Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canımsın olacaksa herşekilde olur canım
sen kendinin strese sokma biliyorum kolay değil ama
olacakla öleceğe çare yok en iyisi kendimizi ferah tutmak
ben sonucu görmeden asla kendini strese sokma derim

aslında dert demeyelim bebişlerimiz gelince tüm bu yaşadıklarımızı hatırlayınca tebessüm edeceğiz
sonuca ulaşmamız birazda olumlamalar yaparak olacak canım benim hadi hayırlısı ozaman

hadi inşallah hayırlısı canım rastgelleee

kizlar size soyle bir bakayim dedim simdi kocis gelecek aksam girerim yinee yemek yapiyorum biryandan

bende okuldan geldim uyumuşum koltukta şimdide yemek yapacam
akşam gelirim

kızlllaarrr sellaammm kimsecikler yookk herkes yemek telasında galiba:))) aşılamadan sonra 4.günüm de bitti sayılır zaman hiç geçmiyor sanki.düşünmemeye çalısıyorum ama ne fayda mümkün mü böyle bir sey...

inşallah yeğnimiz seninledir canım
sen sadece olumlu düşün olumlu sonuçlar olsun inşallah kötüyü aklına getirme
hadi rast geleee

kızlar türlü yaptım yanınada şöyle sirkeli cacık ohhh
yediklerime dikkat ediyorumm
herşey sin doğacak yeğenleriniz için (ikiz olacak ya)

yatnadan bişey soracaktım

canım benim kanamam hala devam ediyor sence normal mi
yarın dr gidiyorum

bercestem orkideyi bekledim cvp yasın diye..... merak ettim seni şimdi.... neysen yarın konuşuruzzzz......
canım ya ancak şimdi görebildim. kusura bakma canım aslında ovulasyon kanaması bu kadar sürmez (ama insan fizyolojisi de her zaman şaşırtabilir:)). rahim kalınlığın artmış olabilir. zaten yumurtaların uyarıldığından östrojenin de yüksektir. o yüzden kalınlık artmıştır. ama progestan kullanımıyla denge sağlanır, kanaman geçer diye düşünüyorum. korkma tamam mı bebişim bu bebişler bu ay bizimle olacak

üzme tatlı cadım kendini. belkim de daha yumurtlamazsın. hem sen ovulasyon testi kullanmıyor muydun? hem klomenle birden fazla yumurta oluşabiliyo ve hepsi aynı anda çatlamıyo. mesela benim bir tanesi 14. gün gibi bir diğeri 18. gün gibi çatlamıştı ilk kullandığımda. nasipte varsa o bebek bu ay o yumurta kaçmaz. nasipte yoksa da yumurtlamayı yakalasan da olmaz:)

ah hadi hayırlısı, inşallah gönlünce olur, bebişin tutunur bu ay hep beraber seviniriz

Canım cok teşekkür ederim desteklerin için berceste inşallah bereketli olur,sizle paylaşmak beni cok rahatlatıyor,yaz tatiline mutlu bişekilde gireriz inşallah.....,buarada sende öğretmenmiydin canım?
canım hoş geldin aramıza. inşallah sen de topiğimizin neşesi ile neşelenirsin. bu ay sana da uğur getirir inşallah
fıstıkım benim
aradım dr u hemen progestan iç sabah akşam dedi cumaya kadar kanaman durmazsa gel dedi mucckkk
doktorun da progestan önermiş zaten. progestan sonrası geçer diye düşünüyorum. hem bebişin de daha iyi tutunmuş olur.

canımsın olacaksa herşekilde olur canım
sen kendinin strese sokma biliyorum kolay değil ama
olacakla öleceğe çare yok en iyisi kendimizi ferah tutmak
ben sonucu görmeden asla kendini strese sokma derim

haklisin cnm moralim bozuldu sadece okadarcik.......bende yemekle ugrasiyorum bi yandan gozum sizlerde

kızlar türlü yaptım yanınada şöyle sirkeli cacık ohhh
yediklerime dikkat ediyorumm
herşey sin doğacak yeğenleriniz için (ikiz olacak ya)

oooh afiyet olsun. yarasın yeğenlerime. bu arada aferin gözümden kaçmadı dikkat ettiğin. destekliyorum

valla insan bir süre sonra daha az düşünmeye başlıyor nasıl oluyor bilmiyorum da. evde ev dışında uğraşacak bir şeyler bulmak lazım.

bu aksam ovu testi yapicam bakalim ne cikacak,,,,birden fazla yumurta olusursa klomenle, ayri zamanlardami catlayabilirrmis bak bisey daha ogrendim

klomen doktorum benim ins oyle olur ,,,,oyle umidimi kayip edecek kadarda uzulmedim zaten hem beli degil kocis erkende gelebilir insallahhhh

valla ben bugün yemek yapamadım. hala hastayım. sesim bir travestiden farksız zor nefes alıyorum burnum iyice tıkandı.

sağol orkidem Allahım nasip ederse herşekilde eder
o kadar kanamam oluyor valla içim okadar rahatki:44:
ben bu sefer pek telaş etmedim inşallah bizımlasin diyeceğiz bebişlere ivana sert gibi

bu aksam ovu testi yapicam zaten bakalim ne olucak.....hem belli bisey yok henuz uzuldumde okadarda uzulmedim yani ,,kocis erkende gelebilir kulagim hep tel da valla ,,

gelir gelmez ustune atlicam kikikiiiii

okulda hele hiç aklıma bile gelmiyor benimde sizinle konuşurkende
çok rahat hissediyorum bu ay kendimi birde başka uğraşlarımda varya ev için bankaya git sonra kiracıyla uğraş iyi geldi bu durumlar bana
başka stresler bulmak lazım uğraşlar değilde

valla ben bugün yemek yapamadım. hala hastayım. sesim bir travestiden farksız zor nefes alıyorum burnum iyice tıkandı.

oyy kıyamammm ben sana
ağrın kırgınlığın yoksa iyi ama sen alternatif tıbbı kullan bence

senin dinlenmen lazım bi dr git rapor falan al hiç dr tanıdığın yok mu

oyy kıyamammm ben sana
ağrın kırgınlığın yoksa iyi ama sen alternatif tıbbı kullan bence

senin dinlenmen lazım bi dr git rapor falan al hiç dr tanıdığın yok mu

ay canım ya akşamları oluyor kırgınlık. gündüz idare ediyorum da. bugün bol limonlu bitki çayları içip durdum valla. tanıdık da yok rapor almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…