ben nedense umitsizlige son 4-5 gundur kapildim ya nedendir bilmem ,,sure gitikce uzuyoo ondanmi anliyamadim 14 ay olucak nerdeyse ya,,,gecer insallah tez zamanda
insallah gelmez gonncam yaaa ,,bari 1tane mutlu haber alalim ,,icimiz acilsin ,,,bercesteyi okuyunca ,,bende negatiflestim sanki yaa,,,tabiki elbet bir gun gelicek ,,hep inat edicek degil ya bercestem ama arkadaslardan, bir tane guzell haber almak banada bercesteyede iyi gelicek sanirim....
insallah gelmez gonncam yaaa ,,bari 1tane mutlu haber alalim ,,icimiz acilsin ,,,bercesteyi okuyunca ,,bende negatiflestim sanki yaa,,,tabiki elbet bir gun gelicek ,,hep inat edicek degil ya bercestem ama arkadaslardan, bir tane guzell haber almak banada bercesteyede iyi gelicek sanirim....
selam kızlar okudum hepinizin yazdıklarını
hepiniizi çok seviyorummmmmmmm
evet sabah kendimi çok kötü hissediyordum hatta neler düşündüm bir bilseniz
ama geçtii Allahım bana ve bize eninde sonunda gösterecek evlatlarımızı inşallahhh hayırlı çocuk ve hayırlı zamanda olur
beni düşünmeyün çok iyiyim şimdi kapatcam akşam gelirim yemek yapıyorum birazda şiddetli yağmur yağıyor
siizziiiiiiiiiiiii çooooookkkkk seviyorum
slm kızlar yarın çat. iğnesi için dr. gideceğim
bu sefer gün aşırı değilde hergün beraberliği düşünüyorum bu şekilde hamile kalan varmı?
kafama takılan sperm canlı olmazmış ama gün aşırıdada denk gelmiyo bu ay içimde heycan var nedense bır an önce çat. iğnesini olmak istiyorum içimdeki heycan acayıp buyuk neden böle bilmiyorum heycan ve mutluluk var içimde bu ay olacak gibi,
çat. iğnesinden sonra hergün beraberlik olupta hamile kalan varmı arkadaşlar
49:
slm kızlar yarın çat. iğnesi için dr. gideceğim
bu sefer gün aşırı değilde hergün beraberliği düşünüyorum bu şekilde hamile kalan varmı?
kafama takılan sperm canlı olmazmış ama gün aşırıdada denk gelmiyo bu ay içimde heycan var nedense bır an önce çat. iğnesini olmak istiyorum içimdeki heycan acayıp buyuk neden böle bilmiyorum heycan ve mutluluk var içimde bu ay olacak gibi,
49:
kizlar ben geldim.hepinize pozitif enerji dagitmaya.noluyorya hepinize..hadi senlenin biraz.insallah bebisler yolda geliyorlar az kaldi kavusmaya,inanin artik buna
işte bizim bercestemizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzmoralinin düzelmesine cookk sevindmmmmm
haydi eller havayaaaaaaaaaaaaa disko diskooooooooooooooo
çirkinleeeeeeeerrrrrrrrrrr bana cvp vermediniz
napalım deneyıp görcez sonucu yazarım sizi hayırlı günler
cevappp yokmuuuu
yaa bende bunu merak ediyorum hergün ilişkiye girsek olmaz mı ki biri hergün ilişkiye girin diyodu bu topikte kimdi ki o:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?