sigarayı bırakmışsın ya kilolar da gider ardından. aslında kilo vermen de bu rahim kalınlığı, kanama için iyi gelebilir. yağ dokusunda östrojen hormonu oluşuyor. yağ dokusu fazla olunca östrojen de çok oluyor. östrojen çok olunca rahim kalınlaşıyor ve ara kanamalara yol açabiliyor.ben bayağı aldım valla
ama olsun sigaradan kurtuldum kilodanda kurtulacam son bir senedir sporda yapamıyorum vucudum biraz yorulunca hemen adet oluyordum
bebişimiz gelsin Allahımın yardımıyla tüm sorunları atlatırız biz
bu arada karşımızda bir manken var galiba 170 e 56 kilo süpeeerrr
maşşallaahhhh
ben geldimm:) haziran cemaati nasilsiniz?:)
nasılsınız canlar:) ben trt de cumhurbaskanlıgı senfoni orkestrasını izliyorum.mest oldum...onun dısında verimsiz bir gündü.
orkidecim çok heyecanlı olmallısın ayy insallah olur.darısı da basımıza olur...
PP alemsin.yakalamıssınızdır insallah.haberi gelir bir 15 güne:)
kızlar bugün akşam çatlama iğnesi vuracağım. yumurtalar yeterince olgunlaşmışbugün akşam, pazartesi sabah, pazartesi akşam ilişki önerdi. ayyy hadi olsun artık bu ay. gerçekten çok istiyorum. Allahım hayırlı evlatlar istiyorum, buradaki tüm arkadaşlarım için de istiyorum
bu arada bugün neler yaptınız kızlar biz
k.validemleri pikniğe götürdük komik bir gündü
yağmurda ıslandıksonra etleri daha yapmamıştık mangalı söndürdük tam giderken
yağmur durdu bizde geri döndük mangalı yeniden yaktık
ama eğlenceliydi valla inşallah sizlerde güzel bir gün geçirmişsinizdir
selam canlar nasılsınız? ben sanırım grip oluyorum. başım ağrıyor, burnum akıyor, halsizim
haayyyy benim kiza yemek yedirmek iskence resmen uff,,,,zaten gece ustumden tren gecmis gibi heryerim agriyor
benim gunum evde gecti bol bol,,
orkidem igneni oldunmu canim ??
bercestem ne guzel gun gecirmissin ohhh tr yi ve guzel havasini ozledim valla burasi yine kapandi hava soguk
sweeeetttt ne yapiyon kiz sesiz sedasiz sesin cikmiyo hic nasilsin ???? yumurtalarin nasil iyilermi ?? kikiki
hoşgeldin canım cemeat iyi sen nasılsın
hoş geldin şekerim:) cemaat iyidir:) sen nasılsın? ben çatlama iğnemi vuruldum. geri sayıma başladım.
cemat ben sana demin bi soru sordum gormedin galiba nasilsin iyimisin dedim ,,yumurtaliklarin nasil dedim iyilermi ??
oksuruk haricinde iyiyim cnm.evde camasir birikti iyice ama yikayan yok:) zaten buranin makilarida bi garip. trdeki gibi degiller.
geçmiş olsun canım öksürük için bir kaşık bala limonu bir iki damla sıkıyorum sonra
yiyorum iyi geliyor tarafımdan denenmiştir benbirde siyah turpun içini oyup bal koyuyrum sonra iğneyle deliyorum
sabaha kadar turpun içi akıyor bardağa oda gribe iyi geliyor
kocakarı doktorunuz geldi
gayet iyi cnm catlamakla mesgul. iki gundur ovu guluo bana:) bizde bos gecmioz artikin:) sen nasilsin bu arada?
ya ne varsa onlarda var zaten. benm babam cok meraklidir otlara falan surekli toplar gelir bimbirturlu sey buna iyi geliyor suna iyi geliyor der hep:) tansiyonu sekeri normale dondu hep o otlarla hap kullanmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?