- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
takma kafana gul oyna gelir o zamani gelince ,,,hem sende pco da vardi dimi hmmmm o biraz geciktirir ama olmicak diye bisey yok olucak hepimizin olucak allahin izniylen
bak bende hic bir sorun olmadigi halde 11 ay bekledim hala bekliyorum ,,ustelik daha once dogumda yaptim,,,kizim 6 bucuk yasinda simdi
Kizlaarrr kocisim geldi elinde guzel bir bukket hahahahaha ne cazibem varmis benim ayol,,,tel da sesimle bile 2 dakikada tahrik ettim adami kikikikikiiiiiii
arada bir kusluk olacak demekki bol ilgi icin kikikikikikkkk
takma kafana gul oyna gelir o zamani gelince ,,,hem sende pco da vardi dimi hmmmm o biraz geciktirir ama olmicak diye bisey yok olucak hepimizin olucak allahin izniylen
bak bende hic bir sorun olmadigi halde 11 ay bekledim hala bekliyorum ,,ustelik daha once dogumda yaptim,,,kizim 6 bucuk yasinda simdi
nasılsınn deryaaa.... :)))
iyiyim cnm sen nasılsın bu aksam kimse gelmedi
selaaam. nasılsınız kızlar, nasıl gidiyor? umutsuz ev kadınlarını açtım izliyorum ben bakıyorum da kimse geri gelmemiş.
selaaam. nasılsınız kızlar, nasıl gidiyor? umutsuz ev kadınlarını açtım izliyorum ben bakıyorum da kimse geri gelmemiş.
iyidir cnm sen nasilsin?
perim ne pişirdiniz bugün bakiim. kocan neyde karar kıldı?ben biber dolması yaptım ayıptır sölemesi. pek güzel oldu valla.
et kavurma yaptık... domates biberr.... bende pilav yaptımm... ayrann ....
hımmm çok güzel. çok severim bu menüyü. afiyet olsun....yarasın.. bebiş olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?