Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

16 ci gunde sans derken ???? gebelik testi icinse coook erken ??? yok.. tutunma icinse ....,buda senin dongunun nekadar olduguna bagli eger 30-31 gunde adet goruyorsan duzenli muhtemelen , 15-16 ci gunlere kayabiliyo yumurtlama zamani ::::

tutunma için canım. biz bu ay denemelere geç kaldık. eşimin işi nedeniyle. tutma ihtimali zor sanırım. ama bir umut oluyor işte. ilk geçen ay denemiştik olmayınca üzülmüştüm çok. bu ay tekrar heveslenmiştim ama işte geç kaldık. son adet tarihim de 30 mayıstı. ondan önceki de 1 mayıs. sayınca bat 28-29 haziran oluyor sanırım.

slm kızlar işe gitmeden gireyim dedim.Akşamdan şu iğneli testi bende yaptım.Eşimede yaptırdım.:)Ama ikimizin de aynı bir değişiklik yok.Off inşallah yanlıştır yada erkendir de göstermemiştir.Bebeğimi herkes gibi bende istiyorum.Hergün arkadaşımın çocuğunu sevmek isteğimi gitgide arttırıyor.Allahım bizede nasip et rabbim.....

günaydın canlarrrrrr

yine dün akşam bi dünya gevezelik etmişsiniz okucam diye canım çıktı

neyse ben seminere gidiyorum gelince görüşürük

jkiz kocana nasil yaptirbldn benimki yapmaz dalga gecerdi ben benimkine bakmakmayi unuttum mxa aksama kadar elbet kuflenir ayrica arkadasmin cocuklarna gelince onlari seviyorum ama kiskanyrm en yakin arkadsm hamile onu cok seviyorum hamile olmarindanda cok mutluyum amj bende diyorum hep

selam herkesenasilsiniz////////kizlar benim belim ve kasiklarim agriyor............adetime 9 gun kaldi....:26::26::26:

Herkesciklere gunaydinlar. Ben igneli testi denedim ignede kuflenme yok ama idrarimda beyaz parcalar fark ettim aksam ve karnimin agrisi gidip geliyor normalde agrimaya basladigi an adet olmayada baslarim. Ayy insallah hayirlisi

aklıma bişey takılıyo kızlar bana cevap verebilir misiniz?
benim adetim 4 gün önce geldi ve inanılmaz bir ağrı artı karnımda delicesine bir şişkinlik var.. bu 3. gün hala oluk oluk kanamam geliyor bazen pıhtılaşmış kan gibi geliyor.. ilk günn kahverengiydi sonra kırmızıya döndü.. sizce ben düşük yapmış olabilir miyim doktora gitmeli miyim?

kimsecik yok bana cevap vericek ben en iyisi bi doktora gideyim içimde patlıcana dışımda patlasın

Kizlar bende idrarima baktigimda beyaz cok ince parcalar vardi bugunde baktim gene var acaba buda bi belirtimidir? Dun rumeysa bununlailgili biseyler soylemisti ama sordum gormedi sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…