Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sigarayı bırakmışsın ya kilolar da gider ardından. aslında kilo vermen de bu rahim kalınlığı, kanama için iyi gelebilir. yağ dokusunda östrojen hormonu oluşuyor. yağ dokusu fazla olunca östrojen de çok oluyor. östrojen çok olunca rahim kalınlaşıyor ve ara kanamalara yol açabiliyor.

bu arada karşımızda bir manken var galiba 170 e 56 kilo süpeeerrr
maşşallaahhhh

teşekkür ederim canım benim:)

ben rejim yapamıyorum benim derdim çoruma gelince aktif spor yapamadım ilkten
sonrada geldi kilolar tamam o zaman yarından itibaren başlıyorum rejimeee
hiç bu kadar zorlanmadım ben kilodan dolayı

lalecim gerçekten heyecanlıyım:) bu ay gerçekten çok istiyorum. olmazsa biraz ara verip tatile çıkmayı biraz kafa dinlemeyi düşünüyorum. inşallah hepimiz tez zamanda hamile kalırız. bu sıkıntıları unuturz

hadi kolay gele canim:)

berceste ne guzel eglenmissiniz. ben de ogrencilerle beraberdim.onlara ebru yapmayi gosterdim. anca geldim daha eve

selam canlar nasılsınız? ben sanırım grip oluyorum. başım ağrıyor, burnum akıyor, halsizim

orkide ben hep ayniyim yaa. gecmedi oksuruk falan. sanirim bnm alerjiden oluyor ama ayni grip gibi burnumun kirmizili gecmedi palyaca gibi dolaniom:)

cnm anca geldim eve. bi saate gene cikicam arkadas aradi gelin mangal yapalim die. oraya gitcez

hoş geldin şekerim:) cemaat iyidir:) sen nasılsın? ben çatlama iğnemi vuruldum. geri sayıma başladım.

ay bende ayni durumdayimmmmmm. haftaya kanda bakcak doktor. zorla yaptirtiom herseyi haa:) kadin bisey anlatiyodu sonra durdu esime ben ona pek soylemeyim her seyi kafaya takio dedi :) senle haberleri beraber ogrencez ins:)

oksuruk haricinde iyiyim cnm.evde camasir birikti iyice ama yikayan yok:) zaten buranin makilarida bi garip. trdeki gibi degiller.

geçmiş olsun canım öksürük için bir kaşık bala limonu bir iki damla sıkıyorum sonra
yiyorum iyi geliyor tarafımdan denenmiştir benbirde siyah turpun içini oyup bal koyuyrum sonra iğneyle deliyorum
sabaha kadar turpun içi akıyor bardağa oda gribe iyi geliyor
kocakarı doktorunuz geldi

ya ne varsa onlarda var zaten. benm babam cok meraklidir otlara falan surekli toplar gelir bimbirturlu sey buna iyi geliyor suna iyi geliyor der hep:) tansiyonu sekeri normale dondu hep o otlarla hap kullanmio

gayet iyi cnm catlamakla mesgul. iki gundur ovu guluo bana:) bizde bos gecmioz artikin:) sen nasilsin bu arada?

bende iyiyim saol canim cok calismaktan sik banyo yapmaktan ,,yakinda bende usutecem bu gidislen benimde henuz yumurtamama bi kac gun kaldi ama ben bu ay bos gunleride bos birakmiyorum

sen hangi devletten katiliyorsun yarismaya ???? sweett85 tatli sekerim

ya ne varsa onlarda var zaten. benm babam cok meraklidir otlara falan surekli toplar gelir bimbirturlu sey buna iyi geliyor suna iyi geliyor der hep:) tansiyonu sekeri normale dondu hep o otlarla hap kullanmio

orkide duymasın valla bu dr lar bizi soğuttular bu güne kadar
kocakarı dediler cahillik dediler şimdi de adı alternatif tıp oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…