Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

herkez sustu ,,ozaman ben soyle bi yarim saat kestireyim yine gelirim

Son düzenleme:

bi sorun yok cnm bende. hersey normal dedi doktor. esimde sperm azligi vardi ama ocak subat gibi onlarda normale dondu. suan bi sorun gozukmuyor yani. hersey sebep zaten olmucak olduktan sonra olmuyo sabir herseyin ilaci

Kizlaarrr kocisim geldi elinde guzel bir bukket hahahahaha ne cazibem varmis benim ayol,,,tel da sesimle bile 2 dakikada tahrik ettim adami kikikikikiiiiiii

arada bir kusluk olacak demekki bol ilgi icin kikikikikikkkk

caziiibeni yesinler senin.... :108: adamada böle kikikiliyosan.... napsın adam....

Son düzenleme:

bi sorun yok cnm bende. hersey normal dedi doktor. esimde sperm azligi vardi ama ocak subat gibi onlarda normale dondu. suan bi sorun gozukmuyor yani. hersey sebep zaten olmucak olduktan sonra olmuyo sabir herseyin ilaci

selaaam. nasılsınız kızlar, nasıl gidiyor? umutsuz ev kadınlarını açtım izliyorum ben bakıyorum da kimse geri gelmemiş.

hayalci karı yarım saate dönerim demişşin ama yoksun::) ne oldu güllerin cazibesine mi kapıldın. seni gidiii.

Son düzenleme:
perim ne pişirdiniz bugün bakiim. kocan neyde karar kıldı?ben biber dolması yaptım ayıptır sölemesi. pek güzel oldu valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…