Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hosss gelmissss kikiki

yaramazlık yok sakla testleri.. her gün gezmeye git. misafir çağır düşünecek ve test yapacak vakit bırakma.

aynen onların 80'inde bile oluyo

kuzum hayırdır. ne pesi ne sınırı:26:

canim ben biktim sadece cok uzuluyorum cok kafaya takiyorum,,sonra psikolojim alt ust oluyo,,esimde farkinda,pinpirikli olmaya basladim yok aman kacti yumurta yok omru bitcek cabuk ol felan offffff bu seferde bise cikmasa ben yokkum artik galiba:26:

boş ver kikoşum yahu sallama rahat ol. valla 2 aydır sadece son 1 hafta stres oluyorum. eskiden her gün. olan bize oluyor. ruh hastası oluyoruz valla. hayatı yaşamak lazım kaçmadan. bebek diye koşarken hayat gidiyor, ömür gidiyor. olursa olur olmazsa olmaz gözüyle bakmak lazım

dogru soyluyorsun canimmm,,gunleri, haftalari ,ay lari saya saya omrumuzu bitiriyoruzz

fırsatımız olsa da şu dönemlerimizde tatile cıksak şöyledeniz kenarında bungola bi ev kiralıcan sabah güneşiyle denize gircen domates salatılk zeytin ekmek cay ile kahvaltını yapcann gezcen tozcan yemekler önüne gelcek sıknıt ıyok stres yokk romantik ortamda carpışmalar sonunda bebiş gelirmiydi aceppp

bilmemki acepp :26: kikikiki guzel olurdu

bartek gelicekmisin diye sormustu kendi yok ortada zilli

perimde pazartesi evim deyim diye yazmistii :26: ner:26:de kaldi bu kiz endiselenmeye basladim haa:26:ufff ins kotu bisey yoktur

sen nasıl biryerde olmak isterdin nerde tatil yapmak isterdin

ya bana tatil deme ya zaten tatilimiz planlarimiz bozuldu yerimizde kaldik diye uzuluyorumm,,,ben busefer arabayla turkiyeye yolculuk yapmak istedimm,,bu ay in 25 de dun yani yolla cikacaktikk,,,once avusturyaya gorumcemde kalicaktik 1 gun sonra italyaya 1 gun kalicaktik sonra yunanistanda 1 gun sonra istanbulll ayyyy geze geze gidecektik yaa,,,olmadi

bende tam soruyu sormuşum bea :2:

dandini dandini danivermiss esek bulmus binivermis esegin sahibini gorunceeekuyrugundan inivermisss,,eee eee ee ee

ben bunu soyluyorum kikikikiki belki bebis gelir diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…