hayyy senin mantigina kikikiiiii yani mantigini yesinlerdevam okuduysan gecmisi detayinida yazmistim,, hem baska bir kac posizyon daha vardi girer bakarim sonra yazarim senin icin sen caktirmadan bilgi topluyon geceyeee anladimmm kikikiiiiiiii atesli seniii
pasakli seni piiiisss pissss ayyy mikroplar ucuyordur simdi ordaaa ayyy ((nurhattan alinti)))
git isini yap hadi bende cikiyorum
hadi gelirim ben sonra mucckkk
hoşgeldin o zaman canımmerhaba canım...sen öbür topikte varmıydın...hatırlayamadım seni :26:
benim ilk topiğim bu
geçmiş olsun canım iyice dinlen o zaman
namazda bizede dua et olur muki :26:
maşallah döktürmüşsünüz yine. 2 dakikalığına boşluk oldu hemen damladım. ama geri kaçıyorum. öptüüm.
sağol canım bugünlerde dua tek çaremiz birbirimizi unutmayalımhoşgeldin o zaman canımRabbim en kısa zamanda bebişine kavuştursun inşallah...
anlaştık canım
güneydın kızlar herkesin RECEB-İ ŞERİF AYI mübarek olsun..inaşllah bu mübarek aylarda RABBİM GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERİR
perim ben erginsenanın topiğndeyim kısa bi ziyaret yapıp gelcem kaybolma hemen
52 bedenden 36 bedene düşmüş kız yaa
hoşgeldin o zaman canımRabbim en kısa zamanda bebişine kavuştursun inşallah...
anlaştık canım
güneydın kızlar herkesin RECEB-İ ŞERİF AYI mübarek olsun..inaşllah bu mübarek aylarda RABBİM GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERİR
naber bercestenn.. nasılsın bugünnnnn : 16:
döktürmüşünüz genegeçmişten gelemedim bende
napim bercestem biraz evi topladım... allahtan dun temizlik yapmıştımoturuyom bakım kızlara dedim...
sorma hayalcimi yakaladım lafladık biraz benimkinin de işi var 2 de gelecekmiş ben de fırsat bu fırsat dedim
bizim ev için yapılacak işler var da
evin içinde kiracı var biraz zorluk çıkartacak bize heralde:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?