- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
İyi geceler sen oyle mı yapıyon kiki
benim bikerem kabinim buyuk ,,cok uzatin ne yapacam kucuk diye bende yardimci oldum ,,ne yapiyim ne diyeyim sana,,
haydin git yat
Tamam anladım sen büyük kabinde yapıyon hadi yarın görüşürüz byyy
16 ci gunde sans derken ???? gebelik testi icinse coook erken ??? yok.. tutunma icinse ....,buda senin dongunun nekadar olduguna bagli eger 30-31 gunde adet goruyorsan duzenli muhtemelen , 15-16 ci gunlere kayabiliyo yumurtlama zamani ::::
slm kızlar işe gitmeden gireyim dedim.Akşamdan şu iğneli testi bende yaptım.Eşimede yaptırdım.:)Ama ikimizin de aynı bir değişiklik yok.Off inşallah yanlıştır yada erkendir de göstermemiştir.Bebeğimi herkes gibi bende istiyorum.Hergün arkadaşımın çocuğunu sevmek isteğimi gitgide arttırıyor.Allahım bizede nasip et rabbim.....
canım rümeysa bugün özelden yazdı onunla mı 200 şimdi mi okudun
aklıma bişey takılıyo kızlar bana cevap verebilir misiniz?
benim adetim 4 gün önce geldi ve inanılmaz bir ağrı artı karnımda delicesine bir şişkinlik var.. bu 3. gün hala oluk oluk kanamam geliyor bazen pıhtılaşmış kan gibi geliyor.. ilk günn kahverengiydi sonra kırmızıya döndü.. sizce ben düşük yapmış olabilir miyim doktora
Cok agrilisa dusuk olabilir bide erkende gelmis her ihtimale karsi bi doktora gorunsen daha iyi olur.
aklıma bişey takılıyo kızlar bana cevap verebilir misiniz?
benim adetim 4 gün önce geldi ve inanılmaz bir ağrı artı karnımda delicesine bir şişkinlik var.. bu 3. gün hala oluk oluk kanamam geliyor bazen pıhtılaşmış kan gibi geliyor.. ilk günn kahverengiydi sonra kırmızıya döndü.. sizce ben düşük yapmış olabilir miyim doktora
Cok agrilisa dusuk olabilir bide erkende gelmis her ihtimale karsi bi doktora gorunsen daha iyi olur.
saol canım cevap verdiğin için ben de bi görüneyim diyorum en azından neden erken gelmiş onu söyler de mi?
kimsecik yok bana cevap vericek ben en iyisi bi doktora gideyim içimde patlıcana dışımda patlasın
saol canım cevap verdiğin için ben de bi görüneyim diyorum en azından neden erken gelmiş onu söyler de mi?
Evet hemde bilgilenmis olursun bizede haber edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?