Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

evet canim oyle olmus biraz merak etme rumeysayla roman havasi caldiksen nasilsin bebis nasil

slm kızlaaaaaaaaaaaaaarr ne yapıyorsunuz görüşmeyeli varmı haberleriniz...geçmiş çok uzamış yyaa özet alabilirmiyim acepp :)

selam canim.hosgeldin.bende okumadim.tarihi bilen birine sormak gerek

selam canim.hosgeldin.bende okumadim.tarihi bilen birine sormak gerek[/QUOTE]

slm cnm hoşbuldum ewet kimse varmı acabaaaa tarih bileeeenn kadınlar kulübü tarihi :)

evet canim oyle olmus biraz merak etme rumeysayla roman havasi caldiksen nasilsin bebis nasil

canımmmmm valla bilmiyorum nasıl inşallah iyidir deyip 2 haftanın geçmesini bekliyorum kalp atışı için...:18::18:

tabi bu arada zaman zaman korkuya ümitsizliğe kapılıyorum şeytana uyuyorum içimi türlü vesvese ile dolduruyorum bazı geceler acaba içimde yaşıyor mu yoksa birşey mi oldu diye düşünmekten uyuyamıyorum bol bol dua etmeye çalışıyorum böyle zamanlarda en çok nas süresini okuyorum...

benden haberler böyle yakında panik atak falan olursam şaşırmayacağım

cevaplarınızııııı yenı gördümmm kızlaaarrrr
ben hep gün aşırı denedim 15 ay belki benım vucudum gün aşırı istemıyo :)))))
sağol canım parcanı dinlıyom abe kaynana :)))9

canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alabilirsin senin güzel haberlerini aldıkca bizde moral buluyuruz kendine dikkat et

selam canim nasilsin.ne var ne yok?kac gundur konusamadik.

ben iyiym canım ne olsn cumartesi bisiklet turu pazartesi misafirler giremedim grisem bile bi bakıp cıkyıordum daha yeni yeni katılmaya başladımm.bende bişey yok 6 gündür bi kez uzayan akıntı geldi ilk 4 gun deeğerlendirdim ama şimdi değerlendirsem mi bilmyrum adetten itaberen saydım 15 gun bakalım ne etcem hayırlısı artık sen naslısınnn bi geldinn şenlendirdin ortalğı

canım hadi hayırlısı inşallah
benim doktorum çatlatma iğnesinden sonra üst üste üç gün bir gün ara tekrar iki gün çalışma vermişti
senin doktorun ne derse onu yap olur mu

ahh canım benim çok haklısın ama sabah kalktım ve adet olmuştum kendimi tutamadım
Allahtan şimdi daha iyiyimmm canım yarın doktora gidip takibime baktıracam
tüm iğnelerim bitene kadar tedaviye devam edecem eğer yine olmazsa akışına bbırakacam

canım aklına kötü fikirler getirme
benim okulda bir arkadaşımda senin gibi adet söktürücü içmiş ilaç içmiş sonra tekrar test yapınca hamile olduğu
ortaya çıkmış şimdi çocuk maşallah 3 e geçtii
senin bebişinde seninle ve tadını çıkartttt

canım aklına kötü fikirler getirme
benim okulda bir arkadaşımda senin gibi adet söktürücü içmiş ilaç içmiş sonra tekrar test yapınca hamile olduğu
ortaya çıkmış şimdi çocuk maşallah 3 e geçtii
senin bebişinde seninle ve tadını çıkartttt

bercestem üzüldüm gerçekten. sana da üzülme diyemem insan illa üzülüyor her zaman ki gibi diyorum ki kısmet değilmiş. tabiki umut kaybetmek yok. önümüzdeki maçlara bakacağız artık

bercestem üzüldüm gerçekten. sana da üzülme diyemem insan illa üzülüyor her zaman ki gibi diyorum ki kısmet değilmiş. tabiki umut kaybetmek yok. önümüzdeki maçlara bakacağız artık

sabah kalktığımda hiç iyi değildim hatta eşime bebeğim olmuyor boşanalım demeyi bile düşündüm
sonra yeni ev aldık adamı yarı yolda bırakamam dedim
ayyy neler neler sonraaaa kendime geldim orkidem yarın doktorumu arayıp takip için ne zaman geliyim
diyecem elimdeki iğneler bitincede kendi haline bırakcam herşeyiii
bu sefer ben yoruldum
ahh söylemeyi unuttum kızlar kiracım taşındı yarın evimin anahtarını alaabilecem

canım benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki. üst üste negatif olunca insanın umutlu beklentisi azalıyor. ben de bu akşam üstü baya bi ağladım valla. negatif görmeye o kadar alışmışım ki adete 1 hafta var yine negatif çıkacak diye oturdum bi güzel ağladım. hiç bi zaman isyan etmiyorum. sadece hasretten olan bi üzüntü işte

zaten ağlarken hep Allahım ağlıyorum ama isyan etmiyorum diyordum içimden
öyle güzel özetlemişsin ki hasretten bir üzüntü işte ewet aynen öyleee
ama ağlama adet ol öyle ağlaaa daha sonuç görmeden üzme kendini
ama ilk defa ağladım ben adet oldum diye valla okuldada ağladım
sigarada içtim ohhhh sefam olsun yarında içcemmm
ama ondan sonra içmiycemmm

Canım arkadaşlarım kırmızıları görünce o an ki ruhhalınızı çok iyi anlıyorum bende defalarca yaşadım ve hala yaşamaktayım ama artık piştim zaten olmuycak bu ayda hernekadar içimde heycan da olsa çünkü aylardı hep aynı şeyı yaşaya yaşaya alışıyo artık üzülmektende yoruldum üzülmüyom bana düşene dr. gidip gelmek gerisi Allaha kalmış....
demek istediğim arkadaşlar üzülmekle kendimizi çok fazla yıpratıyoz ben son 2 aydır iyce pişkinleştim bebek değil kırmızıları bekler oldum
gelirsede süpriz olur bu sefer mutluluktan ağlarım bundan sonra ağlamama kararaldım gözyaşlarımı hamile kalınca mutluluk için saklıyorum
hepinizi seviyorum ve dua edıyorum

kızlar bizim bugünkü görev tamamlandı eheh kocişten kaçıyorum hergün olmasın diye 1 gün kaçıyorum 1 gün yanaşıyorum inşallah bebişim gelir bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…