Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben nedense umitsizlige son 4-5 gundur kapildim ya nedendir bilmem ,,sure gitikce uzuyoo ondanmi anliyamadim 14 ay olucak nerdeyse ya,,,gecer insallah tez zamanda

icini ferahhh tut canim benim sen hersey guzelll olacakk....benimde 1yil oldu elbet olacakkkk

canimmm cok cok gecmiss olsunn.simdi iyisindir insallhh...insalllh ta en kisa zamanda sende kavusursun canim yavrunaaa...[/QUOTE]

sağol canım iyiyim az kalsın üzüntüden atak geliyodu şimdilik atlatttım gibi çünkü bi gelirse artık kaç yıl ara bilemem insaallah herkes kavuşur meleğine

bende aslında çok ümitli değilim gecikmeyi kullandığım ilaçlara bağlıyorum doktorumla konuştum bugün kan testi yaptır dedi bu akşam iş çıkışı gidicem hastaneye bakalım

bende aslında çok ümitli değilim gecikmeyi kullandığım ilaçlara bağlıyorum doktorumla konuştum bugün kan testi yaptır dedi bu akşam iş çıkışı gidicem hastaneye bakalım

selam kızlar okudum hepinizin yazdıklarını
hepiniizi çok seviyorummmmmmmm
evet sabah kendimi çok kötü hissediyordum hatta neler düşündüm bir bilseniz
ama geçtii Allahım bana ve bize eninde sonunda gösterecek evlatlarımızı inşallahhh hayırlı çocuk ve hayırlı zamanda olur
beni düşünmeyün çok iyiyim şimdi kapatcam akşam gelirim yemek yapıyorum birazda şiddetli yağmur yağıyor
siizziiiiiiiiiiiii çooooookkkkk seviyorum

kizlar ben geldim.hepinize pozitif enerji dagitmaya.noluyorya hepinize..hadi senlenin biraz.insallah bebisler yolda geliyorlar az kaldi kavusmaya,inanin artik buna

slm kızlar yarın çat. iğnesi için dr. gideceğim
bu sefer gün aşırı değilde hergün beraberliği düşünüyorum bu şekilde hamile kalan varmı?
kafama takılan sperm canlı olmazmış ama gün aşırıdada denk gelmiyo bu ay içimde heycan var nedense bır an önce çat. iğnesini olmak istiyorum içimdeki heycan acayıp buyuk neden böle bilmiyorum heycan ve mutluluk var içimde bu ay olacak gibi,
çat. iğnesinden sonra hergün beraberlik olupta hamile kalan varmı arkadaşlar
49:

işte bizim bercestemizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz moralinin düzelmesine cookk sevindmmmmm

canim benim.bu ALLAHIN isi herkesin vucudu baska turlu tepki veriyor:26:mesele ben hergun birliktelik yasadigim zaman hamile kalamiyordum.ama gun asiri oldu.o ayda tuttu bebisim.bu ay 3 kere arda arda iliskiye girdim.ates olcmeyle.olmadi.temmuzda insallah.10 ila 20 gunlar arasi gun asiri iliskiye girmeyi dusunuyorum.4 5 ay boyle deniyicem kismetse.insallah seninde bebisin hemen tutunur sana

doktorlar günaşırı diyorlar o yüzden bi bildikleri vardır sen bilirsin ama günaşırı daha iyi olur sabahları yapmakda iyi olurmuş.ben burda nekadar sayfa okuduysam hepsinde günaşırı diyor onlaır bi kenara bırak doktorum bana ilişki önerdiğinde de günaşırı şekilndeydi

çirkinleeeeeeeerrrrrrrrrrr bana cvp vermediniz
napalım deneyıp görcez sonucu yazarım sizi hayırlı günler

kiz yazdikyaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:rumeusada bende.arka ve simdiki sayfaya bak

geçmişi tam okumadım ama içinizden umutsuzluğa kapılanlar olmuş yapmayın bunu böyle yaparsanız yumurtaları da olumsuz etkileyeceksiniz...

inanıyorum ki rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmayacak

slm kızlaaaaaaaaaaaaaarr ne yapıyorsunuz görüşmeyeli varmı haberleriniz...geçmiş çok uzamış yyaa özet alabilirmiyim acepp :)

yaa bende bunu merak ediyorum hergün ilişkiye girsek olmaz mı ki biri hergün ilişkiye girin diyodu bu topikte kimdi ki o:26:

yok cnm 1 gün durup bir gün girmen lazım 1 gün bekleyince sperm birikiyo daha yoğun ve kaliteli oluyo benim dr um böyle tavsiye etmişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…