Hayalimsin nin sonu yine bos hayalle biticek,,,kocis aradi sehir disinda isleri uzayacak gibi 2 gun surer diyor...kizlar kasiklarim yavas yavas agriyo ya erken yumurtlarsam ilactan dolayi ?? kocis yok ne yapicam simdi ya ben offfffffffffff ulan ne sansiz kariyim bea:84:,,, hep bu donemlerde bisey cikiyo ya.dua ediyimde ya yumurta erken gelmesin yada kocis erken gelsin bari ufffff
kızlar ne yazamdaır yazamadım bende yaaaaa.neler yapıyonuz.hai yaaaa artık gelsin haziran.tabiiii kırmızılar uzak dursun bizden.15 haziranda kırmızı renklenmek istemiorum.bi de o gün yıllık izne çıkıyoruz.inşallah bu ay hepimizin ikiz ikiz bebişleri olur. kızla bugün gececiyim.nöbete gidecem fırsat bulursam gece de yazabilirim size.öyle rahatlıyorum ki buraya yazınca.biliyorum ki karşımda benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlarım var. Rabbim hepimize sabır versin.
slm kizlarrr herkese gunaydinnn ne cok yazmissiniz yaa okuyamadim hepsini gozlerim agridi yavv:))
kac gunur giremiyorum kuzenimin nisani vardi oralardaydik
ben cumuartesi doktora gittim yumurtlama gerceklesmis dedi hersey yolunda olunca %25sansin var dedi insallh tutmustur yaa cok merak ediyorum
artik bekleyecez dedi doktor normal hayatina devam et dedi offf beklemek cok zor ama gunler gecmek bilmiyor
kızlllaarrr sellaammm kimsecikler yookk herkes yemek telasında galiba:))) aşılamadan sonra 4.günüm de bitti sayılır zaman hiç geçmiyor sanki.düşünmemeye çalısıyorum ama ne fayda mümkün mü böyle bir sey...
yatnadan bişey soracaktım
canım benim kanamam hala devam ediyor sence normal mi
yarın dr gidiyorum
canım ya ancak şimdi görebildim. kusura bakmabercestem orkideyi bekledim cvp yasın diye..... merak ettim seni şimdi.... neysen yarın konuşuruzzzz......
üzme tatlı cadım kendini. belkim de daha yumurtlamazsın. hem sen ovulasyon testi kullanmıyor muydun? hem klomenle birden fazla yumurta oluşabiliyo ve hepsi aynı anda çatlamıyo. mesela benim bir tanesi 14. gün gibi bir diğeri 18. gün gibi çatlamıştı ilk kullandığımda. nasipte varsa o bebek bu ay o yumurta kaçmaz. nasipte yoksa da yumurtlamayı yakalasan da olmaz:)Hayalimsin nin sonu yine bos hayalle biticek,,,kocis aradi sehir disinda isleri uzayacak gibi 2 gun surer diyor...kizlar kasiklarim yavas yavas agriyo ya erken yumurtlarsam ilactan dolayi ?? kocis yok ne yapicam simdi ya ben offfffffffffff ulan ne sansiz kariyim bea:84:,,, hep bu donemlerde bisey cikiyo ya.dua ediyimde ya yumurta erken gelmesin yada kocis erken gelsin bari ufffff
ah hadi hayırlısı, inşallah gönlünce olur, bebişin tutunur bu ay hep beraber sevinirizslm kizlarrr herkese gunaydinnn ne cok yazmissiniz yaa okuyamadim hepsini gozlerim agridi yavv:))
kac gunur giremiyorum kuzenimin nisani vardi oralardaydik
ben cumuartesi doktora gittim yumurtlama gerceklesmis dedi hersey yolunda olunca %25sansin var dedi insallh tutmustur yaa cok merak ediyorum
artik bekleyecez dedi doktor normal hayatina devam et dedi offf beklemek cok zor ama gunler gecmek bilmiyor
canım hoş geldin aramıza. inşallah sen de topiğimizin neşesi ile neşelenirsin. bu ay sana da uğur getirir inşallahCanım cok teşekkür ederim desteklerin için berceste inşallah bereketli olur,sizle paylaşmak beni cok rahatlatıyor,yaz tatiline mutlu bişekilde gireriz inşallah.....,buarada sende öğretmenmiydin canım?
doktorun da progestan önermiş zaten. progestan sonrası geçer diye düşünüyorum. hem bebişin de daha iyi tutunmuş olur.fıstıkım benim
aradım dr u hemen progestan iç sabah akşam dedi cumaya kadar kanaman durmazsa gel dedi mucckkk
canımsın olacaksa herşekilde olur canım
sen kendinin strese sokma biliyorum kolay değil ama
olacakla öleceğe çare yok en iyisi kendimizi ferah tutmak
ben sonucu görmeden asla kendini strese sokma derim
kızlar türlü yaptım yanınada şöyle sirkeli cacık ohhh
yediklerime dikkat ediyorumm
herşey sin doğacak yeğenleriniz için (ikiz olacak ya)
kızlllaarrr sellaammm kimsecikler yookk herkes yemek telasında galiba:))) aşılamadan sonra 4.günüm de bitti sayılır zaman hiç geçmiyor sanki.düşünmemeye çalısıyorum ama ne fayda mümkün mü böyle bir sey...
canım ya ancak şimdi görebildim. kusura bakmacanım aslında ovulasyon kanaması bu kadar sürmez (ama insan fizyolojisi de her zaman şaşırtabilir:)). rahim kalınlığın artmış olabilir. zaten yumurtaların uyarıldığından östrojenin de yüksektir. o yüzden kalınlık artmıştır. ama progestan kullanımıyla denge sağlanır, kanaman geçer diye düşünüyorum. korkma tamam mı bebişim bu bebişler bu ay bizimle olacak
üzme tatlı cadım kendini. belkim de daha yumurtlamazsın. hem sen ovulasyon testi kullanmıyor muydun? hem klomenle birden fazla yumurta oluşabiliyo ve hepsi aynı anda çatlamıyo. mesela benim bir tanesi 14. gün gibi bir diğeri 18. gün gibi çatlamıştı ilk kullandığımda. nasipte varsa o bebek bu ay o yumurta kaçmaz. nasipte yoksa da yumurtlamayı yakalasan da olmaz:)
ah hadi hayırlısı, inşallah gönlünce olur, bebişin tutunur bu ay hep beraber seviniriz
canım hoş geldin aramıza. inşallah sen de topiğimizin neşesi ile neşelenirsin. bu ay sana da uğur getirir inşallah
doktorun da progestan önermiş zaten. progestan sonrası geçer diye düşünüyorum. hem bebişin de daha iyi tutunmuş olur.
oooh afiyet olsun. yarasın yeğenlerime. bu arada aferin gözümden kaçmadı dikkat ettiğin. destekliyorum
valla insan bir süre sonra daha az düşünmeye başlıyor nasıl oluyor bilmiyorum da. evde ev dışında uğraşacak bir şeyler bulmak lazım.
valla ben bugün yemek yapamadım. hala hastayım. sesim bir travestiden farksızzor nefes alıyorum burnum iyice tıkandı.
sağol orkidem Allahım nasip ederse herşekilde eder
o kadar kanamam oluyor valla içim okadar rahatki:44:
ben bu sefer pek telaş etmedim inşallah bizımlasin diyeceğiz bebişlere ivana sert gibi
oyy kıyamammm ben sana
ağrın kırgınlığın yoksa iyi ama sen alternatif tıbbı kullan bence
senin dinlenmen lazım bi dr git rapor falan al hiç dr tanıdığın yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?