netten baktımda hesapladım bugun ayın 7 sı ayın 11 ıne kadar yumurtlama benım ınsallh oolur kızlar bısı daha dıcem yahu benım karnık cok sıs 5 aydırda adetlerım 1 gun var yok surup bıtıyor oda 10 damla kadar neden olabılır cokta ckıyorum karnım felaket sıs
valla bır semne oldu gıtmeyelı gıdınce dpovesım gelıyo dr yı hayallerımı yıkıo
hayal canım hosbnuşldu kusura kalma yenı gordum cnm nasılsın
ben dr gıtıım mı kendıme glelemıyorum sıkıntıdan en ıyısı boyle kendı kendmı tetavı edıyorum bal cıvasn percemı hem dr ıkı sene her ay gıttım vajınadakı ıntıhap yuzunden olmuyr denmıstı yanı baska bısı yok esımdede bendede karnım sısı bıraz o kadar bırde adetlerım tuhaf bes aydırolurmu canim oyle yaa,,,hamis olmasan bile hamis kalmak istiyorsun once bi baktir neyin var neyin yok diye on hazirliklar yani bi engel varmi yokmu gebe kalmak icin ogren sonra ise koyul canim benim
hem madem adetlerin 10 damla kadar ve tuaf renk neyi bekledinde gitmedin ,,belki baska biseyin vardir ,,,
tessekurederim canim iyiyim sukur kasik agrisi disinda
kikiii kız ydbuge gitmişş....((((((((((
ben dr gıtıım mı kendıme glelemıyorum sıkıntıdan en ıyısı boyle kendı kendmı tetavı edıyorum bal cıvasn percemı hem dr ıkı sene her ay gıttım vajınadakı ıntıhap yuzunden olmuyr denmıstı yanı baska bısı yok esımdede bendede karnım sısı bıraz o kadar bırde adetlerım tuhaf bes aydır
evet gelicekmkis ama ,,,kiz perii ozelden ben 2 gundur mesaj atamiyorum yaa neden acaba ???
chaalk nasilsin iyimisin ???
topicten net kopunca kavrayamadım...hele şükür funda ya alıntı aldın....bende kendi kendinle konuşuyon sandım
aca ba bu kız yanlış topictemidiye kendimden şüpe ettim...
bu arda hoş geldin:))))))
huhu kizlar nasilsnz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?