Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

goncaaa sen çok bile kaldınn hadi gülümmm git sen
bercestee .... hadi sen de yat artıkkkk öptüm ikinizidee orkidem arada katılıyo onuda öptümmm

ya hepsi kocanın arkadaşıysaa

benim derdim oo niye gitmiyommm öncedennn
canım ona da alışırsın. valla ben utancımdan ölürüm diyordum ama öyle olmuyormuş. ben de tanıdık hocaya gidiyorum. ama nasıll heyecanlanıyorum her gidişimde. her şey bebiş için

hadi kaçtım ben çok çok öptüm muccckkkkk

tamam gittim ben kızlar kociş uyumadan yakalıyım ben onu sonra ver elini yumurtalar ha ha hadi hepinize ii geceler yarın görüşürüz kızlar

yavrular iyi çalışmalar. yatın bakalım kuluçkaya:)

kiz sen beni dinle bak,,positif gunun ilk iki gunu ve sonraki iki gunu muhakak degerlendir toplam 5 gun ,spermler 48 saat yasiyormus hata super yuzucuyse 78 saat yasarmis,, fakat kadin yumurtasi 24 saat ,,,,,ona gore isini saglama al okis

Son düzenleme:
yarin cevap yaz bana..kiz ben hani 12 ci gunu yurtluyorum ya her ay iste o gun bende acayip sanci oluyo kasikta ve bu durum 3 4 gun surer ,,,adet sancisindan da beter oluyorum bu durumu anlamadim gitti doktorlarda pek anlamadi yumurta catlarken rahime dokulen sivi agri yapiyo dediler ve yumurtalarin olmasi gerekenden daha buyuk uruyor dedi bekli zor catladigindanda olabilir dedi neysem

imdaaaattttt ,,sana sorum su ,,ben simdi bu ilaci ictim ya bugun ,3cu gun oldu iceli ve bugun hemen hemen o agrilar hafiften basladi ,kiz erkenmi yumurtlicam ne???????

sendede oldumu boyle diye soracaktim...bende seni iyice klomen doktoru yaptim ha kikikikiiikiii

Son düzenleme:
meraba canım ne yaptın ultrason oldu mu bugün?

ben gelene kimse kalmamis yaa. ultrasonda bakti kadin 4 tane yumurta olmus ama bi tanesi ise yaricak. en buyuk 26mm digerleri sadece 11 uzuldum duyunca ama napalim bunada sukur. ilk sefrede 2 buyuk vardi bir kucuk. vucut alismaya basliorda olabilir dedi doktor. igne istermisin dedi bende isterim dedim:) biraz once esim igneyi yapti artikin sabah baslariz calismaya ins:)

kizlar igneden yarim saat sonra ovu testi yaptim pozitif cikti. hemen yarim saatte etki yaparmi ki? yada igneyi bosuna olmus olabilirmiyim?

canım sana da iyi geceler. yarın akşam aktif bir biçimde döneceğim inşallah.

canım benim sen bize meraba ben iyiyim de bize o bile yeter
seni yormak istemem ben kendi adıma işte zaten çok yoruluyorsun
daha teyze olacağız biz

benim dün gece olamadı çatlatma iğnemi pazartesi oldum
salı ilişki demişti benim kanamam oldu
acaba yumurta çatlarken hafif kanama olur demişlerdi ondan mı dedim dün biraz arttı eşim de bugün dilenelim dedi
artık benim şey herşeye kanar oldu
inşallah bebiş geliirde kurtulurum sıkıntılardan

canim eviniz hayirliiiiii ugurluuuu olsun icinde bol bebisli mutlu yasayin insallah..

teşekkür ederim tapu işlemleri varmış o yüzden bugün izinliyim
eşim şimdi o işlerle uğraşıyor banka falan ama güzel heyecanlar hissediyorum
öğlene kayınvalidemler gelecek para vereceklerde
yani işim çok

neysem ben kendi kendime cok konusmuyum deli derler sonra hadi bana iyi geceler

ben her sabah kendi kendime konuşuyorum
delimi diyorsunuz yoksa
napıyım işim çok bu aralar bende sabahları
özellikle vakit bulunca giriyorum topiğimi ihmal etmemek için

hani vermeseydi üzül de vermiş inşallah olur canım bir sperm birde yumurta lazım :26:
ama sende ikiz olsun diyorsan bilememm

hem bu arada nasıl kalalımki sabahın 4 ünde yazıyorsun kuzum yaa
tabiri caizse bizde pireler uçuşuyorken sen yaz biz kalkınca yazarızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…