Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kiz hani bu ada cayi rahim duvarini inceltiyordu ben hayalmi gorup okudum acaba biyerden

ya rahimduvari yumurtlama zamaninda incelir mi kalin mi olur? doktor yumurta takibine gittigimde kalin duvar dedi. ama iyi bir durum yada kotu hic bisey demedi.bu durum iyi mi kotu mu?

ya rahimduvari yumurtlama zamaninda incelir mi kalin mi olur? doktor yumurta takibine gittigimde kalin duvar dedi. ama iyi bir durum yada kotu hic bisey demedi.bu durum iyi mi kotu mu?

canim bu soruyu bekle bercestem yada uzman doktor orkide cevaplar yarin ben anlamam duvardan valla

kiz hani bu ada cayi rahim duvarini inceltiyordu ben hayalmi gorup okudum acaba biyerden

canım adaçayı doğal östrojenik olduğundan rahimi inceltmez kalınlaştırır. bu arada yumurtlama döneminden sonraki kadınlara düşüğe sebebiyet verebildiğinden önerilmez saygılar efenim

Son düzenleme:
hadi bea dokturmussun deminden beri kiza oda seni bisey biliyo sanicak ,,SEL sen bana sor hayatim,,diz dirsek posizyonunda bebis tutunmasi daha kolay oluyomus aklinda olsun...

haftasonlari sen o posizyonda bekle kocisi kikikiiii
kız sen insanı gülme krizinden öldürürsün valla:))

canım bu iyi durum. yumurtlamadan sonra artık rahim duvarı kalınlaşıyor ki bebek tutunsun. ince olursa tutunmama, düşme olasılığı var

valla yok kuzum benim yumurtalar utangaç çıktı göstermediler kendini :44:

canımıniçi sen onlara bakma Allah isterse korunurken bile veriyor duymuyor musun
başkalarının tek düşüncesi biz gibilerde telaş yaratmak onlar doğurmuşlar ya bilir kişiler
sen boşver kocişinle işinize bakın

hadi bea dokturmussun deminden beri kiza oda seni bisey biliyo sanicak ,,SEL sen bana sor hayatim,,diz dirsek posizyonunda bebis tutunmasi daha kolay oluyomus aklinda olsun...

haftasonlari sen o posizyonda bekle kocisi kikikiiii

düşündüm düşündüm sanki bir mantık hatası var gibi
tada ben mi anlayamadım ki bilir kişi kikiriki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…