Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sanmıyorum ben onu ii tanıyorum hiç umursamaz zaten... artık zaten 1 yıldır umursamazlıklları bitirdi beni... bıktım usandım eğitilmiyoda

inanki sana oyle geliyor.mutlaka uzulmusdur,sana belli etmiyordur.bunlari dusunme simdi.zamana birak hakkinda hayirlisi

kizlar banada musade benim kocis geldi .allaha emanet olun allah rahatlik versin herkesciklere.hayatta hic bir sey kendimizden degerli degil kendimizi uzmeyelim, herseye olumlu bakamaya calisin ki uzulmesin tatli canlariniz.hepinizi cok optum hoscakalin dostca kalin :)

Canım eşin gel dese bile senin suanda yolculuk yapman sakıncalı Bunun için kavga etmeye değmez hem gidip napican memlekette ağrısiz başın kaygısiz aşın

Canım eşin gel dese bile senin suanda yolculuk yapman sakıncalı Bunun için kavga etmeye değmez hem gidip napican memlekette ağrısiz başın kaygısiz aşın

şorun şu ki ben çalıştığım için (gece) eşimde çalıştığı için biz birbirimizi doğru düzgün görmüyruz bile..anca ben rapor alcam o rapor alcak öyle görüşüyorduk. bi yıllık izine çıktı arkasına bile bakmadı ben sadece yanımda olsun isterdim ama artık istemiyorum! iyi geceler hepinizeee...

bizdende custu gittineyse canim hepinize iyi geceler..yorgunum opdum

yaa senin eşin seni yanlız bıraksa sen yalvarsan bırakma diye o yine de arkasını dönse ne dersin ona

sahsen ben senin yerinde olsaydim bi kere soyledim kabul etmedimi hmm,, ne yalvarirdim nede takardim...erkeklere seni umursamiyorum havasini yaratacaksin,,sen oyle davraninca oda havalara girmistir,,birak merak etsin ,,bu kadin neden beni takmiyor diye o sorsun sana bunlari,,,inan erkekler cok tersler tersini yapinca dikatini cekersin .,,

bu benim fikrim sadece dusuncem ,,ve tabiki yasananlari senin kadar detayli kimsede bilemez,,,

siz ne işle meşgulsünz cok özel deilse

Canım eşin gel dese bile senin gitmemen lazım çünkü sakıncalı daha yolculuk senin için ayrıca kikiye bak gun sayıyo kaynanası gitsin diye sende gitmek için adamla kavga ediyorsun gidip napican sanki ağrısiz aşın kaygısiz basın

mavikiz morali cok bozuk artik yorum yapmiyalim,,en iyisini mavis bilir yasadigi icin bizler sonucta uzaktan bakip konusuyoruz ,,
biraz dinlensin maviskiz ins tez zamanda aramiza guzel morallerle doner ,,hepinizi cok seviyorum

nekadar yalvarırsan okdar hayır demek ister bu erkek milleti benim kaynımda öyle mesela ama artık eltim bikere sölüyr olmaz diyor kaynım eltim daha üstelemiyr biraz üzülmüş numarısı yapıyr sonra kaynım tamam diyr senin hayatının eşinin huyunu bilmeden yorum yapıyoruz haklısın yada hakszsn demek belki bize düşmez ama ortamı yumuşatmaya calışyrz

slm kızlar konuyu yakalayayım diye uğraştım kaldığım yerden okumaya başladım ama siz seriye bağlamışsınız ne bu hız bıraktım okumayı sonra okurum dedim ve yazmaya başladım

biliyorum evet..bende yorum yaptim kendimce ama morali bozuk iste ,suanda yorumlarimiz kaldirmiyabilir diye dusunuyorum ,,,uzuldum mavisim ya

Kız rumeysa arada oyle bişeyler ortaya atıyorsun çok hoşsun yirtik dondan fırlar gibi sorular soruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…