Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hee valla öle diyooo .....

:127: sadece giymeyle olmaz.... kalas gibi durma öle sakınnn :103: :82: ki ki kiiii

ala ala kalas gibiymis dururmuyum hic ortaligi alevlendiren benim bea sen ne diyon ,kendinlemi karistirdin acaba ??

baksana hic calistigini duymadik senin

kendimlemi karıştırıyommm

bak dün çalıştımm.... artık sen gün aşırı hesap et

neyse canim sana doyum olmuyor ama ben ciksam iyi olucak isim gucum var daha

sen ozel mesajimi aldinmi dogru gonderdimmi bilmiyorum acemilik iste

iyi geceler tatli ruyalar

neyse canim sana doyum olmuyor ama ben ciksam iyi olucak isim gucum var daha

sen ozel mesajimi aldinmi dogru gonderdimmi bilmiyorum acemilik iste

iyi geceler tatli ruyalar

aldımmm canımmm.....
iyi gecelerrr.... kolay gelsinnn ras gelir inşallahhh :13: :13: :13:
korkutma adamı sakın kalas durma ki kiiii :83:

ay ins :))

pazartesi igneyi olmussan persembeye kalmamistir zaten.hadi tutturmussunuzdur ins:))

hahhaa kocis benle ilgilenmiyorsun diyor topigimi kiskanmis

benimkide kiskaniyo yaa. k.k ile benden cok ilgilenion diyo:)

canım iyi o zaman olması gereken günlerde olmuş zaten:) hadi turnayı gözünden vurmuşsunuzdur:)

kızlarrrrr nasılsınız bakalımmmm ay gelemiyorum bi türlü işten güçten fırsat bulupta iyisinizdir umarımm çalışmalara devam galiba bi hamiş haberi aldım çok sevindim

kızlarrrrr nasılsınız bakalımmmm ay gelemiyorum bi türlü işten güçten fırsat bulupta iyisinizdir umarımm çalışmalara devam galiba bi hamiş haberi aldım çok sevindim

iyiyiz canım çalışmalara devam ediyoruz. mutluyuz, umutluyuz, hepimiz ana olacağız

selam canım arkadaşlarım ben sizi çok seviyorum akşam gelince
sizinle ilgilencem hepiniizi çok öpüyorummm

kızlar bugün akşam çatlama iğnesi vuracağım. yumurtalar yeterince olgunlaşmış bugün akşam, pazartesi sabah, pazartesi akşam ilişki önerdi. ayyy hadi olsun artık bu ay. gerçekten çok istiyorum. Allahım hayırlı evlatlar istiyorum, buradaki tüm arkadaşlarım için de istiyorum

cok sevindim ohh oh 4 yumurta hepsi birden mi olgulasmis oooo hadi iyisin guzel calis ve 20 dk uzan hemen kalkma ayaga ..

kiz ben senden umitliyim bu ay valla

yok ya atmazlarrr.... berceste... hoşuna bile giderr.... maksat zaten güle oynaya değilmiii.... sürekli hamilelikten bahsetmicez tabi kiiii
sen merak etme....

kesinlikle canım hoşuma gider çünkü tek konuya bağımlı olmak sıkıcı oluyor bir norktadan sonra
siz istediğiniz muhabbeti yapın muccckkkk

biliyorum onun iyi kalbini ...kiz hakikatten profiline simdi girdim gecekten tam bingo helal olsun bana kikikikiii guzel oldugundan hic suphem yok

sağol canım yaaa birbirimizden olumlu elektirik alıyor olmamız zaten
bizi gebeb bırakacak devam güzel muhabbete yeterki birbirimizi üzmeyelim

nasılsınız canlar:) ben trt de cumhurbaskanlıgı senfoni orkestrasını izliyorum.mest oldum...onun dısında verimsiz bir gündü.
orkidecim çok heyecanlı olmallısın ayy insallah olur.darısı da basımıza olur...

denk gelirsem bakiyorum evt guzel..

bizde 1 sperm 1 yumurta yakalamaya calisicaz aksam kikikikiiii tavsiye ederim guzel maraton

PP alemsin.yakalamıssınızdır insallah.haberi gelir bir 15 güne:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…