Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bu arada PERIM sen gelmesini bekledigin bebisin resmini sec ve bebis resmi koy avatarina cnmmmmmmm anne oluyosun yahuuu agirlik birazzzz

HAYALIM cnmm benimm sendede bebis resmi yokkkkkk bizim topigin TOTEMI bu istedigin bebisi sec resmini koy oda gobusune konsun :))))))))))))

yani 22 haziran dongusune kadar yapilip kalinan hamileleikler erkek gosteriyo
22 hazirandan sonra kiz ayi basliyo

hadi bakalim tutucak mi???
benim butun arkadaslarimda tuttu
hayirlisi artik

hmm benim yumurtlama calisma donemim 24 25 26 yani simcik 2 gun sonra tutmussa eger benim kizmi olucak simcik ???

cnmcmlar
ben bunu bilim teknik dergisinde okuyup yazmistim yildiza gore gosteriyo 1 ay kiz 1 ay erkek ayi diye veriyo
yengec kiz ayi yani 22 haziran-22 temmuz arasinda temeleri atilan bebisler kiz oluyo ordan hesapla PERInin bebisi ikizlerde olmus yani erkekk ona gore gidiyosun hesaplamaya boga kiz koc erkek balik kiz kova erkek oglak kiz.............................

ayyy idilgacimm sen ne cok sey biliyosun kizz arada ugra ya boyle ,,,,bebis resimi nerden secilip konuluyo kiz ,,?? ben ammada cahil kalmisim hee

heheh kala kala bana kaldın bakalım alacak mıyım kızını .60:

ayyy kikiki vermeemmm kizimi benn sanaaa kikii kiz kocis erkek hayal ediyo hep yaa kizim var diyo ,,saglikli olsun bide tutsunda farketmezdee kikiii ..

ayy peri gelir istersin once kizimi ,,allahin emri peygaberin kabri diyeeee kikiii

ayyy idilgacimm sen ne cok sey biliyosun kizz arada ugra ya boyle ,,,,bebis resimi nerden secilip konuluyo kiz ,,?? ben ammada cahil kalmisim hee

ee senin google amcayla tanisma zamanin gelmisss:)))))
oraya bebek resimleri yaz ordan gorselleri tikla soldan
bak bebislere sec begen bsayara kaydet
sonra kullanici kontrol paneline gir avatar resmimi koy a tikla ordan masaustunden secten kaydettigin bebisi seccc tamamdirrr:))))

sukurler olsun yagmur durdu burda saat 1 35 ben yavastan kacar kislarrrrrrrrrrrrr
allaha emanet olunnnnnnn

bu arada PERIM ben gidaciyimmmm ondan dolayi soylimmm dedim bilgiclik gibi gelmesin
ama
beslenmene cok dikat et
ne olurs aolsun sut ve urunlerini yogurdu peyniri sutu KEFIRI ihmal etme tatli olarakda dondurma ye
ceviz kiwi hergun 1 yumurta boll domates ve sutlu herseyii bulari boll yeeeeeee iyi bir vitamin hapi al hamilelik vtaminlerinden ve foligine devam et
allah yolunu acik etsin cnmmmmmm

aminnnnn teşekkür edrim... bende çok okuyorum bu konuları... seninde canım seninde açıkkkkk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))) bebişinle olsun yolun

ayyy kikiki vermeemmm kizimi benn sanaaa kikii kiz kocis erkek hayal ediyo hep yaa kizim var diyo ,,saglikli olsun bide tutsunda farketmezdee kikiii ..

ayy peri gelir istersin once kizimi ,,allahin emri peygaberin kabri diyeeee kikiii

kaçırırız ne olacak vermesen verme goçççç gibi oğlum var benim hanımmmmmmm

iyi geceler idilgacigimm tessekurler verdigin bilgiler icin

günaydın günaydın kızlar

dün akşam doktorumu aradım sordum iğneden sonra ilk vurundugun gün basla say 10.günden sonra iğne etkisini kaybeder dedi

benim bugün 12.günüm :)

sonra dedim kendi kendime zeynep sen bekle pazartesi sabah test yap

ama bu sabah yani az önce test yaptım dayanamadım

6 gün önce yaptığım testteki 2 çizgiyi 4 gün önce yaptığımda ilk cıkan cizgiden daha da silikti hatta belli belirsiz gibi bişey

ama bu sabah ki gayet güzel cıktı hala inanamıyorum gercek olabilir mi adetime 4 gün kaldı.....................

sırasıyla ilk yaptıgım testten itibaren ekliyorum

eğer iğnenin etkisi olsa bugun hiç çıkmamaması gerekmez miydi

sizlere resimlerini ekliyorum :

2 TEMMUZ PAZARTEİ

4 TEMMUZ ÇARŞAMBA

8 TEMMUZ PAZAR

ilk resimler beklediği için biraz tuhaflaşmış

DUALARIMIZI BİRBİRİMİZDEN EKSİK ETMEYELİM....

Son düzenleme:

Hayirli uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere ins

Amin canım ama gerçekmi hala inanamıyorum inşallah gerçektir bir kaç gün daha bekleyim kan testine gidicem

Kan testi için adetin geçmesi gerekmiyor demi ben 2 gün kala falan gitsem olur mu canım

Amin canım ama gerçekmi hala inanamıyorum inşallah gerçektir bir kaç gün daha bekleyim kan testine gidicem

Kan testi için adetin geçmesi gerekmiyor demi ben 2 gün kala falan gitsem olur mu canım

zeynepppcigiim gozun aydin demek istiyorum ben eger igneden olmus olsaydi gun gectikce siliklesirdi diye dusunuyorum ,,,ama bu,,, gun gectikce koyulasmis canim ,,ustelik doktorun dedigi gunlerde gecmisse ,,hamissin ozaman ,,,, tebriklerrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…