kiz 5 dakka ayrilmaya gelmiyo haaa dokturuyosunuz :))
c daha koyu t de aynı koyulukta ama aynı kalınlıkta değil yarısı koyu yarısı silik gibi
c daha koyu t de aynı koyulukta ama aynı kalınlıkta değil yarısı koyu yarısı silik gibi
kızlar çok anlamam ama arkadaşların söylediğine göre ikiside aynı koyulukta olmalıymış sen
yakalamıştın 11. günde dimi gonca bence artık yavaş yavaş azalıyor
kızlar çok anlamam ama arkadaşların söylediğine göre ikiside aynı koyulukta olmalıymış sen
yakalamıştın 11. günde dimi gonca bence artık yavaş yavaş azalıyor
kiz 5 dakka ayrilmaya gelmiyo haaa dokturuyosunuz :))
bencede ama sen bence bugunu degerlendir.... zaten çatlamadan sonraki günde olması daha garantiymişş
bencede ama sen bence bugunu degerlendir.... zaten çatlamadan sonraki günde olması daha garantiymişş
bugün 13. gün mü yine yumurtlamış olabilirsin
zaten dedim ya biz çoğul gebelikten yanayızzz[/QUOTE
çoğulda olabilir neden olmasın hele bi tanesi tutunsun da onu becerelimde bi keşke okuyup kadın doğumcu olsaydım kendi kendimi muayene ederdim doktorada gitmek bi türlü kısmet olmadı hep bi aksilik çıktı o yüzden bende alternatif tıbba arıyorum çaremi
11. gün iyi 12 gün sperm hala yaşar sen bence bugun de
bu gece uzun olacak besbelli biliyorummm ...........
çoğulda olabilir neden olmasın hele bi tanesi tutunsun da onu becerelimde bi keşke okuyup kadın doğumcu olsaydım kendi kendimi muayene ederdim doktorada gitmek bi türlü kısmet olmadı hep bi aksilik çıktı o yüzden bende alternatif tıbba arıyorum çaremi
benim kadın doğumcu bir arkadaşım var. hamileliğinde bebeğini özledikçe kendi kendine ultrasonda bakıyordu:))
hayırlısı olsun canım ama sen yinede bir k. doğucuya giit :26:artık devlet hastaneleride iyi ilgileniyor
kontrol şartt
benim kadın doğumcu bir arkadaşım var. hamileliğinde bebeğini özledikçe kendi kendine ultrasonda bakıyordu:))
bayıldım yaa ne güzel
benimde bir arkadaşım vardı o kendini muayene etmiyordu
onun kendi dr vardı
gonca sabahtan beri döktüm testleri önümeee :))) bakıyom hangisi ne demişşş.....
sen onu bunu boş verrr yakaladın mı 11.de taamammm güzelll oldu o günn
12. günü yeter o sperm
13. de garanti al
hatta yarın bidaha silik çokana kadar gün aşırı okkkk :128:
off ter bastı yaaa fff
gonca sabahtan beri döktüm testleri önümeee :))) bakıyom hangisi ne demişşş.....
sen onu bunu boş verrr yakaladın mı 11.de taamammm güzelll oldu o günn
12. günü yeter o sperm
13. de garanti al
hatta yarın bidaha silik çokana kadar gün aşırı okkkk :128:
off ter bastı yaaa fff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?