Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım dün yumurtalmış olabilirsin. ateşin baya yükselmiş çünkü
canım geçmişi okuyordum iyiyim sen nasılsın tatlım??pazar günün nasıl geçiyor

iyidir canım ne olsun geçmişi okumaya çalışıyom fenalık geldi. oku oku bitmiyo yaw. sabah kahvaltıya gittik. sonra markete gittik. kendime bal, polen, arı sütü, propolis karışımı bir şey aldım. endokrinolog arkadaşım önermişti. yumurta gelişimine iyi geliyormuş

Son düzenleme:

hemmssoommm canıımmm hemmsooommmmm sen napıyon kııızzzzz havalar nasılll

iyi diyelim iyi olalımm bat yaklaştıkca sinirler hatsafahaya yaklaşıyo sanırsam..bide benim herif izne ayrıldı evde bütün günn bunaltı geldi bide tatile cıkcaz sözde ama halen nereye karar veremeidik anlaycan limonimym ben gögüslerde şişti karnımın şişi indi bata hazırlık var anlıcann öyle bişey hemşomm oy oyyy

valla rümüş geçmişi ouyayım dedim bitiremedim nasılsın bakalım

gecmiş okumakla bitmyir kız ben vazcaydım iki sayfa okudum zeynepp hamiş mi onu okudum bu kadar iyi haber yeter dedim geldimm,,
ben sana yine bişey sorcamm ben evde tek iken bazen beni biri takip ediyrmş gibi hisseiyrm korkuya kapılıyorum...size de oluyr mu hicböyle şeyler

demiştiiiiiiiimmm
canım çok mutlu oldumm
inşallahhhh sağlıcakla kucaına alırsın

:)))) zeynep arkadasımız hamile testini koymus:))

afiyet bal şeker olsunnn yarasın orkideciğimeeee kaliteli yumoşlar olsun inşallaahhhhh

hayırlısı olsun hemsom yaa nasibimizde ne zamansa o zaman olacak inşallah...
ünyeye gidecektiniz vaz mı geçtiniz ordan???bu aralar bana da kocişin her hareketi batıyo resmen ne kadar umursamaz bi adam yaa sinir oluyorum bende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…