Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hayaliiiim kız sen nerdesin bugün? dün periciğim yoktu bugün de sen:) çalışma mı var bugün yoksam

ayyy canlarim benim orkidem perimim bercestemm valla ozledim sizleri...gece uzun oturup ders calistim kizlar carsamba sinava giricem ,ve sabahta haliyle gec uyandim..

kocislende biraz atistik bugun,,moral pek yok anliyacaginiz,,...bir kac gune yumurtlamam baslicak bari ozmana kadar barissaydik kikikikiii.sizlere bi bakiyim dedim..nasilsiniz

bizim evin aşçısı benimdir. kocam o kadar beceriksiz ki onun mutfağa girmemesi ikimiz için de iyi oluyor. ama ben yemek yaparken yanımda oturup, çene çalmasını çok seviyorum.

bende hafta içleri... öle ama hafta sonuu... benim ki karışmassa olmazz.... biraz huysuzdur bu konuda bizde beraber yapıyoruzzz....
çok eğlenceli oluyo pizza felan deniyoruzz..... ufff açıktımmmm....

atışma her karı koca arasında olur canım benim. geçer geçer hohoo çoktan barışırsınız o güne kadar. sen vahşi cazibeni kullanarak kandırırsın onu

bende hafta içleri... öle ama hafta sonuu... benim ki karışmassa olmazz.... biraz huysuzdur bu konuda bizde beraber yapıyoruzzz....
çok eğlenceli oluyo pizza felan deniyoruzz..... ufff açıktımmmm....

benim ki o açıdan iyidir hiç karışmaz. ev temiz pis hiç bir şey demez. ne yemek yapsam çok güzel olmuş der. sadece sebze yemeyi çok sevmez. ama yapınca yer. Allahtan ben et yemeyi çok seviyorum o yüzden sorun olmuyor.

barşırsınızz sen ortalıgı bir ateşlersinn gerisi gelir

ah tabiki canım. haziranda hamile olmayı hayal eden herkesi kabul ediyoruz. ne zaman oldu aşılaman?

tşkler tatlım:)) 17 mayısta oldu aşılamam.benim bat 5 haziran aslında ama aşılamadan dolayı olursa da erken mi olur bilemiyorum(inşallah olmaz tabi dee).2.aşılamam bu.

atışma her karı koca arasında olur canım benim. geçer geçer hohoo çoktan barışırsınız o güne kadar. sen vahşi cazibeni kullanarak kandırırsın onu

zaten gecer o kadar buyuk bisey degil ama benimki bendende cok inat oysaki boga burcu benim kikikiii yumurtlamam 3 gun icinde baslicak ozamana yetisse diyorum..

evet kollari sivayip bebis icin butuuuunnn cázibemi sergilemeliyim baska care yok ama sirf bebis icin hii sonra yine kuseriz sorun degil Kikikiiiii

tşkler tatlım:)) 17 mayısta oldu aşılamam.benim bat 5 haziran aslında ama aşılamadan dolayı olursa da erken mi olur bilemiyorum(inşallah olmaz tabi dee).2.aşılamam bu.
canım aşılama olduğun güne 2 hafta ekle batın o zamandır. inşallah bu ay olmaz bebiş gelir kırmızı yerinee. ben de normalde bu ay aşılama olacaktım. ne olduysa doktorum vaz geçti. klomen kullan dedi. bu ay hepimize uğur getirecek inanıyoru buna
he bacım sonra yine küsersin. hatta hamile kalınca burnundan da getirirsin kikiriki

ateşli haaaa
senle konuştuk o işte neti bide şimdi açtımmm... nette sorun vardı dünnnn....

neti bile simdi actim ,,ppiiiiiippp nasil acaydim diyorsun anladim kiz ben profilime resim yukledim avatari beceremedim ,hadi sizde koyun ya...bakin bakalim ,gozunuz gonlunuz acilsin heheh

ben de yengeç burcuyum yükselenim boğa. normalde çok yumuşak, anaç bir tipim. ama inadım tutarsa yapamayacağım şey yoktur. çok inat olabilirim, tuttuğumu koparırım

aynen oyle bacim sen ne yaptin 4 yumurtayi ekebildinizmi sence??

neti bile simdi actim ,,ppiiiiiippp nasil acaydim diyorsun anladim kiz ben profilime resim yukledim avatari beceremedim ,hadi sizde koyun ya...bakin bakalim ,gozunuz gonlunuz acilsin heheh

evet gördüm bensiz heee
akşam yapımm şimdi çıkacammm koşiş tuhaf tuhaf bakıyo sanırım kim vurduya gidecem az sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…