canım ona da alışırsın. valla ben utancımdan ölürüm diyordum ama öyle olmuyormuş. ben de tanıdık hocaya gidiyorum. ama nasıll heyecanlanıyorum her gidişimde. her şey bebiş içinya hepsi kocanın arkadaşıysaa
benim derdim oo niye gitmiyommm öncedennn
hadi kaçtım ben çok çok öptüm muccckkkkk
tamam gittim ben kızlar kociş uyumadan yakalıyım ben onu sonra ver elini yumurtalar ha ha hadi hepinize ii geceler yarın görüşürüz kızlar
kızlar ben kaçtımmmmm :)))):103:
çok tşk ederim canım..Sende boğa burcusun yani :)))
meraba canım ne yaptın ultrason oldu mu bugün?
canım sana da iyi geceler. yarın akşam aktif bir biçimde döneceğim inşallah.
canım ona da alışırsın. valla ben utancımdan ölürüm diyordum ama öyle olmuyormuş. ben de tanıdık hocaya gidiyorum. ama nasıll heyecanlanıyorum her gidişimde. her şey bebiş için
yavrular iyi çalışmalar. yatın bakalım kuluçkaya:)
kimsecikler kalmamis yaa ..tabi burda biz 1 saat gerideyiz orda gec olmustur
canim eviniz hayirliiiiii ugurluuuu olsun icinde bol bebisli mutlu yasayin insallah..
neysem ben kendi kendime cok konusmuyum deli derler sonra hadi bana iyi geceler
ben gelene kimse kalmamis yaa. ultrasonda bakti kadin 4 tane yumurta olmus ama bi tanesi ise yaricak. en buyuk 26mm digerleri sadece 11uzuldum duyunca ama napalim bunada sukur. ilk sefrede 2 buyuk vardi bir kucuk. vucut alismaya basliorda olabilir dedi doktor. igne istermisin dedi bende isterim dedim:) biraz once esim igneyi yapti artikin sabah baslariz calismaya ins:)
ben gelene kimse kalmamis yaa. ultrasonda bakti kadin 4 tane yumurta olmus ama bi tanesi ise yaricak. en buyuk 26mm digerleri sadece 11uzuldum duyunca ama napalim bunada sukur. ilk sefrede 2 buyuk vardi bir kucuk. vucut alismaya basliorda olabilir dedi doktor. igne istermisin dedi bende isterim dedim:) biraz once esim igneyi yapti artikin sabah baslariz calismaya ins:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?