geliyimde çorba yapıyım mı sana aşkım yaa
tereciye tere satıp sana ihlamuru öneriyorum
ne güzel eğlenmişsinizdir. ben de ultrasona gitmek dışında hep evdeydim. akşama kadar ne yaptım bilmiyorum.
ne güzel eğlenmişsinizdir. ben de ultrasona gitmek dışında hep evdeydim. akşama kadar ne yaptım bilmiyorum.
ah canım yaa sen ne anaçsın be yavrumtez zamanda yavrucukların ola emiiii.
bu arada ıhlamur hakkaten iyi geliyo. zaten gribin bi ilacı yok.
çorum'da oturuyormuşsun ya sen bercestem:) ben de kısa bir dönem çorum'da çalışmıştım. benim için ayrı bir yeri vardır. okuldan sonra ilk görev yerimdir:))
evet canım iğne, halvet tamamhaayyyy benim kiza yemek yedirmek iskence resmen uff,,,,zaten gece ustumden tren gecmis gibi heryerim agriyor
benim gunum evde gecti bol bol,,
orkidem igneni oldunmu canim ??
bercestem ne guzel gun gecirmissin ohhh tr yi ve guzel havasini ozledim valla burasi yine kapandi hava soguk
sweeeetttt ne yapiyon kiz sesiz sedasiz sesin cikmiyo hic nasilsin ???? yumurtalarin nasil iyilermi ?? kikiki
yumurtalarının 4 ü de büyümüş mü canım kaç mm olmuş
inşallah gelsin bebişlerrrr
ikizler topiği yapacam topin adını
evet canım çorumdayım ama amasyalıyım ben
seviyorum burayı ilkten çok zorlandım ben
manisada çalışıyordum manisadan sonra zor geldi ama aşkımın yanında her yerde yaşarım ben
evet canım iğne, halvet tamam:) ama şu hafta geçsin kocamın yüzünü görmek istemiyorum. resmen görev gibi oluyor
canım biri çatlamış. anlamıştım zaten gelen akıntıdan bir şeyler olduğunu:)) 2 tanesi iyice olgunlaşmış. onlar için çatlatma iğnesi verdi. bir tanesi de olduğu gibi 13 mm kalmış. valla ikiz olsa ne sevinecem. çook dua ettim bugün hepimize
ben de o kadar zorlandım ki. kısa süre kalacağımdan ev de tutmamıştım. öğretmen evinde kalmıştım. hiç kimseyi de tanımıyordum. tek başıma çıkıp gelmiştim. bekardım da. vay beee hey gidi günler:)
ben de öğretmenim ilk yıl doğuda görev yaparken çok giderdim öğretmen evine hatta ilk 2 ay orada kalmıştım...
ben öğretmenim daha hiç gitmedim öğretmen evine
az kaldın yani benim 3. senem artık çorumluyum bile diyorum
bir kaç ay kalmıştım. uzmanlık sınavını kazanınca atama ile ayrıldım. sen benden sonra gelmişsin oraya. yemek konusunda çok zorlanmıştım. nerede yemek yiyeceğimi şaşırmıştım. baya zayıflamıştım. öğretmen evinde kahvaltı ve öğle yemeği vardı. akşam yemeği yoktu. yemek yemeye gidecek yer bulamıyordum
evet burada bizde ilkten şaşırıyorduk yemeğe gidecek yer bulamıyorduk cevher vardı sadece
ama artık güzel yerler açıldı ama biz gidemeyiz artıkmalum kredi çektik maaşın birini krediye vercez
şimdi nasılsın kilo yönünden ben evlendikten sonra çok kilo aldım ve hala alıyorum
ilkten sigarayı bıraktım spor yapamadım şimdide hormon ilaçları derken 3 senede 20 kilo aldım
boşver zaten canım dışarı yemeklerinin nasıl yapıldığı belli değil. en güzelini yapmışsınız. biraz sıkışık olacak ama başınızı soktuğunuz ev sizin olacak artık:)
ben şu an evlendiğime göre 2 kilo aldım. 56 kiloyum. boyum 170 cm. bir ara doğum kontrol hapı kullanırken 62 kilo oldum ama hapı bırakınca eski halime döndüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?