Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hayalimsinnnnn :)))

aman be atladim gecmisi bitmedi mubarek ne cene var sizde kikiiiii

SEL hosgeldin aramiza sen,,, haftasonu cocugunu tuturursun insallah

OVU testimi yaptim cik negatif ama kasiklarim agriyo hafiften hala hazirlik asamasinda sanirim kikikii dokturecekte bu ay hayirlisiylan

sendeki çene ye nedemeli... bak sel bu kiki tanıştırımm :)))

:13: :13: :13:
ben 30 yaşındayımm... eger kafan karışıksa
daha ilk bebek.... olucak hayırlısıysa... o yüzden... rahat olul .... olur mu
olur :) inşallah hayırlısıyla. Senin yok daha hiç dimi ilk bebek mi olacak seninde
Boşbulduk canımmm amin hepimiz inşallah. Rabbim aratmasın

hayalimsin mi kiki olan

hadi bea dokturmussun deminden beri kiza oda seni bisey biliyo sanicak ,,SEL sen bana sor hayatim,,diz dirsek posizyonunda bebis tutunmasi daha kolay oluyomus aklinda olsun...

haftasonlari sen o posizyonda bekle kocisi kikikiiii

hadi bea dokturmussun deminden beri kiza oda seni bisey biliyo sanicak ,,SEL sen bana sor hayatim,,diz dirsek posizyonunda bebis tutunmasi daha kolay oluyomus aklinda olsun...

Diz dirsek mi o ne

hedibe ordan sidikli.... :)))))
haydar amcaya bağladın olayı ya pesss

fantezilerim var desene şuna bee....
yok araştırma yapıyomuşşş pehhhh
Ay Allah iyi etsin sizi akşam akşam güldüm hani D.malmak diyorlar o mu :)
kiz ben sana anlatmiyorum arkadasa anlatiyorum sen yarismada sonuncu ol diye bahsetmedim okuma sen ,,fanteziymis gorende o durusta hic gol atmamis sanir KIKIIIII

Ay çok hoşsunuz valla

kiz sen sel e beni anlatin dimi gecmise cok gitmedim kizcaz beni tanimiyo sonucta ,,huyumu suyumu felan

kiz perim o ne o profil resme bak yuzunu niye kapatmisin kafani neyapiyim ben ,bi resim koyacan deli etin yuhh

Son düzenleme:
kiz sen sel e beni anlatin dimi gecmise cok gitmedim kizcaz beni tanimiyo sonucta ,,huyumu suyumu felan

kiz perim o ne o profil resme bak yuzunu niye kapatmisin kafani neyapiyim ben ,bi resim koyacan deli etin yuhh

Yok anlatmadı valla, aha ilk burda gördüm seni.yok yanlış anlamam alışkınım bu tarz muhabbetlere

Ama ıkmam laım geç oldu öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…