neyse başlıyoruz sonuçta dimi tıka kulaklarıı
hayalimsinnnnn :)))
aman be atladim gecmisi bitmedi mubarek ne cene var sizde kikiiiii
SEL hosgeldin aramiza sen,,, haftasonu cocugunu tuturursun insallah
OVU testimi yaptim cik negatif ama kasiklarim agriyo hafiften hala hazirlik asamasinda sanirim kikikii dokturecekte bu ay hayirlisiylan
olur :) inşallah hayırlısıyla. Senin yok daha hiç dimi ilk bebek mi olacak seninde:13: :13: :13:
ben 30 yaşındayımm... eger kafan karışıksa
daha ilk bebek.... olucak hayırlısıysa... o yüzden... rahat olul .... olur mu
Boşbulduk canımmm amin hepimiz inşallah. Rabbim aratmasınaman be atladim gecmisi bitmedi mubarek ne cene var sizde kikiiiii
SEL hosgeldin aramiza sen,,, haftasonu cocugunu tuturursun insallah
OVU testimi yaptim cik negatif ama kasiklarim agriyo hafiften hala hazirlik asamasinda sanirim kikikii dokturecekte bu ay hayirlisiylan
sendeki çene ye nedemeli... bak sel bu kikitanıştırımm :)))
ya kiki sen geldin ben çıkıyomm dadlum yaaa((( koçiş de oturuyo ben oturunca
hadi bea dokturmussun deminden beri kiza oda seni bisey biliyo sanicak ,,SEL sen bana sor hayatim,,diz dirsek posizyonunda bebis tutunmasi daha kolay oluyomus aklinda olsun...
haftasonlari sen o posizyonda bekle kocisikikikiiii
hadi bea dokturmussun deminden beri kiza oda seni bisey biliyo sanicak ,,SEL sen bana sor hayatim,,diz dirsek posizyonunda bebis tutunmasi daha kolay oluyomus aklinda olsun...
haftasonlari sen o posizyonda bekle kocisikikikiiii
Diz dirsek mi o ne
vala hayatim pc de arastirma yaparken bi yerden okudum,,herhalde diz ustunde eller yerde govde icerde popo havada oluyo kikikikiiiiiiii
fantezilerim var desene şuna bee....
yok araştırma yapıyomuşşş pehhhh
Ay Allah iyi etsin sizi akşam akşam güldüm hani D.malmak diyorlar o mu :)fantezilerim var desene şuna bee....
yok araştırma yapıyomuşşş pehhhh
kiz ben sana anlatmiyorum arkadasa anlatiyorum sen yarismada sonuncu ol diye bahsetmedim okuma sen ,,fanteziymis gorende o durusta hic gol atmamis sanir KIKIIIII
kiz ben sana anlatmiyorum arkadasa anlatiyorum sen yarismada sonuncu ol diye bahsetmedim okuma sen ,,fanteziymis gorende o durusta hic gol atmamis sanir KIKIIIII
kiz sen sel e beni anlatin dimi gecmise cok gitmedim kizcaz beni tanimiyo sonucta ,,huyumu suyumu felan
kiz perim o ne o profil resme bak yuzunu niye kapatmisin kafani neyapiyim ben ,bi resim koyacan deli etin yuhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?