dur dur eksik dilek dilemeyim inşaallllaahh bu topiğin listesindeki tüüümmm topik sakinleri
hamiş kalıp sağlıcakla bebeklerini çifter çifter doğuuurruuurrrrr
valla kızlar şu anda doğuda öğretmenlik yapan biri olarak çok zorr hele kocanla aranda 24 saat uzaklıkta mesafe varsa daha da zor.. bi de bebiş yapmak istiyosan bu sebeplerden dolayı yapamıyosan daha da iğrenç.. Allah sabır versin doğuda görev yapan öğretmenlere biran önce ailemizin yanına döneriz inşallah
ayyy canlarim benim orkidem perimim bercestemm valla ozledim sizleri...gece uzun oturup ders calistim kizlar carsamba sinava giricem ,ve sabahta haliyle gec uyandim..
kocislende biraz atistik bugun,,moral pek yok anliyacaginiz,,...bir kac gune yumurtlamam baslicak bari ozmana kadar barissaydik kikikikiii.sizlere bi bakiyim dedim..nasilsiniz
tşkler tatlım:)) 17 mayısta oldu aşılamam.benim bat 5 haziran aslında ama aşılamadan dolayı olursa da erken mi olur bilemiyorum(inşallah olmaz tabi dee).2.aşılamam bu.
kizlar bide bisey sorcam. persembe aksami ignemi oldum ya ben. o gece ovu testi pozitif cikmisti. o gunden beri hala pozitif. bugunde ole.anlamadim bu kadar surer miki?
kizlar bide bisey sorcam. persembe aksami ignemi oldum ya ben. o gece ovu testi pozitif cikmisti. o gunden beri hala pozitif. bugunde ole.anlamadim bu kadar surer miki?
Kizlaarrr kocisim geldi elinde guzel bir bukket hahahahaha ne cazibem varmis benim ayol,,,tel da sesimle bile 2 dakikada tahrik ettim adami kikikikikiiiiiii
arada bir kusluk olacak demekki bol ilgi icin kikikikikikkkk
DERYA
kiz sen yarismaya nerden katiliyordun ?? yasin kac ti ???
gerci burda sorulari hep ORKIDE sorar,,kesin sormustur ama ben simdi gecmise takilmiyim sen yine yaz sana zahmet
canım artık ovulasyon testine bakma. yanlış pozitif çıkar. çünkü çatlama iğnesi etkiler. hatta şimdi gebelik testi yapsan o da pozitif çıkar:)
cnm iğneden yaklasık24-36 saat arasında çatlıyor yumurta ve 24 saat canlı kaldığını düşünürsek pozitif çıkması olası bi durum diye düşünüyorum
selam berceste selam arkdaşlar, inşallah tez zamanda hayırlı bir şekilde hamile kalırız. berceste benim düzen alt üst oldu gene erken erken adet görmeye başladım. daha 3 gün vardı ama gene oldum. bakalım nolcak
sormadı şekerim:)) 26 yasındayım elazığda yasıyorum iş nedeniyle.aslen giresunluyum bu arada:)) 2 yıllık evliyim.yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim
ay bi test mi yapsam ne:) yanlis da olsa hamile yazisi gormek guzel olur:)
cnm iste igneyi persembe oldum 3. gun yani. 36 saati coktan gecti. demekki ignenin etkisi sadece
Kizlaarrr kocisim geldi elinde guzel bir bukket hahahahaha ne cazibem varmis benim ayol,,,tel da sesimle bile 2 dakikada tahrik ettim adami kikikikikiiiiiii
arada bir kusluk olacak demekki bol ilgi icin kikikikikikkkk
BU SENE IZIN VARMI ANAM ?? turkiyeye ??
ben cok soguk bir ulkede yasiyorum bekli soguktan olmuyo bebis ne dersin?? bu seferde tutmazsa yazin turkiyedeyim soyle sicak kumlarda sahilde yapacam belki ozaman yakalariz kikikikiii
oh oh gün doğmadan neler doğmuş. vahşi caziben adamı perişan etmiş diye duyduksevindiiiim.
neyse ben işlere devam edeyim 1 saate dönerim
belli degil cnm suan gidip gitmicemiz. haklisin belki soguktandir:)))) ne kadar oldu snn denemeye baslayali?
bizim 20 ay((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?