ben cikiyorum canim sonra gorusuruz
hemsirem nasilsin neden sesizsin canim sen ???
carpisma bittimi devam ediyomu ??[/QUay k
bu akşam tatile çıkıcaz hayatım etrafı toparlıyorum ondan pek aktif değilim çarpışmaya gelince;
adetin 9. günü çarpışma
adetin 11. günü çarpışma
adetin 13. günü 2. çizgi silik çarpışma var
adetin 14. günü 2. çizgi koyuya yakın çarpışma var
adetin 15. günü 2. koyu çizgi çarpışma var
adetin 16. günü 2. koyu çizgi çarpışma yok
adetin 17. günü silik 2. çizgi çarpışma yok
adetin 18. günü çarpışma var
anlıcan durum bu asıl günler pek çarpışma yok sen durum ne olur
bu akşam tatile çıkıcaz hayatım etrafı toparlıyorum ondan pek aktif değilim çarpışmaya gelince;
adetin 9. günü çarpışma
adetin 11. günü çarpışma
bence gayet iyi yani. 15 ve 16. günlerin arasında bi yerde çatlamış. 15. günkü çarpışma yeter inşallah
bence gayet iyi yani. 15 ve 16. günlerin arasında bi yerde çatlamış. 15. günkü çarpışma yeter inşallah
inşallah tatlım yaaaaaaaa
adetin 9. günü çarpışma
adetin 11. günü çarpışma
kızlar benim duruma başka yorum yapıcak varmııııııııııııııııı
selam chlaak ve derya.. nasılsınız bakalım?
kızlar benim duruma başka yorum yapıcak varmııııııııııııııııı
15 gun carpışmışsn spermlerin 3 gün yaşayabildğini bilyiruz...yumurta 14.gün catlamış olsa yeterli olyur gec catlamış olsa bile son günded yapmışsın olma ihtimalı var gibi ama Allahtan başkası bilemez...bu kadar kafana takmamamaya calış kendini yiyip bitirdğinin farkında deilsin senn bat nezman
canım dün yumurtalmış olabilirsin. ateşin baya yükselmiş çünkübuldum bu konuyla ilgili bilgi okudum..yumurtam çatlamış bugün demek ki..dün ateşim bayaa düşüktü 35.5 falan bugün 36.3
dün akşam çalışma oldu işe yarar mı ki..hadi hayırlısı..11. gün yumurtluyorum demek ki ben..tabi yumurtluyosam testte negatif çıktı ama..
canım geçmişi okuyordum iyiyim sen nasılsın tatlım??pazar günün nasıl geçiyor
herkese selamlar gecmişi okumadımm önemli bi olay var mı
15 gun carpışmışsn spermlerin 3 gün yaşayabildğini bilyiruz...yumurta 14.gün catlamış olsa yeterli olyur gec catlamış olsa bile son günded yapmışsın olma ihtimalı var gibi ama Allahtan başkası bilemez...bu kadar kafana takmamamaya calış kendini yiyip bitirdğinin farkında deilsin senn bat nezman
18 temmuz canım nebiliyim ya harbiden farkında değilim
hemmssoommm canıımmm hemmsooommmmmsen napıyon kııızzzzz havalar nasılll
valla rümüş geçmişi ouyayım dedim bitiremedimnasılsın bakalım
günaydın günaydın kızlar
dün akşam doktorumu aradım sordum iğneden sonra ilk vurundugun gün basla say 10.günden sonra iğne etkisini kaybeder dedi
benim bugün 12.günüm :)
sonra dedim kendi kendime zeynep sen bekle pazartesi sabah test yap
ama bu sabah yani az önce test yaptım dayanamadım
6 gün önce yaptığım testteki 2 çizgiyi 4 gün önce yaptığımda ilk cıkan cizgiden daha da silikti hatta belli belirsiz gibi bişey
ama bu sabah ki gayet güzel cıktı hala inanamıyorum gercek olabilir mi adetime 4 gün kaldı.....................
sırasıyla ilk yaptıgım testten itibaren ekliyorum
eğer iğnenin etkisi olsa bugun hiç çıkmamaması gerekmez miydi
sizlere resimlerini ekliyorum :
2 TEMMUZ PAZARTEİ
Eki Görüntüle 459852
4 TEMMUZ ÇARŞAMBA
Eki Görüntüle 459853
8 TEMMUZ PAZAR
Eki Görüntüle 459854
ilk resimler beklediği için biraz tuhaflaşmış
DUALARIMIZI BİRBİRİMİZDEN EKSİK ETMEYELİM....
iyidir canım ne olsun geçmişi okumaya çalışıyom fenalık geldi. oku oku bitmiyo yaw. sabah kahvaltıya gittik. sonra markete gittik. kendime bal, polen, arı sütü, propolis karışımı bir şey aldım. endokrinolog arkadaşım önermişti. yumurta gelişimine iyi geliyormuş
valla rümüş geçmişi ouyayım dedim bitiremedimnasılsın bakalım
18 temmuz canım nebiliyim ya harbiden farkında değilim
benimkide 12 13 temmuz...bat yaklaştıkca insan bi gergin olyur ama sen bendende fazla kafana takıyorsun ben burdaki belirtileri okudukca hamiş olanlarınkini yaşamaya başladım sonra dedim topikten uzak durayım ama yok uzak duramadım zaten değişen bişey olmadı .seni oylayacak başka şeyler bulmaya calış derim..sen en azından calışyorsun ben sürekli evdeym boş zamanım cok o yüzden kendimi hep hamiş belirtileri gebelik konusunda bulyurum....benimkilerde laf yani kelin ilacı olsa kendi başına sürermişyani kısacası kendini oyalaycak bişeylerrr bulll
iyi diyelim iyi olalımm bat yaklaştıkca sinirler hatsafahaya yaklaşıyo sanırsam..bide benim herif izne ayrıldı evde bütün günn bunaltı geldi bide tatile cıkcaz sözde ama halen nereye karar veremeidik anlaycan limonimym ben gögüslerde şişti karnımın şişi indi bata hazırlık var anlıcann öyle bişey hemşomm oy oyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?