- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
bayılaa bayıllaaa alırımmm nohutcuğumuzu benn henüz mercimek tanesi olan oğluşumaaaa
yaw al al nohutcuga dedigim bisey yok yerim ben onu daa ,,ama sen bu anasindan cok cekersin yaww,,,yok nohuta ev istiyom yok altin su kadar olsun ,,sonra surekli kapinda olur vallayok nohut iyi yedimi ictimi diye sonra yetmedi hatta carpismasinada karisir ,,gelir kapina oglun kizima neden cok carpip yoruyo diyede kavga eder valla cingan buu ,,
kestikkkkk yidik bilenemmm:) şimdide adamı tahrik ediom ilerki çarpışmalar adına
ay kıs bu ovu testini kullancam ya. adet uzunluna göre başlıcam ama son adt kaç gün onumu saycam yoksa 3 aylık ortalamaya öremi hesaplayıcılar var ya.. çok fark oluo da kaçında başlıcam çözemedim elimde takvim adet günlerime bakıp bakıp hesap yapıom kafamşiştiiiiiii
yaw al al nohutcuga dedigim bisey yok yerim ben onu daa ,,ama sen bu anasindan cok cekersin yaww,,,yok nohuta ev istiyom yok altin su kadar olsun ,,sonra surekli kapinda olur vallayok nohut iyi yedimi ictimi diye sonra yetmedi hatta carpismasinada karisir ,,gelir kapina oglun kizima neden cok carpip yoruyo diyede kavga eder valla cingan buu ,,
aayyy canım periiimmm yapmaz bana öyle seyllerrr
yapmazsıınn dimiii kııızzzz
aayyy canım periiimmm yapmaz bana öyle seyllerrr
yapmazsıınn dimiii kııızzzz
yagcilardaaaa inecek vaaaaarrrrrrpiesssss deryaa yapar diyosam yapar iste
son 3 adetin ortalamasına göre hesaplayıcı böle çıkarıo
Girdiğiniz verilere göre sikluslarınız yaklaşık 32 gün sürüyor.
Bir sonraki regliniz muhtemelen 2 AĞUSTOS tarihinde başlayacak.
Hamile kalma riskinizin en yüksek olduğu günler 19 TEMMUZ ile 24 TEMMUZ tarihleri arasındadır.
son 3 adetin ortalamasına göre hesaplayıcı böle çıkarıo
Girdiğiniz verilere göre sikluslarınız yaklaşık 32 gün sürüyor.
Bir sonraki regliniz muhtemelen 2 AĞUSTOS tarihinde başlayacak.
Hamile kalma riskinizin en yüksek olduğu günler 19 TEMMUZ ile 24 TEMMUZ tarihleri arasındadır.
hadi bee niye istiyimmmm bulmuşum gül gibi... kaynanayıı.... hiç ses etmem...sensin cıngannn...
bi keremmmmm
yagcilardaaaa inecek vaaaaarrrrrrpiesssss deryaa yapar diyosam yapar iste
başka bi hesaplayıcıda 32 gün sürüo ama yumurtlama 14 ve 19 arası olcak dio..ulen hangisi doğru ya matematik problemi gibi be yaaa
başka bi hesaplayıcıda 32 gün sürüo ama yumurtlama 14 ve 19 arası olcak dio..ulen hangisi doğru ya matematik problemi gibi be yaaa
ozaman sende 18 temuzda basla ovu ya :26: hmm senin son bat nezamandi bu arada ????
allahhh seniiiiibaşladın gene valla gülüom salak salak adamda bakıo garip garip :)
bak canim aslinda cok basit 32 - 14 = 18 gun yumurtlama gunun ,,,eksi yi herzaman geriden yapiyorsun ,,,,ve ozaman 2 gun one 2 gunde 18 arkasina yerlestirdikmi
16 --17--18--19--20-- bes gun cok calisacan canim ,,,hatta birgunde fazladan yapican 21 ci gunude eklesen daha iyi olur ,,
13 de başlasan test yetmes ki :26: pufffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?