Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

1 temmuzda adet oldum en son

bak ozaman sana yaptigim hesap dogru istersen googlede bi arastir yumurtlama gunu nasil hesaplanir diye ,,herzaman eksi 14 gun yapiryorsun geriden ,,yani 2 agustostan baslayarak geriye 14 sayacan gununu buluyosun ve bu gunden en fazla 3 gun onceden basla teste

hayalimm olayı çözdü tecrübe konusuyo tabi burda
kızlar ben kaçar uykudan ölüyorum iyi ggecelerrr görüşürüüzzz

akıntım cok cokta acıkıyorum bzı yemek kokularınada hıc gelemıyrm mesala sabah patates kızartırken olecektım :)

evet bencede zaten orda yazmışya ydbuge 14... felan o yüzden dedim aslında bi beş test daha olsa süper olurda

zaten insan sadece ilk ay yani ilk denemede karisiyo ve fazla test bulundurmak iyidir her ihtimale karsi ,,

sonra buldugun gunu not edersin ,,her ay o tarihte oluyo zaten bazen 1 gun erken yada 1 gun gec kayabiliyo sadece ,,iste artik ogrendiginde yumos gunu ozaman test fazla harcamaya gerek kalmiyoo

yumurtlama bitmiş demek
yumurta akı gibi olursa yumurtlama olacak demek... demi kiki kızz...

valla ben lastigi hic duymadim kikiiiiiiiiiii yumurta aki gibi sumuksu uzarsa iste o yumurtlama oluyo demek ,,ama lastikk:44: :26: hic gormedim duymadim ,,bildigim o uzayan sumukten sonra ,,kesik peynir gibi olur

ben yarın başlim tam çift günlere denk gelio 18 19 undada yapaım olmadı 20 21 devam edim :) sadece testle kalmim. ilk ay acemiliğii

netten baktımda hesapladım bugun ayın 7 sı ayın 11 ıne kadar yumurtlama benım ınsallh oolur kızlar bısı daha dıcem yahu benım karnık cok sıs 5 aydırda adetlerım 1 gun var yok surup bıtıyor oda 10 damla kadar neden olabılır cokta ckıyorum karnım felaket sıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…