Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sabahki atesim 36,8 bugunde agri var adet olmicak galiba ,,,,,kiz gecen ay a dayanarak soruyorum bu soruyu ,,bazi insanlar yuksek atesle adet gorurlermis dogrumu ????
benim gecen ay hic inise gecmemisti sankim

Gunaydin hayalim nasilsin? Erkencisin bakiyorumda iyi kalkabiliyorsun haa

kiz nirelerdeydin sen dunn he
iyiyim canim saol yaaa en gec yatan benim halbuki ,,ne tembel tekene millet yaww kikiki valla onumde kahvalti size bi bakiyim dedim ,,guzel haber var zeynnep hamis
sen nasilsin ,,o gun lahananin tursusunu kurmaya gittin gidis o gidis

Dun gorumcemle carsiya gittik aksama kadar dolandik kaynimin dogum gunuydu oda mangal yapti aksamda ordaydik sizi takip ettim ama yazamadim evde yazarim dedim ama acayip yorulmusum ya bide bisiklet almisti gorumcem arabaya sigmayinca carsiya kadar bisiklet surdum tanimadigim yer kayboliydim vallahi turkiye gibide kalabalik degil bitane yasli kadini zor buldum macerali bi gundu o gun tursumuda kuramadim yaww pek istahimiz olmuyorli bebise bisey olucak diye

sabahki atesim 36,8 bugunde agri var adet olmicak galiba ,,,,,kiz gecen ay a dayanarak soruyorum bu soruyu ,,bazi insanlar yuksek atesle adet gorurlermis dogrumu ????
benim gecen ay hic inise gecmemisti sankim

Orkideye seslenmissin gerci ama bende hic takib etmedim bu atesi hic bi fikrim yok. İnsallah olmazsin ya

hmm ,guzel bi degisiklik olmustur sana,hemde maceralii..

bizi nerden takip ettin kiz ,,disardanmii ??kiki

he yawww benimde aklima geliyo zaman zaman adete yakin gunlerde tursu kurmak(( ki eger varsa bebise)) zararli olumu diye:26:

Son düzenleme:
Orkideye seslenmissin gerci ama bende hic takib etmedim bu atesi hic bi fikrim yok. İnsallah olmazsin ya

orkide ates olcuyoorrr ates uzmani olmustur o yuzden bu mesaj orkideye ,,sen niye cevapliyosun hemde bilmedigin haldee pehhh kikikii
ayyy hortensiam benim bu deliligim nezaman gecicek acaba:44: rahmetli annecigim bu kiz agliyarak degil gulerek cikmis derdi kizdiginda kikii

evet insallah olmam ama

Son düzenleme:
hmm ,guzel bi degisiklik olmustur sana,hemde maceralii..

bizi nerden takip ettin kiz ,,disardanmii ??kiki

he yawww benimde aklima geliyo zaman zaman adete yakin gunlerde tursu kurmak(( ki eger varsa bebis)) zararli olumu diye:26:

Telde nette var iyi oluyor.
Ozamanlarda biraz beklemek gerekiyor varsa bisey etkileniyormus bana teyzemler yanastirma kocani biraz bekleyin demislerdi

Ask ol yanim sesiz kalmiyayim dedim hi 😱
aman deli olmak daha guzel iste bosver Severim oyle kisileriNesen hic bitmesin sekerim

Ask ol yanim sesiz kalmiyayim dedim hi 
aman deli olmak daha guzel iste bosver Severim oyle kisileriNesen hic bitmesin sekerim

saol canimda :44: :44: neysem canim

ben biraz belirti ariyim yine,,kiz sende adet sancisi bel agrisi oldumu bat tan once bel agrisida bat a yakin ????
adet olucam biliyorum ama iste laf olsun torbada olsun

saol canimda :44: :44: neysem canim

ben biraz belirti ariyim yine,,kiz sende adet sancisi bel agrisi oldumu bat tan once bel agrisida bat a yakin ????
adet olucam biliyorum ama iste laf olsun torbada olsun

Benim hic bel agrim olmazdiki canim.karnim agirmaya basladigi an kirmizilarda gelirdi ama hamilelikte uc gun once basladi agri ve kesiklesikti gun icinde gidip gelirdi agrilar ve uzun surdu gittikcede azaldi simdi cok az oluyor belli bellirsiz. Goguslerimjn agrisi dusukten hic olmuyordu bunda adet tarihigectikten sonrada sislik ve yanlardan agirmaya basladi ve halen devam etmekte.

hmm ,,bel agrisi 2 gundur tam anlamiyla basima bella olduu ufff
evet gogus agrisi benimde bat gectikten sonra baslamisti kizimda ,,1hafta-10gun sonra sisip cok sizlamislardii,

Dogru diyorsun
Ben su sekilleri nasil yukluyecegim ya bilgisayarda ugrastim indirdim ama kullanamadim nasil olucak ya telede indirmek istiyorum ama adresi varmi bunlarin bulamiyom daha

valla banda arkadaslar gosterdi bilisayara indirdim ama tel i bilmiyorum canim yaa ,,ben telden pek girmiyorum ,yazmasi zor oluyo diye,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…