Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canimmm bence sen rahat olll dusunmeee hiccc daha cok erkenmss cunkuuu daha yeni bitmisss sanirsammm yumurtlama doneminnn azzz bekleee guzel guzelll yumurtlamissin tutar insalllhhh

canimmm bence sen rahat olll dusunmeee hiccc daha cok erkenmss cunkuuu daha yeni bitmisss sanirsammm yumurtlama doneminnn azzz bekleee guzel guzelll yumurtlamissin tutar insalllhhh

inşallah tatlım ya bu ay olmazsa benden çok eşim sarsılcak.Yaşından dolayı korkuyor biraz olmaz mı diye 35 yaşında.

oyyy yaşamım kız olur mu ben seni çok seviyom ama. bak ben de temmuzculardanım.hakkımızda hayırlısı olsun. belki ağustosçu da olacam. bu topikte hamile kalana kadar da duracam adı haziran olabilir.

iyiyim canım ne olsun. misafir vardı yeni kalktılar. bir önceki sayfada sana bir şeyler yazdım görmedin heralde:))

canimmm benimmm gormemisimmm
bende seniii cok seviyorummmevettt canimmm bizz buradan hamile cikacaz insallhhinsalllh kisa zamanda kalirizzz:))
bende de kac aksamdir misafir vardii yaaa bir bu aksam bosumm esime bakmaya geliyorlar hepp bu aksam dinlendim azzz:))

canimmm beyaz cizgi nasi oluyor simdik anlamadimm:44::44:silik bir cizgimi acabaa gecersiz olmasi icin Ckisminda cizgi cikmaz diye biliyorum bennn

Evet geçersiz diye çıkan kısımda. Yeri beyaz kaldı.

canım o testte 2. çizginin çıkması gereken yerinin izi testin kendinde olan bişi. başıma çok geldi. 5 gün erken. 5 günlük zulüm yapma kendine. adet 1 gün kala yap en azından

ya canım hergün kendime soz veriyorum ama cok merak ediyorum birde ggiyordan 20 tane gebelik testini kargo dahil 20 tl ye aldım. Nasıl olsa cok diye bol bol test yapıyorum

inşallah tatlım ya bu ay olmazsa benden çok eşim sarsılcak.Yaşından dolayı korkuyor biraz olmaz mı diye 35 yaşında.

Canım konuya balıklama daldım ama esın hiç üzülmesin benim cocuğum oldugunda esim 34 yasında idi. Önemli olan sperm kalitesi ve senin yumurtaliklarin durumu. Hakkınızda hayirlisi. İnşallah olur. Simdi esim 36 yasında ikinciyi denedik bu ay bakalım hakkımızda hayirlisi.

ama yapma kendine bu eziyeti canimmm benimm yaaa gunun gelsin oyle yap senn unut o testleriii:))

ayyyyy canimsin yaaaa ,,ins bebisin seninledir bercestem,,,,,pes sinirlarindayim beeennnndee

kız hayalci hayal mi görüyom. bu gelen sen misin nekikikiki

beniiiiiiimmmmmm hayal gormuyorsun hayalimsin geldiiiii kikikikiiiiiiiiiiiiiii:122: :122:

Diyorum tatlım tamam diyor amaan olursa olur olmazsa olmaz diyor ama biliyorum sonra takıcak üzülmesini istemiyorum sizin gibi oluruz inş biz de :)

yaramazlık yok sakla testleri.. her gün gezmeye git. misafir çağır düşünecek ve test yapacak vakit bırakma.
canimmmbenimmm benim de esim 35 yasindaa ne korkuyor beee birakkk olurrr erkek icin yasin onemi yok rahat ol sennn...
aynen onların 80'inde bile oluyo
ayyyyy canimsin yaaaa ,,ins bebisin seninledir bercestem,,,,,pes sinirlarindayim beeennnndee

beniiiiiiimmmmmm hayal gormuyorsun hayalimsin geldiiiii kikikikiiiiiiiiiiiiiii:122: :122:

kuzum hayırdır. ne pesi ne sınırı:26:

yasmiiii ???? benim esim 40 yasindaaa sorunmu oluyo yastaaa ayyyyy 2 gun sonra sperm testimiz var ,ins iyi cikar yaa

canimmm benimmm telas etme sorun cikmayacak bakkkk a a a a herse iyi olacakkk insallhh birsey yokkk yastaa arkadasin esi sadece telas ediyormuss o kadarr

kizlarrr ben kacarr kocis cekistiriyorrr hadi yatalimmm diyee
herkese iyi gecelerrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…