yoooo ben uydurmadim vardi zaten kikiki
dandini dandini dastanayı danalar girmiş bostana ben bunu biliyrdum senin söyledğin ilk kez duydumcahilliğime var ablam
sweeettt hosgeldin nasilsin ???
sweet gecmişten cıkamadı sanırsam ben yatsıyı kılmaya gidiyrum hadi kendinize iyi bakkınnnn
Allah kabul etsin canim ,,bende zaten nini soyliyerek se´ni uyutmaya calisiyodumkikikiki byeee
tahmin etmiştimzaten ama caktırmadıydımbenden kurtuldun yani ninni söyleyrekk cokk uykum geldi azcık daha söyle tam uyuycam
sweeettt hosgeldin nasilsin ???
sweet gecmişten cıkamadı sanırsam ben yatsıyı kılmaya gidiyrum hadi kendinize iyi bakkınnnn
yetistim kizlarrrridare ediyoruz iste. sizler nasilsiniz bakalim? hayalim calismican mi bugun pozitif cikmis
hele sukur girdigin delikten cikabildinsabah positifti 1saat once tekrar yaptim negatif ,,,sence calisayimmi bi sonkez daha he ???
rumeysaninnnn tellerinekuslarmi konaarrrr insan sevdiginide canim boylemi yaparrr
seni uyandirmaya calisiyorum busefer oldumu kiz,,sana ozel bi beste yaptimi love you
bugun yumurtan catlamis olabilir bence. dunden kalanlar vardir ama belki bi kere daha yapsan kesin olur
hadi yaa gercektenmiii hmmm kemm kummm biktik yawww;;kiz hani positif cikinca 36-48 saat icinde yumurtan catlicak anlaminda ya ,,acaba diyorum catladiktan sonrami negatif oluyo bu ovu testi ???
rumeysa yine cavp vermeden gule guledemeden gittin ,, ne olduuuu
en fazla 2 gun cikio pozitif. 36-48 saat sonrasi olursa 3 gun negatif ciktigi zaman olmaz mi? sen bilirsin istersen salla. dunden kalmistir merak etme
benimki 3 gunun sabahida positifti simdiye kadar acaba cokmu yumurtladim neebu kez neredeyse hic akintim olmadi ama sasirdim
neyse sen ne alemdesin ??? nasil gidiyor??
iyi gecelerrrr dee ,,gecmis olsun canim hayirdir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?