kiz sen sel e beni anlatin dimi gecmise cok gitmedim kizcaz beni tanimiyo sonucta ,,huyumu suyumu felan
kiz perim o ne o profil resme bak yuzunu niye kapatmisin kafani neyapiyim ben ,bi resim koyacan deli etin yuhh
Yok anlatmadı valla, aha ilk burda gördüm seni.yok yanlış anlamam alışkınım bu tarz muhabbetlere
Ama ıkmam laım geç oldu öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın fıstıklar
hayret ilk kez dedikodumu yapmamis akilaniyomu ne
iyi geceler Sel cimmmm iyi uykular
yaf kiki ben kaçıyom sana doyamam ama hem uyku hem koçiş
canim bende cikicam zaten ders calisicam hadi git git kocisine pozisyonu unutma kiki
kiz hani bu ada cayi rahim duvarini inceltiyordu ben hayalmi gorup okudum acaba biyerden
ya rahimduvari yumurtlama zamaninda incelir mi kalin mi olur? doktor yumurta takibine gittigimde kalin duvar dedi. ama iyi bir durum yada kotu hic bisey demedi.bu durum iyi mi kotu mu?
kiz hani bu ada cayi rahim duvarini inceltiyordu ben hayalmi gorup okudum acaba biyerden
kız sen insanı gülme krizinden öldürürsün valla:))hadi bea dokturmussun deminden beri kiza oda seni bisey biliyo sanicak ,,SEL sen bana sor hayatim,,diz dirsek posizyonunda bebis tutunmasi daha kolay oluyomus aklinda olsun...
haftasonlari sen o posizyonda bekle kocisikikikiiii
ya rahimduvari yumurtlama zamaninda incelir mi kalin mi olur? doktor yumurta takibine gittigimde kalin duvar dedi. ama iyi bir durum yada kotu hic bisey demedi.bu durum iyi mi kotu mu?
nasil yani sen daha iki koyu yakalayamadinmi ??? bende 28 gunde bir adet olurum ve 12 ci gunu positif baslar 13 yada 14 cu gunu koyuyu yakalarim namussuzu sonra 15ci gun ikinci cizgi azicik acik aolur rengi 16 17 giderek renk acilir ve kayib olur ...boyle
evet canim 1 tane kizim var 6 bucuk yasinda krese gidiyor suan agustosta okula baslicak hayirlisiyla ,,adi SENEM canim 24 yasimda dogurdum 1 gunun kazasi sonucunda geldi ,,,hosgelmis sefa getirmis benim dunyam o dunyam
Açıkcası bende ilaç kullanmamayı avantaj görüyorum ama yumurta tembelleşirmiş falan dye korkuttuar.
Neyse b konuyu çok fazla düşünmemeye çalışıyorum.
Ah o inlanlar yok mu :)
İyiy geceler canım hadi yatın bakalım :)
ah ulan yalnızlık
hadi bea dokturmussun deminden beri kiza oda seni bisey biliyo sanicak ,,SEL sen bana sor hayatim,,diz dirsek posizyonunda bebis tutunmasi daha kolay oluyomus aklinda olsun...
haftasonlari sen o posizyonda bekle kocisikikikiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?