Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ne kadar güzel canım doğu şartları zor ama yaşanılan dostluklar unutulmuyor dimi
eşim doğu hizmetini siirtte yapmış öyle diyor çok özlüyor oraları

ben de yüksekovada görev yapmıştım çok sevdiğim arkadaşlar edindim kendime, nerden nereye gelmişim diyorum bazen kendime şimdi bam başka şeyler peşindeyiz .... o zamanlar 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi

perim nerdesin sen de olaydın bak tüm kızlar toplandık
halvette heralde hadi bakalım çatlatın şu yumurtaları

evet acık öle oldu ... dun çıf çızgıyı yakaladım... ovulasyonda.. 6 -7 saat sonra sol kasıgımda agrı oldu... halla daha var baskı şeklinde... yumurtamı çatlıyo kiii???

perim yarın bunu okurken diyeceksinki tühh muhabbeti kaçırdım
acaba kızlar şey dermiki siz öyle sanın ben neler neler yaptım

yaaaaa evetttt kaçırmışımmm offff.... aklım hep sizdeydi giremedim bi türlüüü.... :2:

valla kızlar şu anda doğuda öğretmenlik yapan biri olarak çok zorr hele kocanla aranda 24 saat uzaklıkta mesafe varsa daha da zor.. bi de bebiş yapmak istiyosan bu sebeplerden dolayı yapamıyosan daha da iğrenç.. Allah sabır versin doğuda görev yapan öğretmenlere biran önce ailemizin yanına döneriz inşallah

hehehehe bebiş geliyo. yumurtan çatlıyor cicim. bence şu 3-4 gün her günü değerlendirin:) rast gele hadiiii

kızlar beni de listeye ekleyebilir misiniz 16 haziran:13:
canııım hoş geldin bakalım:)

hoşgeldin.....
listeyi berceste yapıyor.... seni görür görmez ekler çok iyiydir bu kunuda
hiç kımseyi kaçırmaz

nasılsın orkidenin sorularına hazır ol

yaramaz periiiii seni gidi evet neyse sorular başıyor:)
kaç yıllık evlisin, yarışmaya nereden katılıyorsun gibi sorularla başlayalım

Allah kavuştursun canım tez zamanda dönersin inşallah. ne zaman bitecek doğu hizmetin?

kızlarrr nasılsınız bakalım ne var ne yok haftasonundaaaa

benim kociş çalışıyor bugün bende evi topladım kalktım bide miss gibi banyo yaptım saçlarımı yaptım makyajımı yaptım anneme gideceğim

oh miss. ben bugünü kös kös oturma günü ilan ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…