Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ne güzel eğlenmişsinizdir. ben de ultrasona gitmek dışında hep evdeydim. akşama kadar ne yaptım bilmiyorum.

yumurtalarının 4 ü de büyümüş mü canım kaç mm olmuş
inşallah gelsin bebişlerrrr
ikizler topiği yapacam topin adını

ne güzel eğlenmişsinizdir. ben de ultrasona gitmek dışında hep evdeydim. akşama kadar ne yaptım bilmiyorum.

haayyyy benim kiza yemek yedirmek iskence resmen uff,,,,zaten gece ustumden tren gecmis gibi heryerim agriyor

benim gunum evde gecti bol bol,,

orkidem igneni oldunmu canim ??

bercestem ne guzel gun gecirmissin ohhh tr yi ve guzel havasini ozledim valla burasi yine kapandi hava soguk

sweeeetttt ne yapiyon kiz sesiz sedasiz sesin cikmiyo hic nasilsin ???? yumurtalarin nasil iyilermi ?? kikiki

ah canım yaa sen ne anaçsın be yavrum tez zamanda yavrucukların ola emiiii.
bu arada ıhlamur hakkaten iyi geliyo. zaten gribin bi ilacı yok.

arkadaşlarımda öyle derlerseverim ben korumayı kollamayı
sevdiklerime bişeyler yapmayı bu arada inşallah hepimizin anca beraber kanca beraber canım benim

çorum'da oturuyormuşsun ya sen bercestem:) ben de kısa bir dönem çorum'da çalışmıştım. benim için ayrı bir yeri vardır. okuldan sonra ilk görev yerimdir:))

çorum'da oturuyormuşsun ya sen bercestem:) ben de kısa bir dönem çorum'da çalışmıştım. benim için ayrı bir yeri vardır. okuldan sonra ilk görev yerimdir:))

evet canım çorumdayım ama amasyalıyım ben
seviyorum burayı ilkten çok zorlandım ben
manisada çalışıyordum manisadan sonra zor geldi ama aşkımın yanında her yerde yaşarım ben

evet canım iğne, halvet tamam:) ama şu hafta geçsin kocamın yüzünü görmek istemiyorum. resmen görev gibi oluyor

canım biri çatlamış. anlamıştım zaten gelen akıntıdan bir şeyler olduğunu:)) 2 tanesi iyice olgunlaşmış. onlar için çatlatma iğnesi verdi. bir tanesi de olduğu gibi 13 mm kalmış. valla ikiz olsa ne sevinecem. çook dua ettim bugün hepimize

evet canım çorumdayım ama amasyalıyım ben
seviyorum burayı ilkten çok zorlandım ben
manisada çalışıyordum manisadan sonra zor geldi ama aşkımın yanında her yerde yaşarım ben

ben de o kadar zorlandım ki. kısa süre kalacağımdan ev de tutmamıştım. öğretmen evinde kalmıştım. hiç kimseyi de tanımıyordum. tek başıma çıkıp gelmiştim. bekardım da. vay beee hey gidi günler:)

canımsın inşallah olacak gibide zaten baksana Allah hayırlı ve sağlıklı bebekler versin hepimize

ben öğretmenim daha hiç gitmedim öğretmen evine
az kaldın yani benim 3. senem artık çorumluyum bile diyorum

perim nerdesin sen de olaydın bak tüm kızlar toplandık
halvette heralde hadi bakalım çatlatın şu yumurtaları

ben de öğretmenim ilk yıl doğuda görev yaparken çok giderdim öğretmen evine hatta ilk 2 ay orada kalmıştım...

uff doğuda öğretmenlik zordur dimi benim doğu hizmetim manisanın bir ilçesiydi
çok zor olmuştur senin için
manisadayken bende giderdim merkezde kalcağım zaman orada kalırdım
çorumda evim var yaa hiç gitmedim

ben öğretmenim daha hiç gitmedim öğretmen evine
az kaldın yani benim 3. senem artık çorumluyum bile diyorum

bir kaç ay kalmıştım. uzmanlık sınavını kazanınca atama ile ayrıldım. sen benden sonra gelmişsin oraya. yemek konusunda çok zorlanmıştım. nerede yemek yiyeceğimi şaşırmıştım. baya zayıflamıştım. öğretmen evinde kahvaltı ve öğle yemeği vardı. akşam yemeği yoktu. yemek yemeye gidecek yer bulamıyordum

evet burada bizde ilkten şaşırıyorduk yemeğe gidecek yer bulamıyorduk cevher vardı sadece
ama artık güzel yerler açıldı ama biz gidemeyiz artık malum kredi çektik maaşın birini krediye vercez
şimdi nasılsın kilo yönünden ben evlendikten sonra çok kilo aldım ve hala alıyorum
ilkten sigarayı bıraktım spor yapamadım şimdide hormon ilaçları derken 3 senede 20 kilo aldım

sen neyaptın canım yumurtalar ne alemde
çatlama dönemin ne zaman

boşver zaten canım dışarı yemeklerinin nasıl yapıldığı belli değil. en güzelini yapmışsınız. biraz sıkışık olacak ama başınızı soktuğunuz ev sizin olacak artık:)

ben şu an evlendiğime göre 2 kilo aldım. 56 kiloyum. boyum 170 cm. bir ara doğum kontrol hapı kullanırken 62 kilo oldum ama hapı bırakınca eski halime döndüm.

ben bayağı aldım valla
ama olsun sigaradan kurtuldum kilodanda kurtulacam son bir senedir sporda yapamıyorum vucudum biraz yorulunca hemen adet oluyordum
bebişimiz gelsin Allahımın yardımıyla tüm sorunları atlatırız biz

bu arada karşımızda bir manken var galiba 170 e 56 kilo süpeeerrr
maşşallaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…