Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

dandini dandini dastanayı danalar girmiş bostana ben bunu biliyrdum senin söyledğin ilk kez duydum cahilliğime var ablam

biliyorum biliyorum kov bostanci danayi yemesin lahanayi kikik bende cesitt cookkk ,,bende bilmiyordum ama cocuk buyutunce ogreniyo insan,,,rahmetli annemden ve kayanamdan ogrendim bende cogunu kikiki

Son düzenleme:
tahmin etmiştimzaten ama caktırmadıydım benden kurtuldun yani ninni söyleyrekk cokk uykum geldi azcık daha söyle tam uyuycam

uffff sana bidaha saka maka yok rumeysaa ,,hemen alinmaya hazir vaziyettesin ,,,kiz benim adim KIKI KIKI ,,benim cenem ben istesemde kapanmaz valla bakkitraf ediyorum yani ,,ben boyle biriyim,,

senin uykun yoksa yatsini kil sonra yine gel ,,

rumeysaninnnn tellerine kuslarmi konaarrrr insan sevdiginide canim boylemi yaparrr

seni uyandirmaya calisiyorum busefer oldumu kiz,,sana ozel bi beste yaptim i love you

bugun yumurtan catlamis olabilir bence. dunden kalanlar vardir ama belki bi kere daha yapsan kesin olur

hadi yaa gercektenmiii hmmm kemm kummm biktik yawww ;;kiz hani positif cikinca 36-48 saat icinde yumurtan catlicak anlaminda ya ,,acaba diyorum catladiktan sonrami negatif oluyo bu ovu testi ???

hadi yaa gercektenmiii hmmm kemm kummm biktik yawww ;;kiz hani positif cikinca 36-48 saat icinde yumurtan catlicak anlaminda ya ,,acaba diyorum catladiktan sonrami negatif oluyo bu ovu testi ???

en fazla 2 gun cikio pozitif. 36-48 saat sonrasi olursa 3 gun negatif ciktigi zaman olmaz mi? sen bilirsin istersen salla. dunden kalmistir merak etme

en fazla 2 gun cikio pozitif. 36-48 saat sonrasi olursa 3 gun negatif ciktigi zaman olmaz mi? sen bilirsin istersen salla. dunden kalmistir merak etme

benimki 3 gunun sabahida positifti simdiye kadar acaba cokmu yumurtladim nee bu kez neredeyse hic akintim olmadi ama sasirdim biraz

neyse sen ne alemdesin ??? nasil gidiyor??

Son düzenleme:
benimki 3 gunun sabahida positifti simdiye kadar acaba cokmu yumurtladim nee bu kez neredeyse hic akintim olmadi ama sasirdim

neyse sen ne alemdesin ??? nasil gidiyor??

bnmkide kariti bu ay. gecen pazar pozitifti. pazartesi negatif. sali gecesi yine pozitif. gorucez bakalim temmuz dane olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…