- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Kesin striptiz yaptığın yatağı çökertmenden belli kikikikii kız yüksekten mı atladın yatağa
masallah massallah ,,,bende cok sevirim benim herifiii suanda bile burnumda tutuyo yaw:98:gelsede carpissaydik biran once kikikiki
tüttüttütütüt maşallahhhhhhhhhhhhhhhh nazarrr değlmesinnnBizde heyecan bitmez Allah'ın izniyle biz çok seviyk birbirimizi maşallah diym de
yav sevgi başka carrpışmadaki heyecan başka kardeş bizde seviyrk ama carıpışmada lazım böyle şeylerrr hep aynı plan proğram tek düze olmaz yeni şeylerkat :0:
Ne zaman gelecek yine Almanya yami gitti
bizde fantastiklerr coookkk yeterki iste paylaşarızSen yeni fantastikler keşfedersen paylaş
kiz taa dun dedim ya sana ben soz yarin gece vardiyasindayim kocis almanyaya gidiyor yine diye,,,oohooo vardiya bitmek uzere sen davayi yeni cakiyorsun
bizde fantastiklerr coookkk yeterki iste paylaşarız
Haydi paylaş paylaş paylaş
Ne zaman gelecek yine Almanya yami gitti
Bana sor dün ne yedin burda söylersin orda unuturum çok unutkanim ben yaa erken bunuycam
Kızlar sancım başlıyor yine iğnenin etkisi gecti mı ne midem bulaniyo
mesala biz foto cekmeye bayılırız carpışma sırasında
mesala biz foto cekmeye bayılırız carpışma sırasında
Yarın seni kaybetti desene patlama olucak danimarkada kikinin patlaması hah hah haaaunutuyorsan sorma ozman bidaha ,,,yarin gelicek askim askim
Yuhhhh daha neler başka bı şey bulamadınız mı ee sonra napiyosunuz fotoları unutsanız biri görse Ayyy düşünemiyorum
büyük ihtimal iğnenin etkisi gecti
yanlış oldu carpışma sırasında derken yani öncesinde eşim benim fotolarımı ceker bende eşiminkini gibi niye unutuyruz kız bir yerde onlar özel yerde ben bile 10 dk arıyrm klasörn icnde makinen icinde değil yani istedin fantastik söyledim bende bu tür oyunlardaha cok erkeklerin hoşuna gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?