- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
hee valla öle diyooo .....
:127: sadece giymeyle olmaz.... kalas gibi durma öle sakınnn :103: :82: ki ki kiiii
ala ala kalas gibiymis dururmuyum hic ortaligi alevlendiren benim bea sen ne diyon ,kendinlemi karistirdin acaba ??
baksana hic calistigini duymadik senin
kendimlemi karıştırıyommm
bak dün çalıştımm....artık sen gün aşırı hesap et
neyse canim sana doyum olmuyor ama ben ciksam iyi olucak isim gucum var daha
sen ozel mesajimi aldinmi dogru gonderdimmi bilmiyorum acemilik iste
iyi geceler tatli ruyalar
canım sıkma kendini. inşallah gelecek bu ay bebişler. şimdi hangi günler ilişki yapabildiniz? iğneyi pazartesi kaçta yaptın? bi de kanama olabilir yumurta çatlarken. ilişki bir sorun oluşturmaz.
canım benim yaa valla sizleri çook seviyorum. bu forumda şimdiye kadar karşılaştığım en sıcak grup:)
canım ovulasyon testleri b hcg ye duyarlıdır. çatlama iğnesi de b hcg içerdiğinden hemen pozitif yapmıştır.
hadi inşallah o yumurtayı tam hedeften vuracaksınız:)
pazartesi igneyi olmussan persembeye kalmamistir zaten.hadi tutturmussunuzdur ins:))selam canım sıkmıyorum inşallah gelecek bebişlerben p.tesi saat 22 :00 de iğneyi oldum salı ve çarşamba halvet oldu perşenmbe ve
bu gecede olamayacak yine kanamam var dr da arayamadım evde misafirler var ve olanlardan haberleri olsun istemiyorum yarın biterse halvet yarına kaldı
artık hayırlısı ama ben çarşamba çatladım bence yoğun akıntım o gece geldi
hahhaa kocis benle ilgilenmiyorsun diyor topigimi kiskanmis
selam canım sıkmıyorum inşallah gelecek bebişlerben p.tesi saat 22 :00 de iğneyi oldum salı ve çarşamba halvet oldu perşenmbe ve
bu gecede olamayacak yine kanamam var dr da arayamadım evde misafirler var ve olanlardan haberleri olsun istemiyorum yarın biterse halvet yarına kaldı
artık hayırlısı ama ben çarşamba çatladım bence yoğun akıntım o gece geldi
kızlarrrrr nasılsınız bakalımmmm ay gelemiyorum bi türlü işten güçten fırsat bulupta iyisinizdir umarımm çalışmalara devam galiba bi hamiş haberi aldım çok sevindim
Orkidenin bugunki ultrasyonu nasil gecti acaba ???????????????
selam canım arkadaşlarım ben sizi çok seviyorum akşam gelince
sizinle ilgilencem hepiniizi çok öpüyorummm
kızlar bugün akşam çatlama iğnesi vuracağım. yumurtalar yeterince olgunlaşmışbugün akşam, pazartesi sabah, pazartesi akşam ilişki önerdi. ayyy hadi olsun artık bu ay. gerçekten çok istiyorum. Allahım hayırlı evlatlar istiyorum, buradaki tüm arkadaşlarım için de istiyorum
yok ya atmazlarrr.... berceste... hoşuna bile giderr.... maksat zaten güle oynaya değilmiii.... sürekli hamilelikten bahsetmicez tabi kiiii
sen merak etme....
biliyorum onun iyi kalbini ...kiz hakikatten profiline simdi girdim gecekten tam bingo helal olsun bana kikikikiii guzel oldugundan hic suphem yok
denk gelirsem bakiyorum evt guzel..
bizde 1 sperm 1 yumurta yakalamaya calisicaz aksam kikikikiiiitavsiye ederim guzel maraton
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?