Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

c daha koyu t de aynı koyulukta ama aynı kalınlıkta değil yarısı koyu yarısı silik gibi

kızlar çok anlamam ama arkadaşların söylediğine göre ikiside aynı koyulukta olmalıymış sen
yakalamıştın 11. günde dimi gonca bence artık yavaş yavaş azalıyor

kızlar çok anlamam ama arkadaşların söylediğine göre ikiside aynı koyulukta olmalıymış sen

bencede galiba 11 de yakalımışım 11 gece çalıştık ama 12 de bişey olmadı umarım olanla yeinmiştir bizde bu geceden takviye yaparız yetmezse

bencede ama sen bence bugunu degerlendir.... zaten çatlamadan sonraki günde olması daha garantiymişş

bencede ama sen bence bugunu degerlendir.... zaten çatlamadan sonraki günde olması daha garantiymişş

bugün 13. gün mü yine yumurtlamış olabilirsin
zaten dedim ya biz çoğul gebelikten yanayızzz

gonca sabahtan beri döktüm testleri önümeee :))) bakıyom hangisi ne demişşş.....

sen onu bunu boş verrr yakaladın mı 11.de taamammm güzelll oldu o günn
12. günü yeter o sperm
13. de garanti al
hatta yarın bidaha silik çokana kadar gün aşırı okkkk :128:

off ter bastı yaaa fff

Allahım benim ne güzel arkadaşlarım var yaa
kızım sen ne tatlısın yaa gülüyorum burda kocam ne oldu yine diyo
İYİKİ VARSINIZ sizi çok seviyorumm

sorma ya 6 aydır bütün bu işlemleri uyguladım test dışında gün aşırı çalışıyoduk ama olmadı ya bizde bilmediğimiz bi sorun var yada yalnış yaptığımız eksik bıraktığımız bişeyler var olmadı her ay belirti belirti kafayı yiyo insan ama artık pozitifim olmasada yıpratmıycam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…