yoooo netim kablosuzda zaman zaman çok yavaşlıyor kusura bakmayın.
hemen :) 25 yaşıma girdim nisanın 2 sinde 3 yıl olacak evleneli ağustosun ikisinde.
Eşim asker fakat asteğmen olarak yapıyor vatani görevini, yakın bir yerde olduğu için her hafta sonu geliyor. Askerlik nedeniyle bu zamana kadar bebek düşünmedik.
Ama artık geçen aydan itibaren çalışmaya başladık. Çalışmalara pek fırsatımız olmuyor malum sadece hafta sonları gelince :)
yaklaşık 1 aydır folik asit kullanıyorum. şimdilik bu kadar sizin sormak istediğiniz başka bir şey varsa cevaplayabilirim. Bu arada BAT 13 haziran
hoşbuldun canımhoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın hoşgeldin bu arada
merhaba canım...sen öbür topikte varmıydın...hatırlayamadım seni :26:merhaba
nasılsınnn.... bizde böle zaman geçiriyoruzzz iştee :))))
erginsenaaaaaaa hosgeldin askimmm benim buraya kaydi ayagim kirmizilar gelince ,,,ama oyle bi yere ve dillere dustumki sorma ,,,yardim et kurtar beni tecrubeli annemiz
yoooo netim kablosuzda zaman zaman çok yavaşlıyor kusura bakmayın.
hemen :) 25 yaşıma girdim nisanın 2 sinde 3 yıl olacak evleneli ağustosun ikisinde.
Eşim asker fakat asteğmen olarak yapıyor vatani görevini, yakın bir yerde olduğu için her hafta sonu geliyor. Askerlik nedeniyle bu zamana kadar bebek düşünmedik.
Ama artık geçen aydan itibaren çalışmaya başladık. Çalışmalara pek fırsatımız olmuyor malum sadece hafta sonları gelince :)
yaklaşık 1 aydır folik asit kullanıyorum. şimdilik bu kadar sizin sormak istediğiniz başka bir şey varsa cevaplayabilirim. Bu arada BAT 13 haziran
anladım canım inşallah kırmızılar gelmez
ama eşin ne zaman gelecek tamamen hamilelik zor olmaz mı tek başına :26:
çok karışma istemem seni düşündüğümden söylemek istedim
hoşbuldun canımhastayım canım ya boqazlarım şiş...akşam olunca vücuduma kırgınlık verdi..namazımı bi kılsam hemen yatıcam...
merhaba canım...sen öbür topikte varmıydın...hatırlayamadım seni :26:
fıstıqımm hoşbuldum canım...kıss hayırdır neler oliyyyyy
hoşbuldun canımhastayım canım ya boqazlarım şiş...akşam olunca vücuduma kırgınlık verdi..namazımı bi kılsam hemen yatıcam...
fıstıqımm hoşbuldum canım...kıss hayırdır neler oliyyyyy
aşk olsun ne karışması akıl alıyoruz birbirimizden burda.
O yüzden bu zamana kadar erteledik çocuk düşüncesini, yoksa eşimle ikimizde deli oluruz bebeklere, çocuklara hatta şimdiden eşim hayaller kuruyor o yıkayacakmış bebeğimizi
Eşim haziranın 15inden sonra temelli yanımda canım hayırlısıyla
aşk olsun ne karışması akıl alıyoruz birbirimizden burda.
O yüzden bu zamana kadar erteledik çocuk düşüncesini, yoksa eşimle ikimizde deli oluruz bebeklere, çocuklara hatta şimdiden eşim hayaller kuruyor o yıkayacakmış bebeğimizi
Eşim haziranın 15inden sonra temelli yanımda canım hayırlısıyla
kizlarr ben simdilerde test yapsam cikmaz dimi daha cok erken
ben mi?
benim ilk topiğim bu
allah kovuştursunnn.....
kizlarr ben simdilerde test yapsam cikmaz dimi daha cok erken
erkennn ya ne bu acele kısss :))))) kafanı takmamaya çalışşş biliyom zor ama((
biraz daha sabır canım
sonra öğrendikten sonrada stres devam edecek kese boş mu dolumu kalp atışı derken biraz daha sabır olur mu
ne zaman yapsamki daha cok var ama yaa koskoca 10 gun varr nasil gececek bilmiyorumm cok zor hakikattrn
inşallah haziran 15 de gelince bebişimzde artık bizımla dersin canım
ne güzel olur inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?