Kız rumeysa arada oyle bişeyler ortaya atıyorsun çok hoşsun yirtik dondan fırlar gibi sorular soruyorsun
Kiki ovulasyonun devam ediyor mü Dr a ne zaman gidiyorsun
ben yan topikten kislarrrr
belki ugurlu gelirimmm belki ugurlu gelirsiniz banaaaaaaaaaaaa ennn kisa zamanda enn hayirli bebislerin gobuslerimize konsmasiniii diliyorummm iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr
muckss herkesee
belki ugurlu gelirimmm belki ugurlu gelirsiniz banaaaaaaaaaaaa ennn kisa zamanda enn hayirli bebislerin gobuslerimize konsmasiniii diliyorummm iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr
muckss herkesee
anamm gine ne ettim ben bi gecede rahat duramaycakmyım ben
muckss herkesee
anamm gine ne ettim ben bi gecede rahat duramaycakmyım ben
yok anam ovulasyonun baslamasina 4 gun var onemli gunde pazar ve pazartesi gunu ,,ayyy her seferind ebu donemimde bi aksilik oluyo artik korkuyorum bisi cikacak diyee
gerci bu kaynana yuzunden bebek mebek tutunmicak diye de korkuyorum ,,camasir suyuyla iste istemez ugrasiyorum,,cok calisiyorum evde cok yoruluyorum offf yaa
yok anam ovulasyonun baslamasina 4 gun var onemli gunde pazar ve pazartesi gunu ,,ayyy her seferind ebu donemimde bi aksilik oluyo artik korkuyorum bisi cikacak diyee
gerci bu kaynana yuzunden bebek mebek tutunmicak diye de korkuyorum ,,camasir suyuyla iste istemez ugrasiyorum,,cok calisiyorum evde cok yoruluyorum offf yaa
azcık da olsa size neşe katabiliyrsam ne güzelKız valla kiki kadar olmasanda çok hoşsun valla arada güzel seyler patlatiyon çok gülüyorum sana
Sakın ol boş ver takma kafaya nasılsa gidecek zaten sen kendini üzme çamaşır suyuyla da uğraşma cmt testin çift degilmiydi yanlış mı hatırlıyorum
birazcik cok meraklisin okadar kikikikiki
aaa idilga gelmis misafirlige hosgeldin ,,,beni hatirladinmi bilmiyorum ama gece yarisina kadar uzun sohbet etmistik,,,hosgeldin burada bizim topik nasilsin ??
oturma isin ne oldu senin ??? benim hafiza bu aralar kuventlenmis haakikik
aaa cnmcmm bu aksam bi yazi okudum yumurtlaman baslamadan 2 gun once yapilmasinda fayda varmis bence yarin halvetlere baslamani oneririm cnmmm
bu ay insallah bende oyle yapicam adetin 7. gununden itibarennn halvet haftasini baslatmayi planliyorummmm :))))
aaaaaaaaa iwitt iwittt hatirladimm cnmcmmmmm gurbetkuslari biz:)))
nasilsinn cnmmm
benim calismalar devam ediyoo gecen ay turkiyeye gittik denk geldi asilanalim dedikkkk bugunn itibariyle halamiz geldiiiiiiiiiiiiiiii tutmadiii asiiiii
artik yeni tur yeni sansssssssss hepimizee hayirli olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
mucksss cnmcmmm
sizin topikte pek hoss olmussss
bizde yan topikteyizzz periyle pidilgayla hamislik topigiii
bu sayfa senin icin bebgim topigide benim komsu kankilerrrr
ayy bide siz oldunuzzzzzz
ayyyy kendimi konstrm. gibi hissettimmmmm haa topik topik dolanannn :)))))
ayyyyy bana ugur getiriceginize inaniyorum bu ayyyyyyyy
ee sizin topikte varmi bi totemmmmm?? yeni kurler ??
aaa cnmcmm bu aksam bi yazi okudum yumurtlaman baslamadan 2 gun once yapilmasinda fayda varmis bence yarin halvetlere baslamani oneririm cnmmm
bu ay insallah bende oyle yapicam adetin 7. gununden itibarennn halvet haftasini baslatmayi planliyorummmm :))))
doktorum bana demişti ki adetin 1,gününden saymaya başla 10,günü ile 20.günü gün aşırı olarak carpışş demişti
YAWWW RUMEYSA BI LAFADA KARISMA YAW KARISMAKIKIKI maydanoz senii kikiki
evet idilga 2 gun once baslamalisin cunki spermler 3 -4 gun yasama sureleri vardir,,ben dun baslattim bide yarin halvet var
eğer çıkmazsa moraliniz bozulmasın
bazıları eşinin idrarına yapmış kendi hamileymiş çıkmamış eşinin ki küflenmiş
gidin test alın alla alla yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?