Kan baktırsam daha rahatsız olurum gibi geliyor negatif çıkarsa belki hala vardır diye kendimi yer dururum yine30 günde bir adet görüyorum yumurtlama dönemini geçirdik baya da iyi kullandık çok ağrım oldu yumurtlama zamanı hayatımda ilk kez kasılmalar oldu mide bulantısı bacak diz bel ağrısı filan çektim daha yeni bitti bugün ağrılar.
canimmm bence sen rahat olll dusunmeee hiccc daha cok erkenmss cunkuuu daha yeni bitmisss sanirsammm yumurtlama doneminnn azzz bekleee guzel guzelll yumurtlamissin tutar insalllhhh
oyyy yaşamım kız olur mu ben seni çok seviyom ama. bak ben de temmuzculardanım.hakkımızda hayırlısı olsun. belki ağustosçu da olacam. bu topikte hamile kalana kadar da duracam adı haziran olabilir.
iyiyim canım ne olsun. misafir vardı yeni kalktılar. bir önceki sayfada sana bir şeyler yazdım görmedin heralde:))
canimmm beyaz cizgi nasi oluyor simdik anlamadimm:44::44:silik bir cizgimi acabaa gecersiz olmasi icin Ckisminda cizgi cikmaz diye biliyorum bennn
canım o testte 2. çizginin çıkması gereken yerinin izitestin kendinde olan bişi. başıma çok geldi. 5 gün erken. 5 günlük zulüm yapma kendine. adet 1 gün kala yap en azından
inşallah tatlım ya bu ay olmazsa benden çok eşim sarsılcak.Yaşından dolayı korkuyor biraz olmaz mı diye 35 yaşında.
canimmmbenimmm benim de esim 35 yasindaa ne korkuyor beee birakkk olurrr erkek icin yasin onemi yok rahat ol sennn...
inşallah tatlım ya bu ay olmazsa benden çok eşim sarsılcak.Yaşından dolayı korkuyor biraz olmaz mı diye 35 yaşında.
Evet geçersiz diye çıkan kısımda. Yeri beyaz kaldı.
ya canım hergün kendime soz veriyorum ama cok merak ediyorumbirde ggiyordan 20 tane gebelik testini kargo dahil 20 tl ye aldım. Nasıl olsa cok diye bol bol test yapıyorum
bende dayanamıyorum artık inşallah olacak canım bugün dua ettim
dün kurabiye yaparken margarin kokusu elimi üç kere yıkamama rağmen gitmedi
öğlene kadar midem bulandıama ben adettede kokuya çok duyarlıyımdır bu benim için çok belirleyici değil
göğüslerim hala şiiişşşşş kasıklarım çok değil ama tatlı talı çekliyor
seğirme var kabızım
ayy birde gereksiz şeylere duygulanıyorum işteeee ama ben kendimi çok etkiliyebiliyorum herşey yarın belli olacakk:18::18:
kız hayalci hayal mi görüyom.bu gelen sen misin ne kikikiki
ama yapma kendine bu eziyeti canimmm benimm yaaa gunun gelsin oyle yap senn unut o testleriii:))
Canım konuya balıklama daldım ama esın hiç üzülmesin benim cocuğum oldugunda esim 34 yasında idi. Önemli olan sperm kalitesi ve senin yumurtaliklarin durumu. Hakkınızda hayirlisi. İnşallah olur. Simdi esim 36 yasında ikinciyi denedik bu ay bakalım hakkımızda hayirlisi.
yasmiiii ???? benim esim 40 yasindaaasorunmu oluyo yastaaa ayyyyy 2 gun sonra sperm testimiz var ,ins iyi cikar yaa
ayyyyy canimsin yaaaa ,,ins bebisin seninledir bercestem,,,,,pes sinirlarindayim beeennnndee
beniiiiiiimmmmmm hayal gormuyorsun hayalimsin geldiiiii kikikikiiiiiiiiiiiiiii:122: :122:
Evet geçersiz diye çıkan kısımda. Yeri beyaz kaldı.
ya canım hergün kendime soz veriyorum ama cok merak ediyorumbirde ggiyordan 20 tane gebelik testini kargo dahil 20 tl ye aldım. Nasıl olsa cok diye bol bol test yapıyorum
aynen onların 80'inde bile oluyocanimmmbenimmm benim de esim 35 yasindaa ne korkuyor beee birakkk olurrr erkek icin yasin onemi yok rahat ol sennn...
ayyyyy canimsin yaaaa ,,ins bebisin seninledir bercestem,,,,,pes sinirlarindayim beeennnndee
beniiiiiiimmmmmm hayal gormuyorsun hayalimsin geldiiiii kikikikiiiiiiiiiiiiiii:122: :122:
yoookkkk yaştan sorun olmuyor benim eşim korkuyor ayy üzmedim inş seni tatlım ya
yasmiiii ???? benim esim 40 yasindaaasorunmu oluyo yastaaa ayyyyy 2 gun sonra sperm testimiz var ,ins iyi cikar yaa
yok yok sasirdim bian ,,korktum yas engel olabilirmiymis diye bian
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?