evet mustafa.he ya sayfaya bişey oldu tekrar tekrar yazıp göndrdim
aayy canım hemsom benim bir de komsu olduk mu tamamdırrgerçi ben sanayi tarafından ev tutmayı düşünüyorum sen çarsıdasın anladığım kadarıyla...:44:
il dışı canım su an elazığdayım giresuna tasınıcaz nasip olursa.ayrıca giresunluyum da zaten
benimkinin adı da mustafamustafalar zor kişilerdir seninkide biraz cins mi
kale yolundayım benim evden kaleye iki viraj var yani okadar yakınım,,,gel gel 4 gözle bekliyrummm
annemler sanayi tarafında kayınvalideler çerkezin üst tarafındalar bende ikisinin ortasında tutmayı düşünyorum bakalım
giresun ne kadar ki zaten...ben basta biraz soğuk bi insanımdır ilk davranıslarıma aldırma sonradan bi açılırım bi açılırıımmm kapatamazsın beniiii
eheh benimki de öyle çoğu şeye karışır çok düzenli tertiplidir.. her şeyi çok iyi bazı huyları tam cins ama seviyorum ben onuuu
ne tesadüf aynı ben cok acılmam ama ilk anda soğuk bi insanımdırr bende ben zaten kapatmayı sevmem merak etme kapatmaya uğraşmam
senii cok iyi anliyorum biliyorsundur ayni seyi dun bende yasadim canimm...inan benim icin dun cok kotu bir gundu ama bugun iyiyim gececek canim simdi tekrar umudum var yeni calismalara baslayacaz hayirlisiylaaa sende eminim yarin iyi olacaksinn sen benden 2gun sonra catlatmistin sanirim yumosunu...yumurtlamayla alakasi var canim yumurtlama gec olunca biraz uzuyor adetin gelmesi ben gecen ay 11.gunde yumurtladim ve 27.gunde gordum adetimi bu ayy 14 15.gunde yumurtladim 2gun gecikti benimki de hersey guzel olacak alicaz allahin izniyle evlatlarimizi birgun kucagimiza sadece sabirrrr canimmhaber vereyim bu sabah itibariyle adet olddum
kendimi hiç iyi hissetmiyorum artık
belki düzelirim bir iki güne ama şuan hiiçç iyi değilim
biraz dinlenmem lazım kızlar üzgünümmmm çok hemde
ohhhhh ne guzelll hasret gider guzel guzel canimm gozun aydinnn...merhaba kızzllaarrr.naber neler yapıyosunuz bakalım..benim annem geldi acayiippp mutluyuummm simdi biraz dinleniyo bende sizlere bakayım dediimmm
ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAR
ancak müsait oldum crohn hastasıyım aktif atak dönemi geçirdim sonra bağırsask kanaması derken 3 yıl sonra rahatladım.inşaallah hayırlısı ile hamile kalırız
benimki daha gelmedi canım
insallah gelmez gonncam yaaa ,,bari 1tane mutlu haber alalim ,,icimiz acilsin ,,,bercesteyi okuyunca ,,bende negatiflestim sanki yaa,,,tabiki elbet bir gun gelicek ,,hep inat edicek degil ya bercestem ama arkadaslardan, bir tane guzell haber almak banada bercesteyede iyi gelicek sanirim....
kizlar aradim misafirlerim yoldalarmis ,,gerci yabanci degil abim yengem 1 oglu 1 kizi veee hep 3 cocuk isterken 3cu denemede 3uz leri veren guzel allahim ,,eti toplam 5 cocuk ,,,
bayiliyorum 3 cuz yigenlerime,,,,,ohh halasi pastada yaptii hmmm
benim cikmam gerek bi bakinayim sizlere demistim
hop hoppp umitsizlige kapilmak yokkkhersey guzelll olacakkk buinu dusun canimmm tabiki de elbet gelecekkk yaaa....
bende kactimmm yemek yapayim barii eeeee adam evde olnca surekli yemek yapmak lazim sabah oyle aksammm
calisiyorken oglen derdim olmuyooo
kizlar aradim misafirlerim yoldalarmis ,,gerci yabanci degil abim yengem 1 oglu 1 kizi veee hep 3 cocuk isterken 3cu denemede 3uz leri veren guzel allahim ,,eti toplam 5 cocuk ,,,
bayiliyorum 3 cuz yigenlerime,,,,,ohh halasi pastada yaptii hmmm
benim cikmam gerek bi bakinayim sizlere demistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?