Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

dur dur eksik dilek dilemeyim inşaallllaahh bu topiğin listesindeki tüüümmm topik sakinleri
hamiş kalıp sağlıcakla bebeklerini çifter çifter doğuuurruuurrrrr

aminnnnn:)

Allah kolaylik versin cnm. bizde evlendikten sonra 6 ay ayri kaldik cok zor oluyo

kiz o zamana artikin barisiverin bebis icin:))

tşkler tatlım:)) 17 mayısta oldu aşılamam.benim bat 5 haziran aslında ama aşılamadan dolayı olursa da erken mi olur bilemiyorum(inşallah olmaz tabi dee).2.aşılamam bu.

Ins bu sefer tutmustur cnm. bende subatta olmustum tutmadi. bu ay da olmazsa haziranda tekrar dusunuyoruz. hayirlisyla ins

kizlar bide bisey sorcam. persembe aksami ignemi oldum ya ben. o gece ovu testi pozitif cikmisti. o gunden beri hala pozitif. bugunde ole.anlamadim bu kadar surer miki?

kizlar bide bisey sorcam. persembe aksami ignemi oldum ya ben. o gece ovu testi pozitif cikmisti. o gunden beri hala pozitif. bugunde ole.anlamadim bu kadar surer miki?

canım artık ovulasyon testine bakma. yanlış pozitif çıkar. çünkü çatlama iğnesi etkiler. hatta şimdi gebelik testi yapsan o da pozitif çıkar:)

cnm iğneden yaklasık24-36 saat arasında çatlıyor yumurta ve 24 saat canlı kaldığını düşünürsek pozitif çıkması olası bi durum diye düşünüyorum

Kizlaarrr kocisim geldi elinde guzel bir bukket hahahahaha ne cazibem varmis benim ayol,,,tel da sesimle bile 2 dakikada tahrik ettim adami kikikikikiiiiiii

arada bir kusluk olacak demekki bol ilgi icin kikikikikikkkk

selam berceste selam arkdaşlar, inşallah tez zamanda hayırlı bir şekilde hamile kalırız. berceste benim düzen alt üst oldu gene erken erken adet görmeye başladım. daha 3 gün vardı ama gene oldum. bakalım nolcak

DERYA

kiz sen yarismaya nerden katiliyordun ?? yasin kac ti ???

gerci burda sorulari hep ORKIDE sorar,,kesin sormustur ama ben simdi gecmise takilmiyim sen yine yaz sana zahmet

Son düzenleme:
DERYA

kiz sen yarismaya nerden katiliyordun ?? yasin kac ti ???

gerci burda sorulari hep ORKIDE sorar,,kesin sormustur ama ben simdi gecmise takilmiyim sen yine yaz sana zahmet

sormadı şekerim:)) 26 yasındayım elazığda yasıyorum iş nedeniyle.aslen giresunluyum bu arada:)) 2 yıllık evliyim.yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim

canım artık ovulasyon testine bakma. yanlış pozitif çıkar. çünkü çatlama iğnesi etkiler. hatta şimdi gebelik testi yapsan o da pozitif çıkar:)

ay bi test mi yapsam ne:) yanlis da olsa hamile yazisi gormek guzel olur:)

cnm iğneden yaklasık24-36 saat arasında çatlıyor yumurta ve 24 saat canlı kaldığını düşünürsek pozitif çıkması olası bi durum diye düşünüyorum

cnm iste igneyi persembe oldum 3. gun yani. 36 saati coktan gecti. demekki ignenin etkisi sadece

SELAM ne sasmiski oyle erken gelmis ...herzaman oluyormu bu ,,benimde ilk kez bu ay 1 gun erken geldi ama sanirim 1 2 gun bisey olmuyo

bak eger cok stres yapiyorsan bebis icin stres yuzunden gecikme oldugu gibi erkende gelebiliyor diye biliyorum....bi doktora gitsen

ay bi test mi yapsam ne:) yanlis da olsa hamile yazisi gormek guzel olur:)

cnm iste igneyi persembe oldum 3. gun yani. 36 saati coktan gecti. demekki ignenin etkisi sadece

ben matematikçi olduğum için hemen saat hesabı yapıyorum :))) pers aksamı dediğin için öyle hesaplamıstım ama orkidenin dediği de mantıklı yani:)))

BU SENE IZIN VARMI ANAM ?? turkiyeye ??

ben cok soguk bir ulkede yasiyorum bekli soguktan olmuyo bebis ne dersin?? bu seferde tutmazsa yazin turkiyedeyim soyle sicak kumlarda sahilde yapacam belki ozaman yakalariz kikikikiii

Kizlaarrr kocisim geldi elinde guzel bir bukket hahahahaha ne cazibem varmis benim ayol,,,tel da sesimle bile 2 dakikada tahrik ettim adami kikikikikiiiiiii

arada bir kusluk olacak demekki bol ilgi icin kikikikikikkkk

oh oh gün doğmadan neler doğmuş. vahşi caziben adamı perişan etmiş diye duyduk sevindiiiim.

neyse ben işlere devam edeyim 1 saate dönerim

BU SENE IZIN VARMI ANAM ?? turkiyeye ??

ben cok soguk bir ulkede yasiyorum bekli soguktan olmuyo bebis ne dersin?? bu seferde tutmazsa yazin turkiyedeyim soyle sicak kumlarda sahilde yapacam belki ozaman yakalariz kikikikiii

belli degil cnm suan gidip gitmicemiz. haklisin belki soguktandir:)))) ne kadar oldu snn denemeye baslayali?

bizim 20 ay ((((

takma kafana gul oyna gelir o zamani gelince ,,,hem sende pco da vardi dimi hmmmm o biraz geciktirir ama olmicak diye bisey yok olucak hepimizin olucak allahin izniylen

bak bende hic bir sorun olmadigi halde 11 ay bekledim hala bekliyorum ,,ustelik daha once dogumda yaptim,,,kizim 6 bucuk yasinda simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…