Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kale yolundayım benim evden kaleye iki viraj var yani okadar yakınım,,,gel gel 4 gözle bekliyrummm

benimkinin adı da mustafa mustafalar zor kişilerdir seninkide biraz cins mi

he ya cok iyi cok has benim koca ama cok cins huyları varr diorum zaten ona sen evhanımı olcak adamsın ya oturma odasının halisınnı üstüne örtü örtüydüm hani halı kirlenmesin diye sonra onu kaldırdım mutafağa koycam yıkadıktan sonra bizim herif niye örtüyü kaldırdın diye sorup duruyor

kale yolundayım benim evden kaleye iki viraj var yani okadar yakınım,,,gel gel 4 gözle bekliyrummm

annemler sanayi tarafında kayınvalideler çerkezin üst tarafındalar bende ikisinin ortasında tutmayı düşünyorum bakalım
giresun ne kadar ki zaten...ben basta biraz soğuk bi insanımdır ilk davranıslarıma aldırma sonradan bi açılırım bi açılırıımmm kapatamazsın beniiii

eheh benimki de öyle çoğu şeye karışır çok düzenli tertiplidir.. her şeyi çok iyi bazı huyları tam cins ama seviyorum ben onuuu

ne tesadüf aynı ben cok acılmam ama ilk anda soğuk bi insanımdırr bende ben zaten kapatmayı sevmem merak etme kapatmaya uğraşmam

eheh benimki de öyle çoğu şeye karışır çok düzenli tertiplidir.. her şeyi çok iyi bazı huyları tam cins ama seviyorum ben onuuu

anlamıyrum zaten yav zaten yapamağdım bieşey oludnda sana soruyurm yada yardım istiyrum bırak yapabildklerime karışma yok illa karışcakk yani kendince en iyisini yapsın derdir ama zorluyr anam beni zaten bi cakmaya alev alan bi kadınım ama olsun seviyrum yine ben onu

ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAR
ancak müsait oldum crohn hastasıyım aktif atak dönemi geçirdim sonra bağırsask kanaması derken 3 yıl sonra rahatladım.inşaallah hayırlısı ile hamile kalırız

haber vereyim bu sabah itibariyle adet olddum
kendimi hiç iyi hissetmiyorum artık
belki düzelirim bir iki güne ama şuan hiiçç iyi değilim
biraz dinlenmem lazım kızlar üzgünümmmm çok hemde
senii cok iyi anliyorum biliyorsundur ayni seyi dun bende yasadim canimm...inan benim icin dun cok kotu bir gundu ama bugun iyiyim gececek canim simdi tekrar umudum var yeni calismalara baslayacaz hayirlisiylaaa sende eminim yarin iyi olacaksinn sen benden 2gun sonra catlatmistin sanirim yumosunu...yumurtlamayla alakasi var canim yumurtlama gec olunca biraz uzuyor adetin gelmesi ben gecen ay 11.gunde yumurtladim ve 27.gunde gordum adetimi bu ayy 14 15.gunde yumurtladim 2gun gecikti benimki de hersey guzel olacak alicaz allahin izniyle evlatlarimizi birgun kucagimiza sadece sabirrrr canimm
merhaba kızzllaarrr.naber neler yapıyosunuz bakalım..benim annem geldi acayiippp mutluyuummm simdi biraz dinleniyo bende sizlere bakayım dediimmm
ohhhhh ne guzelll hasret gider guzel guzel canimm gozun aydinnn...
ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAR
ancak müsait oldum crohn hastasıyım aktif atak dönemi geçirdim sonra bağırsask kanaması derken 3 yıl sonra rahatladım.inşaallah hayırlısı ile hamile kalırız

canimmm cok cok gecmiss olsunn.simdi iyisindir insallhh...insalllh ta en kisa zamanda sende kavusursun canim yavrunaaa...

benimki daha gelmedi canım

insallah gelmez gonncam yaaa ,,bari 1tane mutlu haber alalim ,,icimiz acilsin ,,,bercesteyi okuyunca ,,bende negatiflestim sanki yaa,,,tabiki elbet bir gun gelicek ,,hep inat edicek degil ya bercestem ama arkadaslardan, bir tane guzell haber almak banada bercesteyede iyi gelicek sanirim....

kizlar aradim misafirlerim yoldalarmis ,,gerci yabanci degil abim yengem 1 oglu 1 kizi veee hep 3 cocuk isterken 3cu denemede 3uz leri veren guzel allahim ,,eti toplam 5 cocuk ,,,

bayiliyorum 3 cuz yigenlerime,,,,,ohh halasi pastada yaptii hmmm

benim cikmam gerek bi bakinayim sizlere demistim

Son düzenleme:

hop hoppp umitsizlige kapilmak yokkkhersey guzelll olacakkk buinu dusun canimmm tabiki de elbet gelecekkk yaaa....

ayyyyyy ne guzelllll....:)))
hadi canim sen ilgilen misafirlerinleeeee

hop hoppp umitsizlige kapilmak yokkkhersey guzelll olacakkk buinu dusun canimmm tabiki de elbet gelecekkk yaaa....

ben nedense umitsizlige son 4-5 gundur kapildim ya nedendir bilmem ,,sure gitikce uzuyoo ondanmi anliyamadim 14 ay olucak nerdeyse ya,,,gecer insallah tez zamanda

bende kactimmm yemek yapayim barii eeeee adam evde olnca surekli yemek yapmak lazim sabah oyle aksammm
calisiyorken oglen derdim olmuyooo

selam kızlar,,,yine beyaz uzayan akıntı geldi 6.ğundür günde bi kez uzayan akıntıdan geldi adet tarihinden itabern saydım buugun 15,gün ne yapsam değerlendirsem mi yine acaba.catlamadı halen yumurtalar sanırsam

kolay gelsin hanımefendi

ben yemeğimi yaptım hatta yiyorum bile eheh çok nefis olmuş ohh miss gibi ev yemeği yaşasın evde olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…