatim sen bizim topige bi dalarsan bidaha cikamaz gozun baska yer gormez soyliyim gel arada dene gor ,,herkeze kapimiz acik

YAWWW RUMEYSA BI LAFADA KARISMA YAW KARISMA KIKIKI maydanoz senii kikiki

evet idilga 2 gun once baslamalisin cunki spermler 3 -4 gun yasama sureleri vardir,,ben dun baslattim bide yarin halvet var

doktorum bana demişti ki adetin 1,gününden saymaya başla 10,günü ile 20.günü gün aşırı olarak carpışş demişti

hakli kanimca :))) gun asiri calismayaa devammmmmm
gecen ay ben yumurta takibi yaptirdim 10. gun asilama yapilicak kadar buyumustu benim yumoslarrrrr yani daha erkende buyume catlama olabiliyo o yuzden dedim 7. gunden itibarennn 7 10 12 14 16 ... boyleee devam edelim en iyisiiiiiiii

optum herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cnmcmm
ben hep diyorum ya her isde hayir
kader ne yazmissa o diyee bebise odaklamistik londrada kalma isini suan kocisle beraber londradayiz ee baktik bebis bizim istedigimiz zaman gelmiyo bizde beraber turkiyey donme karari aldik hayirlisi buymus sanirsam :)) eylulde ben ise basliyorum zaten 1 yillik iznim bitiyooo kocisde benlee donuyoooooooooooooooooooooooo

bakalimmm belki bebisimizle donerizzzzzzzzzzzzz turkiyeyee:)))

eyluldeeeee insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

eğer çıkmazsa moraliniz bozulmasın
bazıları eşinin idrarına yapmış kendi hamileymiş çıkmamış eşinin ki küflenmiş
gidin test alın alla alla yaaa

muhahahahah ayyy berceste sen cok yasa emii kikikikikiiii
bende bunlara ne cevap yaziyim diye dusunmustum ,,ustune basmissin ,,olurma oyle testler,,

gecende biri idrarina camasir suyu ekle kopururse hamissin kopurmezse degilsin dedi kikiki

butun ev halkinin ki kopurdu ayol kikiki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…