kizlarrr ben kacarr kocis cekistiriyorrr hadi yatalimmm diyee
herkese iyi gecelerrr.....
kizlarrr ben kacarr kocis cekistiriyorrr hadi yatalimmm diyee
herkese iyi gecelerrr.....
kız kikoş ağlama iyi çıkar inşallah kız:) 40 yaşın nesi var. adamı yaşlı mı ettin ne yaptın.
hosss gelmissss kikiki
hosss gelmissss kikiki
yaramazlık yok sakla testleri.. her gün gezmeye git. misafir çağır düşünecek ve test yapacak vakit bırakma.
aynen onların 80'inde bile oluyo
kuzum hayırdır. ne pesi ne sınırı:26:
canim ben biktim sadece cok uzuluyorum cok kafaya takiyorum,,sonra psikolojim alt ust oluyo,,esimde farkinda,pinpirikli olmaya basladim yok aman kacti yumurta yok omru bitcek cabuk ol felan offffff bu seferde bise cikmasa ben yokkum artik galiba:26:
boş ver kikoşum yahu sallama rahat ol. valla 2 aydır sadece son 1 hafta stres oluyorum. eskiden her gün. olan bize oluyor. ruh hastası oluyoruz valla. hayatı yaşamak lazım kaçmadan. bebek diye koşarken hayat gidiyor, ömür gidiyor. olursa olur olmazsa olmaz gözüyle bakmak lazım
canim ben biktim sadece cok uzuluyorum cok kafaya takiyorum,,sonra psikolojim alt ust oluyo,,esimde farkinda,pinpirikli olmaya basladim yok aman kacti yumurta yok omru bitcek cabuk ol felan offffff bu seferde bise cikmasa ben yokkum artik galiba:26:
fırsatımız olsa da şu dönemlerimizde tatile cıksak şöyledeniz kenarında bungola bi ev kiralıcan sabah güneşiyle denize gircen domates salatılk zeytin ekmek cay ile kahvaltını yapcann gezcen tozcan yemekler önüne gelcek sıknıt ıyok stres yokk romantik ortamda carpışmalar sonunda bebiş gelirmiydi aceppp
bilmemki acepp :26: kikikikiguzel olurdu
sen nasıl biryerde olmak isterdin nerde tatil yapmak isterdin
bartek gelicekmisin diye sormustu kendi yok ortada zilli
perimde pazartesi evim deyim diye yazmistii :26: ner:26:de kaldi bu kiz endiselenmeye basladim haa:26:ufff ins kotu bisey yoktur
ya bana tatil deme ya zaten tatilimiz planlarimiz bozuldu yerimizde kaldik diye uzuluyorumm,,,ben busefer arabayla turkiyeye yolculuk yapmak istedimm,,bu ay in 25 de dun yani yolla cikacaktikk,,,once avusturyaya gorumcemde kalicaktik 1 gun sonra italyaya 1 gun kalicaktik sonra yunanistanda 1 gun sonra istanbulll ayyyy geze geze gidecektik yaa,,,olmadi
dandini dandini danivermissesek bulmus binivermis esegin sahibini gorunceee kuyrugundan inivermisss,, eee eee ee ee
ben bunu soyluyorum kikikikiki belki bebis gelir diye
senmi uydurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?