Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

klomen yumurta çogaltmak için. olgunlaştırmak için.... ignede yumurta çatlatmak için... yumurta çogalınca haliyle ikiz ihtimal yüksek....
sen çatlatma iynesi oluyorsun dimi....

yok canım bu da yumurta olgunlaştırmak için çünkü şuan adetim
çatlatma iğnemide aldım ayrı o
adını bilmiyorum şimdi bakarım
benim hiç yumurtalığımda sıkıntı olmamıştı ama bu sefer işi riske atmadı doktor galiba:44:
bu arada çok pahalı 350 lira
yarısını devlet karşıladı 170 ini biz ödedik Allah aratmasın gerçi dermanını:26:

ya evet bende aynı 30 yoş ve çocuk yok ilk yapsam 2. ye ne zaman üffff.... inşallah kızlar olur yaş geçince ikiz ihtimali daha yüksek oluyormuş...

olgunlaşması içinse çok iyii sende de o şans var o zaman pazartesi gitiginde bakalım ne olacak....

ya evet bende aynı 30 yoş ve çocuk yok ilk yapsam 2. ye ne zaman üffff.... inşallah kızlar olur yaş geçince ikiz ihtimali daha yüksek oluyormuş...

yaş 30 deyip durma yaa
benim de 32 ne varmış gerçi bana eltim hep inşallah ikizin olur diyordu hamileyken kız sus ikiz zor derdim.
ama şimdi biraz fikrim değişir gibi oldu
olsun istiyorum hayırlısı olsunda ikiz tekiz farketmez
ama üçüz çok zorrrr:18:

çatlatma iğnemin adıda ovitrelle kızlar baktım onuda göbekten yapcazz

orkide ye baktım biraz önce üçüz gebeliğe bakıyordu
şimdide dördüzlere valla gözü dönmüş bu kızın

artık yaşın bir önemi yok.... insanlar iş güç sıkıntısı eskisigibi 18 yaşında evlenen az..... o acıdan demedim ama etraftaki insanların bakışı tuafff..... gerçi umrumda değil .... bana kalsa ben yeni hazır hissediyorum bir çocuga bile kendimi.....
ama olsa ikiz fenada olmaz haniiiiii üçüz de olur

adetin kaçıncı gününde ve kaç tane iğne oluyosun....

valla ben ikize kendimi biraz alıştırdım ama üçüz çok ürkütücü:18::18:
gerçi Allah herşeyin hayırlısını versin

aslında 2. günü demişti ama benim memlekete gitmem gerekti 4. günü başladım bugün adetin 8. günü
tahlil yaptı E2 testi 72 çıktı adetin sonu gelmiş dedi p.tesi tekrar gel dedi

kızlar ben çıkıyorum kociş kızıyo
sizi kıskanıyo yarın görüşürüzzz

orkide ye baktım biraz önce üçüz gebeliğe bakıyordu
şimdide dördüzlere valla gözü dönmüş bu kızın

canlarım gözümün dönmesinden değil de dördüz başlığını görünce bi bakayım dedim. hikaye sardı. sonuna kadar okudum. çok acıklıydı Allah hayırlı sağlıklı evlat ya da evlatlar versin

amin....... kesinlikle öle sağilıklı olsunda mihim dill gerisi......

hoş geldinnnnnnnnn

hosbuldukkk,,
Kızlar bu nasıl bır duygu bır anlam veremıyorum,
sabah tamamen hayallerım yıkılmıstı moralım yerle bır olmustu niye niye niye diyordum kırmızı görunce ama simdi yenıden umıtlendım yenıden bır guç geldi sanki,
cok degişik duygular ıcındeyım nasıl uzulurken bır anda toparlandım Hersey Allah inancı
Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin bana da etsin :))) hayırlısını versin rabbim.

tabi canım ya en iyisi. vur patlasın çal oynasın.. üzülmek umutsuzluktan başka bir şey getirmiyor inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…