hayir yaa perimm 32 gun adet uzunlugu icin 13 cu gunu cok erken bence 15 de baslasin bari
hayalimm olayı çözdü tecrübe konusuyo tabi burda
kızlar ben kaçar uykudan ölüyorum iyi ggecelerrr görüşürüüzzz
1 temmuzda adet oldum en son
bak canim aslinda cok basit 32 - 14 = 18 gun yumurtlama gunun ,,,eksi yi herzaman geriden yapiyorsun ,,,,ve ozaman 2 gun one 2 gunde 18 arkasina yerlestirdikmi
16 --17--18--19--20-- bes gun cok calisacan canim ,,,hatta birgunde fazladan yapican 21 ci gunude eklesen daha iyi olur ,,
hayalimm olayı çözdü tecrübe konusuyo tabi burda
kızlar ben kaçar uykudan ölüyorum iyi ggecelerrr görüşürüüzzz
selam hayrlı geceler ben geldım bısı sorucaktım ama vajınadan lastık gıbı akıntı ne oluyrdu
evet bencede bu güzel olduu....
19 temmuzda yumurtlucama göre evet hayalim 16sından itibaren sıkı çalışma gerek..anam misafirlerin geliş tarihi yandıkkkkkk..16sında yapmaya başlıorum testi dimi .. la bide yumurtlama daha geç olursa test yetmicek 5 tane var. arada bul yine amaninnn
akıntım cok cokta acıkıyorum bzı yemek kokularınada hıc gelemıyrm mesala sabah patates kızartırken olecektım :)
evet bencede zaten orda yazmışya ydbuge 14... felan o yüzden dedim aslında bi beş test daha olsa süper olurda
kiz goruyonmu iki cadi beni aralarina aldilarsen orda oyleee otur
ayyy afam bugun benım ovulasyon gunum mmusssbat ne zaman senin :26:
ayyy afam bugun benım ovulasyon gunum mmusss
yumurtlama bitmiş demek
yumurta akı gibi olursa yumurtlama olacak demek... demi kiki kızz...
evet bencede bu güzel olduu....
19 temmuzda yumurtlucama göre evet hayalim 16sından itibaren sıkı çalışma gerek..anam misafirlerin geliş tarihi yandıkkkkkk..16sında yapmaya başlıorum testi dimi .. la bide yumurtlama daha geç olursa test yetmicek 5 tane var. arada bul yine amaninnn[/QUOT
sen her ihtimale karsi yarin git bi tane daha ssiparis ver simdiden bence ,,,onumuzdeki aylarda 5 tane yeterli olur canim cunki gununu artik biliyor olursun ,,ben 5 tane aliyorum bazen 1 artiyo bile
zaten insan sadece ilk ay yani ilk denemede karisiyo ve fazla test bulundurmak iyidir her ihtimale karsi ,,
sonra buldugun gunu not edersin ,,her ay o tarihte oluyo zaten bazen 1 gun erken yada 1 gun gec kayabiliyo sadece ,,iste artik ogrendiginde yumos gunu ozaman test fazla harcamaya gerek kalmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?