Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

iyiyim askim saol kahvalti yapiyorum sizlere bi bakayim dedim ,,,,,,kiz ben takilmadan yapmadan duramiyorum huyum kurusun ama huyum bu cenemi hayatttaaaa tutamam umarim alinmiyorsun gercekten

afiyettt olsunnnn....ben hiç alıngan değilim merak etmeee....sennnn ...
sınavın mı var??? bugunn...

slm kizlarrr herkese gunaydinnn ne cok yazmissiniz yaa okuyamadim hepsini gozlerim agridi yavv:))
kac gunur giremiyorum kuzenimin nisani vardi oralardaydik
ben cumuartesi doktora gittim yumurtlama gerceklesmis dedi hersey yolunda olunca %25sansin var dedi insallh tutmustur yaa cok merak ediyorum
artik bekleyecez dedi doktor normal hayatina devam et dedi offf beklemek cok zor ama gunler gecmek bilmiyor

herşey yolunda olmasına çok sevindim canımm.. napıcazzz beklicez tabii.. UMARIM SENİN Kİ SENİ FAZLA BEKLETEMEZ HADİ HAYIRLISIIII.....

kızlar ne yazamdaır yazamadım bende yaaaaa.neler yapıyonuz.hai yaaaa artık gelsin haziran.tabiiii kırmızılar uzak dursun bizden.15 haziranda kırmızı renklenmek istemiorum.bi de o gün yıllık izne çıkıyoruz.inşallah bu ay hepimizin ikiz ikiz bebişleri olur. kızla bugün gececiyim.nöbete gidecem fırsat bulursam gece de yazabilirim size.öyle rahatlıyorum ki buraya yazınca.biliyorum ki karşımda benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlarım var. Rabbim hepimize sabır versin.

canıım üülme olur mu ilk günler biliyorum zor
ama adetin 4. gününden sonra yeni bir heyecan gelecek inşallah
sabır olur mu tatlım haziran topiğinin bereketli olacak Allahın izniyle

Canım cok teşekkür ederim desteklerin için berceste inşallah bereketli olur,sizle paylaşmak beni cok rahatlatıyor,yaz tatiline mutlu bişekilde gireriz inşallah.....,buarada sende öğretmenmiydin canım?

Hayalimsin nin sonu yine bos hayalle biticek,,,kocis aradi sehir disinda isleri uzayacak gibi 2 gun surer diyor...kizlar kasiklarim yavas yavas agriyo ya erken yumurtlarsam ilactan dolayi ?? kocis yok ne yapicam simdi ya ben offfffffffffff ulan ne sansiz kariyim bea:84:,,, hep bu donemlerde bisey cikiyo ya.dua ediyimde ya yumurta erken gelmesin yada kocis erken gelsin bari ufffff

Son düzenleme:
bercesteyi merak ettim anlamadım için böle şeylerii... öglen gidecek doktora...... belki yazı gelmiştir diye...
sen napıyon kıs deliiii..... demek karmaşık bişeyimm ....

fıstıkım benim
aradım dr u hemen progestan iç sabah akşam dedi cumaya kadar kanaman durmazsa gel dedi mucckkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…