evet canim oyle olmus biraz merak etme rumeysayla roman havasi caldik
geçmişi tam okumadım ama içinizden umutsuzluğa kapılanlar olmuş yapmayın bunu böyle yaparsanız yumurtaları da olumsuz etkileyeceksiniz...
inanıyorum ki rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmayacak
slm kızlaaaaaaaaaaaaaarr ne yapıyorsunuz görüşmeyeli varmı haberleriniz...geçmiş çok uzamış yyaa özet alabilirmiyim acepp :)
evet canim oyle olmus biraz merak etme rumeysayla roman havasi caldiksen nasilsin bebis nasil
canim benim.bu ALLAHIN isi herkesin vucudu baska turlu tepki veriyor:26:mesele ben hergun birliktelik yasadigim zaman hamile kalamiyordum.ama gun asiri oldu.o ayda tuttu bebisim.bu ay 3 kere arda arda iliskiye girdim.ates olcmeyle.olmadi.temmuzda insallah.10 ila 20 gunlar arasi gun asiri iliskiye girmeyi dusunuyorum. 4 5 ay boyle deniyicem kismetse.insallah seninde bebisin hemen tutunur sana
canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alabilirsin senin güzel haberlerini aldıkca bizde moral buluyuruz kendine dikkat etcanımmmmm valla bilmiyorum nasıl inşallah iyidir deyip 2 haftanın geçmesini bekliyorum kalp atışı için...:18::18:
tabi bu arada zaman zaman korkuya ümitsizliğe kapılıyorum şeytana uyuyorum içimi türlü vesvese ile dolduruyorum bazı geceler acaba içimde yaşıyor mu yoksa birşey mi oldu diye düşünmekten uyuyamıyorum bol bol dua etmeye çalışıyorum böyle zamanlarda en çok nas süresini okuyorum...
benden haberler böyle yakında panik atak falan olursam şaşırmayacağım
selam canim nasilsin.ne var ne yok?kac gundur konusamadik.
cevaplarınızııııı yenı gördümmm kızlaaarrrr
ben hep gün aşırı denedim 15 ay belki benım vucudum gün aşırı istemıyo :)))))
sağol canım parcanı dinlıyom abe kaynana :)))9
slm kızlar yarın çat. iğnesi için dr. gideceğim
bu sefer gün aşırı değilde hergün beraberliği düşünüyorum bu şekilde hamile kalan varmı?
kafama takılan sperm canlı olmazmış ama gün aşırıdada denk gelmiyo bu ay içimde heycan var nedense bır an önce çat. iğnesini olmak istiyorum içimdeki heycan acayıp buyuk neden böle bilmiyorum heycan ve mutluluk var içimde bu ay olacak gibi,
çat. iğnesinden sonra hergün beraberlik olupta hamile kalan varmı arkadaşlar
49:
geçmişi tam okumadım ama içinizden umutsuzluğa kapılanlar olmuş yapmayın bunu böyle yaparsanız yumurtaları da olumsuz etkileyeceksiniz...
inanıyorum ki rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmayacak
canımmmmm valla bilmiyorum nasıl inşallah iyidir deyip 2 haftanın geçmesini bekliyorum kalp atışı için...:18::18:
tabi bu arada zaman zaman korkuya ümitsizliğe kapılıyorum şeytana uyuyorum içimi türlü vesvese ile dolduruyorum bazı geceler acaba içimde yaşıyor mu yoksa birşey mi oldu diye düşünmekten uyuyamıyorum bol bol dua etmeye çalışıyorum böyle zamanlarda en çok nas süresini okuyorum...
canımmmmm valla bilmiyorum nasıl inşallah iyidir deyip 2 haftanın geçmesini bekliyorum kalp atışı için...:18::18:
ahh canım benim çok haklısın ama sabah kalktım ve adet olmuştum kendimi tutamadım
Allahtan şimdi daha iyiyimmm canım yarın doktora gidip takibime baktıracam
tüm iğnelerim bitene kadar tedaviye devam edecem eğer yine olmazsa akışına bbırakacam
bercestem üzüldüm gerçekten. sana da üzülme diyemem insan illa üzülüyorher zaman ki gibi diyorum ki kısmet değilmiş. tabiki umut kaybetmek yok. önümüzdeki maçlara bakacağız artık
sabah kalktığımda hiç iyi değildim hatta eşime bebeğim olmuyor boşanalım demeyi bile düşündüm
sonra yeni ev aldık adamı yarı yolda bırakamam dedim
ayyy neler neler sonraaaa kendime geldim orkidem yarın doktorumu arayıp takip için ne zaman geliyim
diyecemelimdeki iğneler bitincede kendi haline bırakcam herşeyiii
bu sefer ben yoruldum
ahh söylemeyi unuttum kızlar kiracım taşındı yarın evimin anahtarını alaabilecem
canım benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki. üst üste negatif olunca insanın umutlu beklentisi azalıyor. ben de bu akşam üstü baya bi ağladım valla. negatif görmeye o kadar alışmışım ki adete 1 hafta var yine negatif çıkacak diye oturdum bi güzel ağladım. hiç bi zaman isyan etmiyorum. sadece hasretten olan bi üzüntü işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?