Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Canım berceste artık benide listeye ekleyebilirsin ,adet oldum.Yine hüsran..BAT 15 haziran ,herkese iyi geceler..

canıım üülme olur mu ilk günler biliyorum zor
ama adetin 4. gününden sonra yeni bir heyecan gelecek inşallah
sabır olur mu tatlım haziran topiğinin bereketli olacak Allahın izniyle

kızlar farkında mısınız perim hiç konuşmuyor hayalimsin yok dimi
dişine göre bulmadı bizi
valla en çok sizin atışmalarınızı seviyorum

geldim geldim ama gec geldim ,gec kaldim ,,uyuya kaldim sonra kizimla ugrastim,,esim sehir disina cikti onu postaladim.vallahi kusura bakmayin artikin gelemedigim icin..

perimin motorunuda ben calistiriyormusum demekki kiikikikiiii

Son düzenleme:
hayalci karı yarım saate dönerim demişşin ama yoksun::) ne oldu güllerin cazibesine mi kapıldın. seni gidiii.

hayalci kari hayalet gibi gece yarisi gelebildi yaa kusura bakmayinn,,,,evet cicekler guzeldi ama cicekle kandirilacak kari degilim ,,,kocis yatsin kalksin yumurtlama gunlerim yaklasti buna dua etsin ..

Son düzenleme:
kızlar bu ay hepimiz hamile kalşak da şubatta doğum yapacaklar topiği yapsak

canim bizde gecen sene bu ay calismaya baslamistik subat dogumlu olsun diye ,,bir seneyi devirdim masallah bana, ayni noktaya geldim tekrar ins olur bu ay cok istiyorum

hayirlisnii tabi

Son düzenleme:

Son düzenleme:
günaydın canım arkadaşlarım
bugün haftanın başı inşşallah güzel bir gün güzel bir hafta
çatlak yumurtalar bol bol gebelil olur inşallahhhh ikiz olsun hepinizin gebelikleri sağlıcakla doğurun inşaallaahh
kayınpederim yasin okuyor odada sesi buraya geliyor bende dualıyorummm:26:

Gunaydinlarrrr herkeze ..guzel bir gun gecirmenizi diliyorum canlarim

her pazartesi oldugu gibi bugunde oglenci gidicem okula

bercesteyi merak ettim anlamadım için böle şeylerii... öglen gidecek doktora...... belki yazı gelmiştir diye...
sen napıyon kıs deliiii..... demek karmaşık bişeyimm ....

bercesteyi merak ettim anlamadım için böle şeylerii... öglen gidecek doktora...... belki yazı gelmiştir diye...
sen napıyon kıs deliiii..... demek karmaşık bişeyimm ....

iyiyim askim saol kahvalti yapiyorum sizlere bi bakayim dedim ,,,,,,kiz ben takilmadan duramiyorum huyum kurusun ama huyum bu cenemi hayatttaaaa tutamam umarim alinmiyorsun gercekten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…