- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
yanlış oldu carpışma sırasında derken yani öncesinde eşim benim fotolarımı ceker bende eşiminkini gibi niye unutuyruz kız bir yerde onlar özel yerde ben bile 10 dk arıyrm klasörn icnde makinen icinde değil yani istedin fantastik söyledim bende bu tür oyunlardaha cok erkeklerin hoşuna gider
Yok ben bunu tutmadım başka neler var onları anlat
ne gülüyn yaaaaaaaaaaaaa
banyonuzda küvet varmı
ne gülüyn yaaaaaaaaaaaaa
banyonuzda küvet varmı
yok neden sordun benimki dus kabin ???
niye kiz hosuma gitti guldum iste yaaaa
bartek fantastik istiyr benden küvet varsa evinde ona göre bişey diycektim yani sana sormadı m ben :)
bartek fantastik istiyr benden küvet varsa evinde ona göre bişey diycektim yani sana sormadı m ben :)
Yokkkkkkkkkk kız benim ev toplam 64 m ne gezer
hee tamam bana sordun sandim,, sen fantastik seyleri bi barteke anlat bakalim uygulasin garibim
kizlar yatalim yaa gec oldu
ozmannnn ikiniz girin banyoya banyoda carpışınnneyse ya burdan fantastik şeyler yazmak garip gelmeye başladı anam ben den bukadar
aslında senin yazman lazım haydar abla olarak :86:
Kız bende değişik fantastik çok dedin ondan sordum bizim kabın küçük bacım tek sigamiyorsun
aslında senin yazman lazım haydar abla olarak :86:
Kız bende değişik fantastik çok dedin ondan sordum bizim kabın küçük bacım tek sigamiyorsun
anladım da burdan yazmak garip gelmeye başladı ne bilim ondanvazcaydm kız kusura bakma
Onun haydarligi fos çıktıyeni Haydar sen olmalısın bence
ozman sen kabinde dur ,, kocis kabinin disinda dursun oyle carpisinaaaa uzatin he yatmak istiyoz cikalim hadii iyi geceler herkezee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?