tm cik cik simdi lazim kocisin kusmusler gurubuna girme sende isini bitir sonra
hoşgeldin ben ateşliii :))
şu tuhaf şeyler yazan kikirikkk
orkidemde 4 köşee :)) yumurta olarak yaniii :)))))))))))
aynen oyle bacim sen ne yaptin 4 yumurtayi ekebildinizmi sence??
canım aşılama olduğun güne 2 hafta ekle batın o zamandır. inşallah bu ay olmaz bebiş gelir kırmızı yerinee. ben de normalde bu ay aşılama olacaktım. ne olduysa doktorum vaz geçti. klomen kullan dedi. bu ay hepimize uğur getirecek inanıyoru buna
geçen aşılamam 15.günümde yapılmıstı 31.günde kırmızılar geldi.bu ay da 13.gün yapıldı aşılamam.polikistik over var bende ne zmn geleceği belli olmuyo yani:)))
zaten yazdıklarınızı okudukça neşem yerine geldi kanım kaynadı sizlere:)))) inşallah daha da kaynasırız))
zaten yazdıklarınızı okudukça neşem yerine geldi kanım kaynadı sizlere:)))) inşallah daha da kaynasırız))
deli şeyyyy tamam19: 30 gibi gelirimmmm :)))))))))))
hosgeldin derya aramiza :))) sen bakma perim e asil kirikiriikkk o ,,,,sen bana sor soracaklarini o seni yanlis yonlendirir hihihiii
canım aşılama olduğun güne 2 hafta ekle batın o zamandır. inşallah bu ay olmaz bebiş gelir kırmızı yerinee. ben de normalde bu ay aşılama olacaktım. ne olduysa doktorum vaz geçti. klomen kullan dedi. bu ay hepimize uğur getirecek inanıyoru buna
geçen aşılamam 15.günümde yapılmıstı 31.günde kırmızılar geldi.bu ay da 13.gün yapıldı aşılamam.polikistik over var bende ne zmn geleceği belli olmuyo yani:)))
çatlatma iğnesini ne gün vurdular? ben sana batı söyleyeyim. ben de pcoyum bu arada.
19:30 da görüşürüz o halde hadi rastgele. dilililiiliilii
çatlatma iğnesini ne gün vurdular? ben sana batı söyleyeyim. ben de pcoyum bu arada.
15 mayıs gece 12de yaptırdım cnm.kaç yıllık evlisin peki??benim 2 yıl olcak
hosgeldin derya aramiza :))) sen bakma perim e asil kirikiriikkk o ,,,,sen bana sor soracaklarini o seni yanlis yonlendirir hihihiii
hoşgeldin o zamannnnn..... aramıza
merak etme... çok bagımlılık yapıyo bu topic
en azından kendi adıma söliyimmmm
hadi beee ordan...: 57:deliiii
korkutma kızı öle hemen :83:
15 mayıs gece 12de yaptırdım cnm.kaç yıllık evlisin peki??benim 2 yıl olcak
31 mayıs (bir gün öncesi ve bir gün sonrası da olabilir.). 3.5 yıllık evliyim ben:)ne kadar zamandır düşünüyorsunuz çocuk sahibi olmayı?
kizlaarrr hadi bende kactim isim var biraz aksam 20 .30 da burdayim..
mucuk mucuk mucuk herkeze
31 mayıs (bir gün öncesi ve bir gün sonrası da olabilir.). 3.5 yıllık evliyim ben:)ne kadar zamandır düşünüyorsunuz çocuk sahibi olmayı?
yaklasık 1.5 yıldır düşünüyoruz cnm.aralık ayından beri de tedavi görüyorum.3 ay serophene+ovitrelle kullandım.rahim filmi çektirdim tüpler açık çok sükür.2 aydır da asılama yaptık işte
biz de geçen marttan bu yana düşünüyoruz. bir kere klomen+pregnyl tedavisi ile hamile kaldım. 11 haftalıkken düşük yaptım. düşükten sonra hiç korunmadım. ama olmadı. 7 aydır bekliyorum. 2 ay önce kendiliğinden gelişmiş bir yumurtam vardı. ovitrelle ile çatlatma yapıldı. ama olmadı. ben de rahim filmi çektirdim. normal çıktı. eşimin sperm sayısı iyi olmasına rağmen kalitesi kötü çıktı. bakalım bu ay yeniden klomen+ ovitrelle tedavisi oluyorum. 2 hafta sonra belli olur artık ne olduğuyaklasık 1.5 yıldır düşünüyoruz cnm.aralık ayından beri de tedavi görüyorum.3 ay serophene+ovitrelle kullandım.rahim filmi çektirdim tüpler açık çok sükür.2 aydır da asılama yaptık işte
biz de geçen marttan bu yana düşünüyoruz. bir kere klomen+pregnyl tedavisi ile hamile kaldım. 11 haftalıkken düşük yaptım. düşükten sonra hiç korunmadım. ama olmadı. 7 aydır bekliyorum. 2 ay önce kendiliğinden gelişmiş bir yumurtam vardı. ovitrelle ile çatlatma yapıldı. ama olmadı. ben de rahim filmi çektirdim. normal çıktı. eşimin sperm sayısı iyi olmasına rağmen kalitesi kötü çıktı. bakalım bu ay yeniden klomen+ ovitrelle tedavisi oluyorum. 2 hafta sonra belli olur artık ne olduğu
bu sefer hayırlısıyla olur inşallah canım yaa..2 hafta sonra güzel haberler veririz inşallah birbirimize:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?