sanmıyorum ben onu ii tanıyorum hiç umursamaz zaten... artık zaten 1 yıldır umursamazlıklları bitirdi beni... bıktım usandım eğitilmiyoda
eşim için her şeyi yaptım ama değer kıymet vermedi diyelim... her zaman her yerde yanlız bırakıyor yaaa.... eşim memleketine gidiyor beni de götür dedim ona götürmem seni dedi... beni bırakma diye yalvardım daha ne diyim... ama o beni bırakıp gitceğini söyledi... yalnızllık bi allaha bi de bana mahsus ki ben rahatsızım zaten çok sancım var daha önce de böyle olmuştum ve rahimde iç kanama v ardı ona rağmen..artık bende yüzükleri attım istemiyorum... intihar edesim var o kadar nefret ettim dünyadan... bi de o bebeklere acıyrum şimdiden ne b.tan dünyaya gelecekler hep hüzün hep hüzün para kazanmak için kendinden geçmekkk...
bence burda söylesin bütün sacmalıklarını icinde ne varsa döksün yarın sabah uyandğnda rahatlamş olur ve daha mantıklı düşünür diye düşünyrumcanim git uyu birazyaa.cok sinirlisin.ve sacmalamaya dogru gidiyorsun........dinlen bak sabah her sey daha farkli olucak insallah......
Canım eşin gel dese bile senin suanda yolculuk yapman sakıncalı Bunun için kavga etmeye değmez hem gidip napican memlekette ağrısiz başın kaygısiz aşın
Canım eşin gel dese bile senin suanda yolculuk yapman sakıncalı Bunun için kavga etmeye değmez hem gidip napican memlekette ağrısiz başın kaygısiz aşın
neyse kızlarrr sizde eşim gibi düşünüyorsunuzz benim halimden kimsenin anlayacağı yok size iyi geceler
yaa senin eşin seni yanlız bıraksa sen yalvarsan bırakma diye o yine de arkasını dönse ne dersin ona
şorun şu ki ben çalıştığım için (gece) eşimde çalıştığı için biz birbirimizi doğru düzgün görmüyruz bile..anca ben rapor alcam o rapor alcak öyle görüşüyorduk. bi yıllık izine çıktı arkasına bile bakmadı ben sadece yanımda olsun isterdim ama artık istemiyorum! iyi geceler hepinizeee...
eşim için her şeyi yaptım ama değer kıymet vermedi diyelim... her zaman her yerde yanlız bırakıyor yaaa.... eşim memleketine gidiyor beni de götür dedim ona götürmem seni dedi... beni bırakma diye yalvardım daha ne diyim... ama o beni bırakıp gitceğini söyledi... yalnızllık bi allaha bi de bana mahsus ki ben rahatsızım zaten çok sancım var daha önce de böyle olmuştum ve rahimde iç kanama v ardı ona rağmen..artık bende yüzükleri attım istemiyorum... intihar edesim var o kadar nefret ettim dünyadan... bi de o bebeklere acıyrum şimdiden ne b.tan dünyaya gelecekler hep hüzün hep hüzün para kazanmak için kendinden geçmekkk...
sahsen ben senin yerinde olsaydim bi kere soyledim kabul etmedimi hmm,, ne yalvarirdim nede takardim...erkeklere seni umursamiyorum havasini yaratacaksin,,sen oyle davraninca oda havalara girmistir,,birak merak etsin ,,bu kadin neden beni takmiyor diye o sorsun sana bunlari,,,inan erkekler cok tersler tersini yapinca dikatini cekersin .,,
bu benim fikrim sadece dusuncem ,,ve tabiki yasananlari senin kadar detayli kimsede bilemez,,,
mavikiz morali cok bozuk artik yorum yapmiyalim,,en iyisini mavis bilir yasadigi icin bizler sonucta uzaktan bakip konusuyoruz ,,
biraz dinlensin maviskiz ins tez zamanda aramiza guzel morallerle doner ,,hepinizi cok seviyorum
nekadar yalvarırsan okdar hayır demek ister bu erkek milleti benim kaynımda öyle mesela ama artık eltim bikere sölüyr olmaz diyor kaynım eltim daha üstelemiyr biraz üzülmüş numarısı yapıyr sonra kaynım tamam diyr senin hayatının eşinin huyunu bilmeden yorum yapıyoruz haklısın yada hakszsn demek belki bize düşmez ama ortamı yumuşatmaya calışyrz
HEPİNİZE İYİ GECELER kızlarr... eşlerinizle de mutluluklar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?