senin doktorun bayan mı berceste
ya burda erkek var mış özeldede yaaa
Allahım benim ne güzel arkadaşlarım var yaa
kızım sen ne tatlısın yaa gülüyorum burda kocam ne oldu yine diyo
İYİKİ VARSINIZ sizi çok seviyorumm
benim bayan ama iyi olduğu için gidiyorum canım
geçen sene ankaradaki dr um erkekti
iyi olana git ama birde rahat olman lazım
kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap
sorma ya 6 aydır bütün bu işlemleri uyguladım test dışında gün aşırı çalışıyoduk ama olmadı ya bizde bilmediğimiz bi sorun var yada yalnış yaptığımız eksik bıraktığımız bişeyler var olmadı her ay belirti belirti kafayı yiyo insan ama artık pozitifim olmasada yıpratmıycam kendimi
hayırlısı olsun canım ama sen yinede bir k. doğucuya giit :26:artık devlet hastaneleride iyi ilgileniyor
kontrol şartt
öyle tabi bundan 7 ay önce gitmiştim muayene etti test falan yapmadı 3 olmazsa eşinle beraber gel dedi o gittiğim doktorda kayınvalidemlerin orda uzak yani bize neyse o 3 ay 4 ay oldu ben gittim doktora haseki araştırma hastanesine 1 hafta önceden aldığım randevuya boşuboşuna gittim senin burda değil kısırlıkta tedavi görmen lazım dedi adetinin 3. günü bide 21. günü git dedi oraya 2. ve 3. günüm hafta sonuna geldiği için 4. gününe randevu aldım yine boşu boşuna gittim onun içinde erken ve aç karnına gitmek gerekiyomuş e bide çalışınca sürekli izin alma şansın olmuyo eşimle beraber gitmiştik gitmişken bari ona baktıralım dedik onuda bilmiyoruz ya 3 günlük pehrizi olması lazımmış hoppa al bakalım bi daha izin bide istanbulda hastaneye gitmek bir işkence gibi zaman yok zaman olsa aksilik çok olmadı yani bi türlü offf amma uzun anlatmışım bende yaw
aklına hemen bişey mi varı getirme
vucut kendini hazırlıyor önce sonra olacak ama sen kontrole git bitanem
ay hepsi erkekkk :78:
doktor bayan erkek ayırt etmem ama ne bilimmm... .78:
öyle tabi bundan 7 ay önce gitmiştim muayene etti test falan yapmadı 3 olmazsa eşinle beraber gel dedi o gittiğim doktorda kayınvalidemlerin orda uzak yani bize neyse o 3 ay 4 ay oldu ben gittim doktora haseki araştırma hastanesine 1 hafta önceden aldığım randevuya boşuboşuna gittim senin burda değil kısırlıkta tedavi görmen lazım dedi adetinin 3. günü bide 21. günü git dedi oraya 2. ve 3. günüm hafta sonuna geldiği için 4. gününe randevu aldım yine boşu boşuna gittim onun içinde erken ve aç karnına gitmek gerekiyomuş e bide çalışınca sürekli izin alma şansın olmuyo eşimle beraber gitmiştik gitmişken bari ona baktıralım dedik onuda bilmiyoruz ya 3 günlük pehrizi olması lazımmış hoppa al bakalım bi daha izin bide istanbulda hastaneye gitmek bir işkence gibi zaman yok zaman olsa aksilik çok olmadı yani bi türlü offf amma uzun anlatmışım bende yaw
anladım canım sağlık olsun inşallah Allahım bu ay verirde uğraşmak zorunda kalmazsın
bu farklı dimi
anlıyorum seni bir senede kaşarlandım artık hiç umrumda değil dişçiye gitsem
koltuğa otururken indirecem donu odurumdayım yani
ayyyyyyyyyy bende seniiiiiii tatlı bercestemmmm
ya yazdıklarınıza bakamadım benimde varya ovican sorumlu hisettimm şimdi 11 evet olmuş de dikya onun gerginliği bastı beni..... bugunde yapmasa diye
hiç bir sorun olmayan çiftlerde bile hamile şansı %25 miş yanlış bilmiyosam bu demek oluya ki illa hemencecik olmaya biliyoooo :))))))))))
canım benim ya ne kadar hassas düşüncelisin böyle iyiki varsınız gerçekten ne güzel böyle bir imkanımız var eskiden böylemiydi biz çok şanslıyız çoookkk
alemsin yaaaaaa .60:
neyse bizde indiririz artıkkk.... başka çare yokkk :)))) :78:
bu farklı dimi
anlıyorum seni bir senede kaşarlandım artık hiç umrumda değil dişçiye gitsem
koltuğa otururken indirecem donu odurumdayım yani
sen burdamısın halllaaaa aaaaaa
valla hiç sorun yapma sonra alışırsın
zaten ilkten belki karından ultrasona bakar erkekler hemen açmıyor
ama kadın dr hemen indir diyor
sen burdamısın halllaaaa aaaaaa
valla benimde gitmem gerekiyor
ama ayrılamıyorum yaaa
ya hepsi kocanın arkadaşıysaa
benim derdim oo niye gitmiyommm öncedennn
ayyy koptum ya resmen sen çok yaşa emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?